Το 2020 μπήκε και ήδη έχουν αρχίσει να λέγονται και να γράφονται πολλά για την Eurovision. Ποιος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό και κυρίως με ποια ομάδα;

Το μεγαλύτερο φαβορί αυτή τη στιγμή είναι η  18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη που γεννήθηκε στην Ολλανδία από Έλληνες γονείς. Μέσα από την Φωλιά των Κου Κου, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος πρόδωσε όλες τις τελευταίες πληροφορίες που θέλουν σαν επικρατέστερη για την εκπροσώπηση της χώρας μας, την Στεφανία Λυμπερακάκη.

Μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ΕΡΤ και Στεφανία έχουν δώσει ήδη τα χέρια για το ταξίδι με προορισμό το Ρότερνταμ. Φαίνεται να έχει ήδη επιλεχθεί η νεαρή και ανερχόμενη τραγουδίστρια να εκπροσωπήσει τη γαλανόλευκη με τραγούδι pop ύφους σε σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου, ο οποίος μετρά ήδη αρκετές επιτυχίες στην ιστορία του διαγωνισμού της Eurovision. Στο πλευρό τους μάλλον θα είναι και ο Φωκάς Ευαγγελινός στο κομμάτι της σκηνικής επιμέλειας.

«Έχει πολλούς δυνατούς άσσους στο μανίκι της. Είναι η μόνη υποψήφια που έχει καταθέσει περισσότερα από ένα τραγούδια, τα οποία φέρουν την υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου. Επίσης, εάν τελικά προωθηθεί η συγκεκριμένη συμμετοχή, ο Φωκάς Ευαγγελινός θα αναλάβει τη σκηνική της παρουσία» όπως συμπλήρωσε ο ρεπόρτερ του STAR Γιάννης Πουλόπουλος.