Άγριες Μέλισσες: Δείτε τι θα συμβεί στα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας, με εξελίξεις που κόβουν την ανάσα!

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις που θα δούμε στις οθόνες μας τις επόμενες ημέρες στις «Άγριες Μέλισσες», με την Βιολέτα να οδηγείται στην αυτοκτονία και τον Μιλτιάδη να τα βάζει όχι με έναν, αλλά με δυο άντρες για χάρη της.

Το σατανικό σχέδιο του Κωνσταντή

Η Βιολέτα (Θεοφανία Παπαθωμά) είναι μια γυναίκα η οποία παλεύει μόνη της. Η ζωή της έχει διχάσει τους ανθρώπους του χωριού, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως η ηθική της δεν ταιριάζει με τα πιστεύω τους.

Ο Κωνσταντής (Γιάννης Κουκουράκης), από την άλλη, είναι το αδύνατο σημείο της και παρά το γεγονός πως γνωρίζει πως είναι ύπουλος δεν μπορεί να του αντισταθεί. Αυτή, όμως, την αδυναμία πρόκειται να εκμεταλλευτεί ο γιος του Σεβαστού προκειμένου να την εκδικηθεί επειδή είναι δίκαιη απέναντι στον Μιλτιάδη (Γιώργος Γάλλος) και στην οικογένεια του.

Ο Κωνσταντής βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο με στόχο να διασύρει τη Βιολέτα σε όλο το χωριό. Το παράνομο ζευγάρι συναντιέται ξανά, αλλά αυτό το ραντεβού τους έχει την πιο τραγική κατάληξη. Ο Κωνσταντής κλέβει τα ρούχα της Βιολέτας και όταν εκείνη το αντιλαμβάνεται είναι πλέον αργά.

Η γυναίκα αναγκάζεται να τριγυρνάει στο χωριό γυμνή, φορώντας μόνο τα εσώρουχα της, και ρεζιλεύεται. Οι κάτοικοι του Διαφανίου την επικρίνουν σκληρό χωρίς όμως να γνωρίζουν τι πραγματικά συνέβη. Οι επόμενες ώρες είναι δραματικές και οι επιπτώσεις ακόμη πιο τραγικές.

Εμπάργκο στο καφενείο

Οι γυναίκες του χωριού απαγορεύουν στους άντρες τους να ξαναπάνε στο καφενείο και εκείνη νιώθει ακόμη μεγαλύτερη ντροπή.

Το ίδιο βράδυ π Βιολέτα είναι καταρρακωμένη και παίρνει μια παράτολμη απόφαση: να δώσει τέλος στη ζωή της.

Ο Μιλτιάδης… από μηχανής Θεός

Η γυναίκα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, καθώς πιστεύει πως είναι ο μοναδικός τρόπος να γλιτώσει από τη δημόσια κατακραυγή. Ο Μιλτιάδης, όμως, καταφέρνει τελευταία στιγμή να τη σώσει, γεγονός που τους φέρνει πιο κοντά.

Ο άντρας τη στηρίζει και προσπαθεί να την κάνει να νιώσει καλύτερα. Ωστόσο, αυτή η στάση του ίσως του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή. Ο Μιλτιάδης είναι εξοργισμένος με τη συμπεριφορά του Κωνσταντή και την επόμενη μέρα βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς έρχεται στα χέρια τόσο με τον Κωνσταντή όσο και με τον Μελέτη (Γιώργος Γεροντιδάκης), για τη Βιολέτα.