Άλλη μια χαμένη μάχη για την ομάδα των στελεχών του Ιβάν Σαββίδη στο Open. Ήξεραν τι θα συμβεί εάν αφήσουν τον Κοκλώνη να φύγει.Έφυγε πήρε μαζί του τα δυνατά του χαρτιά βλέπε Καινούργιου και Χρηστίδου και πήγε στον Alpha που η τηλεθέαση τον βρίσκει ανεβασμένο την καλοκαιρινή περίοδο.

Τώρα φαίνεται πως χάνουν και τον Mr. Αρβύλα Αντώνη Κανάκη με τις παλινωδίες και τις καθυστερήσεις τους. Όχι φυσικά πως έχουν χαλάσει οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Απλά η πρόταση του ΑΝΤ1 που θα ζοριστεί πολύ από τον ανταγωνισμό όπως δείχνουν τα πράγματα ήταν καλύτερη και φυσικά στο Μαρούσι έδειξαν σ’ αυτή την περίπτωση γρήγορα αντανακλαστικά.

Η τελική αντιπρόταση του Open έχει ήδη φθάσει μαθαίνω στα χέρια του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας το ωστόσο μάλλον η μεταγραφή του στον ΑΝΤ1 θα πρέπει να θεωρείται οριστική.

Κάτι που κάνει έξαλλους τους Ρώσους επιτελείς του Σαββίδη και φυσικά και τον ίδιο τον επιχειρηματία που κάποιοι επιμένουν πως έχει ήδη αποφασίσει την πώληση του σταθμού το αργότερο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι…