Έναν δυνατό συμπαίκτη αναμένεται να αποκτήσει ο Θόδωρος Καρυπίδης στην ΠΑΕ Άρης. Το πρότζεκτ που έχει δημιουργηθεί στους «κίτρινους» είναι δελεαστικό και ο Νικόλαος Τριμμάτης ενδιαφέρεται να βοηθήσει.

Ο επιχειρηματίας που έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα στον τομέα του real estate, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για την εμπλοκή στην ομάδα. Ο Τριμμάτης μένει μόνιμα στο Λονδίνο, ωστόσο η αγάπη του για την ελληνική καταγωγή του αλλά και τους «κίτρινους» τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Είχε βρεθεί στα επίσημα του «Κλεάνθης Βικελίδης» και είχε παρακολουθήσει τον επαναληπτικό αγώνα με τη Γκόμελ, μαζί με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Από την ΠΑΕ δεν υπάρχει κάποια επίσημη θέση για τον επιχειρηματία, ωστόσο φαίνεται πως θα δυναμώσει και διοικητικά.

«Το ποδόσφαιρο με ενδιαφέρει γενικότερα. Θέλω να βοηθήσω να έχει πολιτιστικό ενδιαφέρον και να μην είναι τόπος ξεσπάσματος. Ξέρετε, στον Άρη υπάρχει ένα μεγαλόπνοο σχέδιο και θα βοηθήσω στην υλοποίησή του. Η διοίκηση έχει κάνει φιλότιμες προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα και αυτές θα ευοδωθούν Θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι μια μέρα έξω με την οικογένεια», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τριμμάτης στην οικονομική εφημερίδα «Deal».