Τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook φαίνεται πως έκλεισε η Εύα Καϊλή μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο διαφθοράς στο Ευρωκοινοβούλιο και τον χρηματισμό, όπως φαίνεται, της ίδιας από το Κατάρ.

Συγκεκριμένα, μετά και τις έρευνες που έγιναν στο σπίτι της χθες Σάββατο, κατά τις οποίες αναφέρεται πως κατασχέθηκαν κινητά αλλά και μεγάλο χρηματικό ποσό, η σελίδα της Εύας Καϊλή στο Facebook «κατέβηκε».

Όποιος μεταβεί στο προσωπίκο προφίλ της, είτε μέσω μηχανής αναζήτησης είτε από την προσωπική της ιστοσελίδα, θα εμφανιστεί στην οθόνη του το ακόλουθο μήνυμα:

«Αυτό το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν. Αυτό συνήθως συμβαίνει επειδή ο κάτοχος κοινοποίησε το περιεχόμενο μόνο σε μια μικρή ομάδα ατόμων, άλλαξε τα άτομα που μπορούν να το δουν ή το περιεχόμενο έχει διαγραφεί».

 

Εύα Καϊλή: Η Μετσόλα της πήρε όλες τις αρμοδιότητες – Προ των πυλών η καθαίρεση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σκάνδαλο διαφθοράς που ξέσπασε στο Ευρωκοινοβούλιο, με την Ελληνίδα αντιπρόεδρο να έχει άμεση εμπλοκή. Η πρόεδρος, Ρομπέρτα Μετσόλα, κοινοποίησε στους υπόλοιπους ευρωβουλευτές και στην ίδια την κ. Καϊλή, επιστολή με την οποία ενημερώνει ότι της αφαίρεσε όλες τις αρμοδιότητες που είχε.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ευρωβουλευτής, και αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης. «Η πρόεδρος Ρομπέρτα Μέτσολα με απόφαση της, που μόλις μας κοινοποιήθηκε, αναστέλλει-με άμεση εφαρμογή-όλες τις αρμοδιότητες που είχε αναθέσει στην Αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Εύα Καϊλή. Επισπεύδονται οι διαδικασίες για την οριστική καθαίρεση της από το Προεδρείο του ΕΚ», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.