Με ένα φιλί στο στόμα, επισφράγισαν, την συνεργασία τους, στα «Λαδάδικα Αθήνας», ο Χάρης Ακριτίδης και η Ελένη Καρουσάκη.

Οι δύο δημοφιλείς ερμηνευτές, έχοντας στο πλευρό τους, την εκρηκτική Αναστασία Γιούσεφ, που θα κάνει το ντεμπούτο της πλέον και ως τραγουδίστρια, τον εκρηκτικό Νίκο Φλωρινιώτη, αλλά και τις 9 μούσες, που συζητιούνται ήδη στην νυχτερινή Αθήνα, από την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, έρχονται με φόρα στα «Λαδάδικα Αθήνας», για να ανεβάσουν ψηλά, το θερμόμετρο της διασκέδασης.

Ένα καθαρόαιμο λαϊκό πρόγραμμα, με πολλές μουσικές εκπλήξεις, που από την ανακοίνωσή του κιόλας, έγινε θέμα συζήτησης, με πολλούς να σπεύδουν, να κάνουν κράτηση. Η χημεία μεταξύ των 4 καλλιτεχνών, φάνηκε και από την φωτογράφιση αφίσας κιόλας, που έγινε στο στούντιο του Κώστα Πρόφη, με τον Χάρη Ακριτίδη και την Ελένη Καρουσάκη, να μην διστάσουν, να ανταλλάσσουν μέχρι και φιλιά στο στόμα. Ιδιαίτερα χαρούμενη, και η Αναστασία Γιούσεφ, που την γνωρίσαμε ως χορεύτρια, και πλέον θα την απολαμβάνουμε και ως ερμηνεύτρια, που όπως υπόσχεται, θα βάζει «φωτιά» στην πίστα, στον αντρικό πληθυσμό και όχι μόνο.

Όλα αυτά, θα συμβούν, από την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, στα «Λαδάδικα Αθήνας».