Σου την έπεσε στο μπαρ όταν ήταν με τις φίλες της… ακολούθησε ένα γρήγορο και στη συνέχεια έμαθες το ωραίο: Η κυρία ολίγον τι μεγαλύτερη σου είναι παντρεμένη! Τι κάνεις;
Δες λοιπόν ποιοι είναι οι κυριότεροι λόγοι που οι γυναίκες απατούν τους συζύγους τους:
Δεν ικανοποιούνται συναισθηματικά από τους συζύγους τους. Οι περισσότερες έχουν ανάγκη από αγάπη στοργή και ρομαντισμό.

Εσύ λοιπόν θα πρέπει να προσέχεις τα εξής σε μια τέτοια σχέση:

Ποτέ στο σπίτι της

Ποτέ δεν θα πας στο σπίτι της ακόμα και αν σου έχει πει ότι ο άντρας της είναι για ταξίδι στην …Ιαπωνία και τα παιδιά στη …γιαγιά τους! Ο λόγος είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις τι …ξέρει ή τι υποψιάζεται ο άντρας και αν το ταξίδι στην …Ιαπωνία ήταν μούφα και εσύ βρεθείς εν μέσω …πυρών!

Απέφευγε το δικό σου σπίτι

Ακόμα και να παίρνει τις καλύτερες προφυλάξεις ποτέ δεν ξέρεις αν ο «κερατάς» έχει βάλει να την παρακολουθούν και ξαφνικά σου εμφανιστεί στο σπίτι κάνοντας σε ρεζίλι σε όλη τη γειτονιά.

Μην ακούς υποσχέσεις

Ακόμα και να τσιμπήθηκες με την κυρία μην χάφτεις τις υποσχέσεις ότι θα χωρίσει και θα μείνετε για πάντα μαζί. Μη τις χάφτεις ειδικά αν έχει μικρά παιδιά!

Ποτέ με το δικό της αυτοκίνητο

Φρόντισε να συναντιέστε σε μέρη που θα πηγαίνετε χωριστά. Ο καθένας με το δικό του όχημα για να μη βρεθείς ποτές προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Ποτέ με το δικό σου όχημα

Είτε αυτοκίνητο είτε μηχανή ποτέ δεν θα πάρεις την παντρεμένη μαζί σου. Ο λόγος είναι απλός: Αν σας ανακαλύψει ο «κερατάς» τότε το πρώτο που θα ξεσπάσει να είναι το όχημα και είναι κάτι που δεν το θέλεις!