Eίναι νέα, μελαχροινή, δυναμική και γοητευτική…και τα λέει έξω από τα δόντια, ακόμα κι όταν ξέρει πως αυτό μπορεί να της κοστίσει!

Επίθεση μέσα από τα social media…δέχθηκε πρόσφατα η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατιας, Αφροδίτη Λατινοπούλου και αιτία η αναφορά της στον Θόδωρο Ζαγοράκη και την απειλή του ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί, αν δεν δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ. Το…τιτίβισμά της ανέφερε:

«Οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους. Αν ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ πως η Ξάνθη ή ο ΠΑΟΚ έχουν παραβιάσει τη νομοθεσία η δικαιοσύνη είναι η ΜΟΝΗ ΑΡΜΟΔΙΑ για να αποφανθεί. Δηλώσεις τύπου Ζαγοράκη για να χαϊδέψουν οπαδούς αποτελούν επικίνδυνες παλαιοκομματικές πρακτικές. Dura lex sed lex».

Σήμερα αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της…και να μιλήσει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο MyCity, για να λυθεί-όπως μας είπε-μια άδικη επίθεση που δέχτηκε για κάτι που ποτέ δεν είπε, αλλά και να υποστηρίξει με πάθος την τοποθετησή της, που τόσο ντόρο προκάλεσε με στόχο την ίδια!

Αφροδίτη τι συνέβη με το σχόλιο σου για τον Ζαγορακη και “έπεσαν” οι ΠΑΟΚτσηδες πάνω σου…με μαζικό bullying;

“Η διαστρέβλωση αυτών που είπα. Ποτέ δεν είπα να πέσει ο ΠΑΟΚ στη Β Εθνική. Έγραψα να τηρούνται οι νόμοι. Αλλά ορισμένα sites το διαστρέβλωσαν για να πάρουν κλικς. Η δήλωση του Ζαγοράκη ήταν καθαρά ψηφοθηρική γι αυτό και με ενόχλησε. Προφανώς ενόχλησε και τον πρωθυπουργό και τον διέγραψε από την ομάδα των ευρωβουλευτών της Ν.Δ”

Τι σε πείραξε πιο πολύ απο αυτή την ιστορία;

“Αυτό που με πείραξε ιδιαίτερα ήταν που για μία γραπτή μου δήλωση, από το τυφλό τους πάθος για την ομάδα τους κάποιοι φτάσανε στο σημείο να απειλούνε όχι μόνο εμένα αλλά και την οικογένειά μου. Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος”

Πως σχολιάζεις όλη αυτή την φασαρία που αναστάτωσε και πολιτικά την χώρα, αναφορικά με ενα καθαρά ποδοσφαιρικό θέμα, που αφορά ωστόσο μια μεγάλη και ιστορικη ομάδα , που την ακολουθεί πιστά ενα πολύ μεγάλο κοινό, εντός κι εκτός Ελλάδας;

“Δυστυχώς ενώ έχουμε τεράστια προβλήματα ανοικτά (Τουρκία, μεταναστευτικό, τα άθλια μέσα μαζικής μεταφοράς, εγκληματικότητα), κάποιοι σε όλη τη χώρα έχουν πρώτη τους προτεραιότητα την ομάδα τους, και αυτό είναι λυπηρό για μένα. Είτε είναι στη Θεσσαλονίκη είτε στην Αθήνα.”

Δέχτηκες, όμως-πέρα απο την επίθεση- και πολλά συγχαρητήρια για την δημόσια παρεμβασή σου, αναφορικά με την εικόνα της Παναγίας, στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού της Παναγίας Δεξιάς στην Καμάρα Θεσσαλονίκης, που βανδάλισαν για μία ακόμα φορά ιερόσυλοι. Πολλοί έμαθαν για αυτό τον βανδαλισμό, επειδή ανέδειξες το θέμα στα social media!

“Ναι είμαι πολύ χαρούμενη με την δημοσιότητα που πήρε αυτό το θέμα, γιατί κυρίως δείξαμε πως ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά. Ο ναός της Παναγίας της Δεξιάς καθάρισε, πλήθος πιστών τον επισκέπτονται ξανά και όλο ξεκίνησε από ένα στάτους μου στο facebook και το τουιτερ. Η τρομακτική δύναμη του διαδικτύου!”

To μήνυμα σου ως δημόσιο πρόσωπο και υποψήφια πολιτικός, στους Θεσσαλονικεις, φιλάθλους και μη…

“Να βάζουμε σωστές προτεραιότητες στη ζωή μας, να προστατεύουμε τη θρησκεία μας και τον πολιτισμό μας και όσο είναι δυνατόν να είμαστε “ενεργοί” πολίτες. Να ασχολούμαστε με τα κοινά, να ασχολούμαστε με τα πάντα. Να τελειώσει η εποχή του: “Δεν βαριέσαι, δεν αλλάζει τίποτα”. Αλλάζουν πολλά εάν ασχοληθούμε!”

Την Αφροδίτη Λατινοπούλου, μπορείτε να την βρείτε στα social media:

facebook.com/latinopoulouafroditi/

instagram.com/latinopoulou2019/

Latinopoulou