Το BBC Radio 6 θα πραγματοποιήσει από 26 έως και 28 Μαρτίου το Φεστιβάλ Μουσικής 2021 το οποίο και θα μεταδοθεί από τον αέρα του BBC 6.

Μπορεί να μην μπορούμε να απολαύσουμε ζωντανή μουσική αυτή τη στιγμή σε χώρους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ζήσουμε κάποια αγαπημένα group αλλά και καλλιτέχνες από την άνεση του σπιτιού μας.

Από την Παρασκευή 26 Μαρτίου έως την Κυριακή 28 Μαρτίου, το 6 Music Festival 2021 θα φέρει ολοκαίνουργιες ζωντανές παραστάσεις, καθώς και εμφανίσεις από προηγούμενα χρόνια. Το φεστιβάλ του 2021 θα περιλαμβάνει εννέα νέες παραστάσεις από τους Bicep, Michael Kiwanuka και Laura Marling, όλες γυρισμένες στο εκπληκτικό Alexandra Palace του Λονδίνου, καθώς και σκηνές που γυρίστηκαν στο BBC Radio Theatre.

Ακόμη… θα παρακολουθήσουμε αξέχαστες στιγμές από τους Depeche Mode, Foals, James Blake, Kelis, Little Simz, Loyle Carner, Róisín Murphy, The Fall, The National, Underworld και Young Fathers.

Το BBC iPlayer θα παρουσιάσει επίσης οκτώ ώρες ροής back to back νέων και κλασικών σετ από τις 2μμ έως τις 10μμ την Κυριακή 28 Μαρτίου.

Δείτε την πλήρη σειρά για το 6 Music Festival 2021 παρακάτω και βρείτε όλες τις παραστάσεις εδώ