Οκτώ χρόνια διοικητικής ηγεσίας στον ΠΑΟΚ συμπληρώνει σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης, «γενέθλια» που μνημονεύονται από την ΠΑΕ με ανάρτηση στο διαδίκτυο.
«8 χρόνια με χαρές, λύπες, επιτυχίες, μαθήματα, τίτλους, αγώνες, μάχες. 8 χρόνια περηφάνιας. 8 χρόνια αξιών. 8 χρόνια Ιβάν Σαββίδης» αναφέρεται σε σχετικό κείμενο στον επίσημο λογαριασμό των «ασπρόμαυρων» στο Instagram.
Για τη σημαδιακή, για τη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ, ημερομηνία της 10ης Αυγούστου του 2012 και την απόκτηση της ΠΑΕ από τον πατέρα του, εκφράστηκε, με αιχμηρό τρόπο, μέσω Instagram και το μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας, Γιώργος Σαββίδης.
Διαδικτυακά σχολίασε ο τελευταίος και τη σημερινή κλήρωση του «Δικεφάλου» με την Μπεσίκτας, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, θυμίζοντας την ιστορική φράση του Ουίνστον Τσόρτσιλ.
«Δε θα πούμε ότι οι Ελληνες μάχονται σαν ήρωες, αλλά ότι οι ήρωες μάχονται σαν Ελληνες» πόσταρε ο Γιώργος Σαββίδης, χρησιμοποιώντας τα λόγια του Βρετανού πολιτικού, πρωθυπουργού της χώρας του στη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και την περίοδο 1951-1955.