Μια εικόνα που δείχνει τον παλαίμαχο άσσο του ΠΑΟΚ να ψήνει σουβλάκια έξω από την Τούμπα, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Γιώργος Σκαρτάδος: Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια εικόνα με τον Γιώργο Σκαρτάδο, τον παλαίμαχο άσο του ΠΑΟΚ, που έχει αγωνιστεί και σε Ολυμπιακό και Ηρακλή, να βρίσκεται έξω από το γήπεδο της Τούμπας και να ψήνει σουβλάκια! Στη φωτογραφία φαίνεται ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής να έχει στήσει μια ψησταριά και να ψήνει κρέατα τα οποία κατά πάσα πιθανότητα πουλάει.

Ποικίλες είναι οι αντιδράσεις των φίλων του ΠΑΟΚ, πολλοί από τους οποίους αναφέρουν ότι έχουν δει αρκετές φορές τον Σκαρτάδο να έχει το συγκεκριμένο πόστο στις εντός έδρας αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Από την άλλη, πάρα πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ καλούν την ΠΑΕ να κάνει ότι είναι δυνατό, ώστε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που έχει τιμήσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ να αναλάβει κάποιο πόστο στο κλαμπ.
Για το θέμα πήρε έτσι θέση και ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος, ο οποίος μίλησε στον Metropolis 95,5 και δήλωσε τα εξής:

«Δεν είναι ιστορία τωρινή. Παλαιότερα υπήρξε κάποια σύγκρουση, αλλά ο ίδιος είχε ζητήσει να μην τον καλέσουμε ξανά στις συγκεντρώσεις που κάνουμε. Επί προεδρίας δικής μου τον καλέσαμε για να πιάσει δουλειά ως υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά ο ίδιος χάλασε την δουλειά. Έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ΠΑΟΚ τα οποία δεν τα ξεχνάμε. Δεν θέλω να τον κατηγορήσω για κάτι, τον αγαπάω πολύ, αμέσως μετά την οικογένεια μου. Πριν το παιχνίδι έχουμε μία συνάντηση και εγώ θα θέσω το θέμα επί τάπητος για να μπορέσουμε να βρούμε μία δουλειά στον Γιώργο. Το ζήτημα είναι να μην ανατραπούν πάλι τα πράγματα».

skartados