Πριν από δυο χρόνια ο ΠΑΟΚ έκανε την οικονομική υπέρβαση και έφερε στην Ελλάδα τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή. Εκτός από έναν παίκτη με μεγάλη ποιότητα, ο «δικέφαλος του Βορά» πρόσθεσε στο ρόστερ του έναν ηγέτη. Ο Βιεϊρίνια βγήκε μπροστά στα δύσκολα και είχε μεγάλη συμμετοχή στην περσινή κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος.

Στο τέλος της περσινής αγωνιστική περιόδου υπέστη ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα να χάσει ένα σημαντικό κομμάτι και της φετινής σεζόν. Αυτό δεν εμπόδισε τους ανθρώπους της ομάδας να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο με μεγάλες αποδοχές. Το καλοκαίρι υπήρχαν κάποιες ομάδες που εξέτασαν την περίπτωση του. Ειδικότερα κάποιοι σύλλογοι από την Ασία που θα μπορούσαν να δώσουν αρκετά χρήματα. VIERINIA-1200x789

Μπορεί να μην ήρθε κάποια πρόταση στα γραφεία του ΠΑΟΚ, αλλά και να είχε φτάσει δεν θα άλλαζαν πολλά. Ο Πορτογάλος φουλ μπακ είναι δεμένος με τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του. Την ίδια στιγμή η οικογένεια του είναι χαρούμενη στην Θεσσαλονίκη και δεν σκέφτονται καθόλου να αποχωρήσουν. Μάλιστα, ο Βιεϊρίνια θέλει να αγοράσει σπίτι στη χώρα μας.

Η πρόθεση του είναι να σταματήσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και να ζήσει όλη την υπόλοιπη ζωή του στη Θεσσαλονίκη. Οπότε κάθε σενάριο για αποχώρηση του παίκτη δεν έχει καμία βάση. Ούτε τώρα, αλλά ούτε και μελλοντικά.