Με ισχύ 15 ατομικών βομβών θα πλήξει τον πλανήτη μας στις 6 Μαΐου του 2022 ο αστεροειδής JF1, εάν τελικά επιβεβαιωθούν τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας από την NASA, σύμφωνα πάντα με τοπικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης!

Ο αστεροειδής JF1 έρχεται προς τη Γη και οι πιθανότητες σύγκρουσής του με τη Γη είναι πάρα πολλές, τόσες που ανάγκασαν τη ΝΑSA να δώσει λεπτομέρειες για την πορεία του.

O JF1 έχει το μέγεθος της πυραμίδας της Γκίζας, ωστόσο αν χτυπήσει τη Γη, η ενέργεια που θα απελευθερωθεί θα είναι 230 κιλοτόνων. Για να καταλάβετε το μέγεθος, απλώς να αναφέρουμε πως η έκρηξη της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα το 1945 ήταν 15 κιλοτόνων.

Σύμφωνα πάντως με τα ellinikahoaxes η NASA δεν ανακοίνωσε πρόσκρουση του αστεροειδή “JF1” με την Γη το 2022. Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι πολύ μικρές.

Οι αστεροειδείς είναι τα μικρά σώματα του Ηλιακού συστήματος, που είναι σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο. Η συντριπτική πλειονότητα των αστεροειδών είναι συγκεντρωμένη σε δύο Ζώνες: στην Κύρια ζώνη αστεροειδών και στη Ζώνη του Κάιπερ. Οι αστεροειδείς θεωρούνται κατάλοιπα από το σχηματισμό του Ηλιακού συστήματος και υπολογίζεται ότι υπάρχουν εκατομμύρια.

Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Το πρώτο βήμα είναι ο ακριβής προσδιορισμός της ταχύτητας και της τροχιάς της απειλής από τα τηλεσκόπια.

Μετά υπάρχουν δύο επιλογές: η προσπάθεια εκτροπής του αντικειμένου ή η εκκένωση. Αν έχει διάμετρο μικρότερη των 50 μέτρων, η διεθνής πρακτική είναι η εκκένωση της επαπειλούμενης περιοχής. Είναι πιθανό να προβλεφθεί η χώρα που θα χτυπήσει, δύο εβδομάδες νωρίτερα, ενώ μερικές μέρες πριν, μπορεί η περιοχή να περιοριστεί σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα.

Εάν, ωστόσο, τα αντικείμενα είναι μεγαλύτερα, το σχέδιο προβλέπει την εκκίνηση μιας συσκευής προς τον αστεροειδή, για να εκτρέψει την τροχιά του.

Αποτελέσματα μιας σύγκρουσης

Είναι γνωστή η θεωρία ότι η εξαφάνιση των δεινοσαύρων οφείλεται στην πρόσκρουση κάποιου αστεροειδούς με τη Γη. Η θεωρία αυτή φάνηκε να επιβεβαιώνεται με την ανακάλυψη ενός τεράστιου κρατήρα που σήμερα βρίσκεται στο βυθό του Κόλπου του Μεξικού. Τέτοιες συγκρούσεις φαίνεται ότι δεν είναι σπάνιες, τόσο στην ιστορία της Γης όσο και των άλλων πλανητών, συμβαίνουν όμως σπάνια όσον αφορά την ανθρώπινη αίσθηση του χρόνου, κάθε κάποιες δεκάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια χρόνια. Οι αστεροειδείς έχουν σχετικά μεγάλο μέγεθος, έτσι, σε αντίθεση με τους μετεωρίτες, αν έφτανε κάποιος από αυτούς, δεν θα καιγόταν στην ατμόσφαιρα αλλά θα έφτανε στην επιφάνεια της Γης ουσιαστικά ακέραιος.

Μία σύγκρουση με ένα τέτοιο αντικείμενο θα επέφερε τεράστιες καταστροφές στη Γη:

Αν η πρόσκρουση γινόταν στην ξηρά, το ωστικό κύμα θα κατέστρεφε τα πάντα σε ακτίνα εκατοντάδων χιλιομέτρων και θα πυροδοτούσε πυρκαγιές και πρωτοφανείς σεισμούς. Η σκόνη και η στάχτη που θα παράγονταν κατά τη σύγκρουση, θα διασκορπίζονταν σε όλη την ατμόσφαιρα, κρύβοντας το φως του ήλιου και δημιουργώντας ένα φαινόμενο τύπου πυρηνικού χειμώνα που θα διαρκούσε για πολλά χρόνια. Κατά πάσα πιθανότητα η ζωή στη Γη θα εξαφανιζόταν, τουλάχιστον κατά το μεγαλύτερο μέρος.
Αν η πρόσκρουση γινόταν σε κάποιον ωκεανό, τα τσουνάμι που θα προκαλούνταν, ύψους εκατοντάδων μέτρων, θα κατέστρεφαν ολοκληρωτικά τις πόλεις και τα χωριά σε βάθος δεκάδων χιλιομέτρων από τις ακτές. Επίσης, η θερμότητα θα έβραζε το νερό, σκοτώνοντας τη ζωή κοντά στο μέρος της πρόσκρουσης και απελευθερώνοντας τεράστιες ποσότητες ατμών στην ατμόσφαιρα, διαταράσσοντας το παγκόσμιο κλίμα.

Τι λέει η Αποκάλυψη Ιωάννου:

Το τελευταίο βιβλίο της Καινής Διαθήκης, η γνωστή σε όλους μας Αποκάλυψη Ιωάννου περιγράφει μεταξύ άλλων καταστροφών που είναι επακόλουθες της ανθρώπινης αποστασίας από το Θεό, μια που μοιάζει πολύ με το σενάριο πτώσης ενός αστεροειδή στον πλανήτη Γη.

Διαβάζουμε στο κεφάλαιο 8:

Αποκ. 8,8 Καὶ ὁ δεύτερος ἄγγελος ἐσάλπισε, καὶ ὡς ὄρος μέγα πυρὶ καιόμενον ἐβλήθη εἰς τὴν θάλασσαν, καὶ ἐγένετο τὸ τρίτον τῆς θαλάσσης αἷμα,

Αποκ. 8,8 (Απόδοση στα νέα Ελληνικά) Και ο δεύτερος άγγελος εσάλπισε και ερρίφθη με ορμήν εις την θάλασσαν κάτι σαν μεγάλο βουνό, που εκαίετο. Και έγινε το εν τρίτον της θαλάσσης αίμα.

Αποκ. 8,9 καὶ ἀπέθανε τὸ τρίτον τῶν κτισμάτων τῶν ἐν τῇ θαλάσσῃ, τὰ ἔχοντα ψυχάς, καὶ τὸ τρίτον τῶν πλοίων διεφθάρη.

Αποκ. 8,9 (Απόδοση στα νέα Ελληνικά) Και απέθανε το εν τρίτον από τα κτίσματα, που υπάρχουν εις την θάλασσαν και έχουν ζωήν και το εν τρίτον των πλοίων, που πλέουν εις τας θαλάσσας, κατεστράφη ολοκληρωτικώς. (Μετά την ξηράν επηκολούθησε θεομηνία και εις την θάλασσαν).

Όσοι μελετούν τα θέματα της Πίστεως γνωρίζουν πως υπάρχει ο λεγόμενος πνευματικός νόμος που επεμβαίνει πάντα ώστε να φέρει ισορροπία στις αδικίες.
Δυστυχώς στην εποχή μας, οι αδικίες και η κτηνοποίηση του ανθρώπου δεν μπορεί παρά να ενεργοποιήσει κάποια στιγμή τον πνευματικό νόμο σε παγκόσμια κλίμακα.
Θα είναι το 2022;
Κανείς δεν ξέρει.

Όπως κανείς δεν ξέρει αν θα ξυπνήσει αύριο το πρωί ή αν θα πέσει στο κρεβάτι του απόψε το βράδυ.
Τα κοιμητήρια είναι γεμάτα από ανθρώπους που αντί να εκμεταλλευτούν τον χρόνο τους ώστε να συμφιλιωθούν με Θεό και ανθρώπους, ζούσαν ως αθάνατοι μικροί θεοί μη υπολογίζοντας τίποτα και κανέναν.
Ας μιμηθούμε τους πραγματικά αθάνατους μικρούς θεούς, τους υιούς του Φωτός, τους Αγίους της Εκκλησίας μας δηλαδή που καθημερινά μας δείχνουν πως είναι ζωντανοί και πως μας περιμένουν σε έναν κόσμο άλλον.
Έναν λαμπερό και αιώνιο κόσμο που δεν έχει καμιά σχέση με την χωματερή της αμαρτίας και της φθοράς που ζούμε.