Ο Σύλλογος «ΣΥΖΩΗ» διοργανώνει και φέτος τον αγώνα βουνού «ΣΥΖΑΘΛΟ», τον 5ο κατά σειρά, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στο πανέμορφο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης «Σέιχ Σου». Ο «ΣΥΖΑΘΛΟΣ» έχει γίνε θεσμός στους αγώνες βουνού τα τελευταία τέσσερα χρόνια και έρχεται για πέμπτη συνεχή χρονιά να σας προσκαλέσει σε μια ξεχωριστή εμπειρία.

Η «ΣΥΖΩΗ» (www.syzoi.gr) είναι ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες και σκοπός του είναι να προσφέρει στα παιδιά με τη συγκεκριμένη σύνθετη αναπηρία όλες τις προϋποθέσεις για μια αξιοπρεπή και ποιοτική διαβίωση, εκπαίδευση και εξέλιξη. Έχει ενεργό συμμετοχή σε πολλές αθλητικές, πολιτιστικές και κοινωνικές διοργανώσεις και επιθυμεί να προσφέρει στους συνανθρώπους μας τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε έναν ξεχωριστό αγώνα δρόμου στο πανέμορφο πευκοδάσους του Σέιχ Σου, του βασικού πνεύμονα της Θεσσαλονίκης.

Η άθληση, η ψυχαγωγία, η συναδελφικότητα, η επαφή με τη φύση, η περιπέτεια πολύ κοντά σε ένα μεγάλο αστικό κέντρο, η προσφορά, είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τον «5o Σύζαθλο».

Ο αγώνας περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές διαδρομές 5χλμ., 15χλμ. και 27 χλμ. μέσα σε δασικά μονοπάτια εξαιρετικής ομορφιάς. Η εκκίνηση και ο τερματισμός των αγώνων θα γίνουν στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στο Σέιχ Σου, σε ώρες που θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

Η συμμετοχή στον αγώνα και η παραλαβή του αγωνιστικού πακέτου συνδυάζεται με δωρεά από τους ενδιαφερόμενους προς τον σύλλογο:

10 ευρώ για τη διαδρομή 5 χλμ. (8 ευρώ για παιδιά έως 10 ετών / δωρεάν για ΑμεΑ)
15 ευρώ για τη διαδρομή 15 χλμ.
20 ευρώ για τη διαδρομή 27 χλμ.

Το αγωνιστικό πακέτο περιλαμβάνει:

-Αθλητική τεχνική μπλούζα
-Το νούμερο του αθλητή (με το όνομά του)
-Χρονομέτρηση
-Μετάλλιο
-Τροφοδοσία και υποστήριξη στη διάρκεια και στην λήξη του αγώνα
-Έπαινος για τη συμμετοχή του (ηλεκτρονικά)
-Φωτογραφικά στιγμιότυπα του αγώνα (ηλεκτρονικά)

Συνδιοργανωτές του «5ου ΣΥΖΑΘΛΟΥ» είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης και η ΕΡΤ3.

Την τεχνική υποστήριξη του αγώνα έχει αναλάβει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης (ΣΔΥΘ)

Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής
http://bit.ly/syzathlos_2019, fb: Συζωή

Εγγραφές μέχρι το βράδυ της Κυριακής 10 Νοεμβρίου 2019

Για ομαδικές εγγραφές επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Συλλόγου (τηλ. 2310460777 καθημερινές από τις 10.00 μέχρι τις 15.00), syzoiorg@gmail.com ή με τον Πρόεδρο του Συλλόγου (τηλ. 6973848178 τις υπόλοιπες μέρες και ώρες)

Για υποστηρικτικές δωρεές επικοινωνήστε με τoν γονιό και πρόεδρο του συλλόγου κ. Νίκο
Καζαντζίδη, 6973848178