Το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, το οποίο έριξε πρόωρα την περασμένη σεζόν λόγω της πανδημίας, επιστρέφει από τον Σεπτέμβρη και τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν και δυο νέα τρέιλερ που μας συστήνουν δύο νέες παίκτριες. Ο λόγος για την Έρη Λώλη και η Κατερίνα Παγάνη.

Η όμορφη Έρη Λώλη είναι 35 ετών εργάζεται σε κατάστημα ρούχων και είναι μανούλα μιας 5χρονης κόρης. Στο τέλος του βίντεο η Έρη Λώλη αναφέρει πως ίσως το επίθετό της να μας φαίνεται γνωστό αφού ο αδελφός της έχει απασχολήσει τα μέσα λόγω της ιδιότητάς του και των πεποιθήσεών του.

Ο αδελφός της Έρης είναι ο αστυνόμος Μιχάλης Λώλης,αξιωματικός του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας,   ο οποίος σε συνεντεύξεις του έχει μιλήσει ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία του σε εφημερίδας και στην τηλεόραση ενώ έχει προκαλέσει σχόλια όταν δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία να δίνει ένα φιλί κάτω από την ελληνική σημαία!

Όσο για την Κατερίνα Παγάνη, η πανέμορφη Κρητικοπούλα είχε συμμετάσχει στα Παγκόσμια Καλλίστεία Ms Transcontinental International το 2017, όπου και είχε πάρει την πρώτη θέση. Σκοπός των καλλιστείων ήταν η εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας, θύμα της οποίας έχει πέσει και η ίδια. Η μητέρα της είχε δολοφονηθεί πριν από περίπου 1,5 χρόνο από τον πρώην κουνιάδο της.