Το Λαμία – Λάρισα, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 17:15, δεν έκανε ποτέ σέντρα.

Όπως μεταδόθηκε από τη Nova, οι δέκα ποδοσφαιριστές των οποίων τα δελτία ανακλήθηκαν δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής και ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν μπορούσε να ξεκινήσει τον αγώνα. Στο γήπεδο είναι παρών κι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος συμφωνεί με τη θέση του Αριστομένη Κουτσιαύτη.Ο αγώνας της Λάρισας με τη Λαμία δεν διεξάγεται, επειδή ανακλήθηκαν δέκα δελτίων ποδοσφαιριστών της θεσσαλικής ομάδας.

Μπορεί ο Αλέξης Κούγιας να υποστήριζε ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της ΕΠΟ προς την ΑΕΛ, αλλά η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει τα εξής.

«Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζει ότι κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών Ποδοσφαιριστών, ανακλήθηκαν τα δελτία 10 ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς δεν πληρούνται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις απόκτησής τους, βάσει των άρθρων 3 και 4 του παραρτήματος Γ του ΚΙΜΠ κι ελλείψει εν ισχύ βεβαίωσης περί μη οφειλών στην ΕΠΟ.

Η απόφαση αυτή έχει κοινοποιηθεί από νωρίς το μεσημέρι σήμερα στην ΠΑΕ ΑΕΛ και τη Super League 1».

Η ανάκληση αυτών των δέκα δελτίων έφερε και τη ματαίωση της διεξαγωγής του παιχνιδιού, η τύχη του οποίου θα κριθεί πλέον στις αίθουσες των δικαστηρίων, αφού αναμένεται να υπάρξουν ενστάσεις.