Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο MVP του ΝΒΑ αλλά δεν ξεχνάει τα Σεπόλια. Η γειτονιά στην οποία μεγάλωσε αυτός και πολλά ακόμα παιδιά μεταναστών και ντόπιων με πολλές δυσκολίες, συνεχίζει σήμερα να έχει τα προβλήματα που είχε και ίσως παραπάνω λόγω πανδημίας. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και κάποιο διάστημα δεν ξεχνάει την γειτονιά του και τις δυσκολίες της, όπως δεν ξεχνάει και την αλληλεγγύη που υπήρχε.

Με μια κίνηση ανθρωπιάς βρέθηκε χθες στα Σεπόλια και μοίρασε κούτες φαγητό. Αυτό που κάνει ξεχωριστή την πράξη του είναι ότι αυτή έγινε ταπεΟ Γιάννης Αντετοκούνμπο «κρύφτηκε» για μία ακόμα φορά από τις κάμερες και στάθηκε στο πλευρό των συνανθρώπων του χωρίς φώτα και δημοσιότητα. Το ίδιο είχε πράξει και μετά τις πλημμύρες στην Καρδίτσα, όταν μαζί με τα αδέρφια του έστειλε είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες από την κακοκαιρία Ιανός.

Χθες έπραξε το ίδιο στα Σεπόλια, με την κ. Αλεξία Κοζιονά να ανεβάζει μία φωτογραφία μαζί του στο Facebook και να γράφει χαρακτηριστικά: «Ο Γιάννης πριν λίγο μοίρασε κούτες τροφίμων στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου. Απίστευτες ποσότητες και χωρίς να καλέσει καμία κάμερα. ΑΝΘΡΩΠΟΣ.». Και κάπως έτσι η είδηση έγινε γνωστή.