Σοκ έχει προκαλέσει στη Χαλκιδική η ξαφνική εξαφάνιση της 26χρονης που έφυγε από το σπίτι που διέμενε με τον σύντροφό της παίρνοντας μαζί και την 3χρονη κόρη τους, την Τρίτη 21 Μαρτίου.

Ο 32χρονος πατέρας του μικρού κοριτσιού και σύντροφος της μητέρας, μετέβη το απόγευμα της Τετάρτης 22 Μαρτίου 2023 στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής και δήλωσε την εξαφάνισή τους. Ο ίδιος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Ο πατέρας του 32χρονου συντρόφου της 26χρονης που εξαφανίστηκε μαζί με το τρίχρονο παιδί τους αποκάλυψε στοιχεία που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της νύφης του.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος το ζευγάρι είχε πάει ταξίδι στη Γαλλία και μια μέρα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει μετά στον πατέρα της. «Έμεινε εκεί πέρα με τον μπαμπά της για 20-22 ημέρες, με το μωρό εδώ» ανέφερε ο πεθερός της 26χρονης.

«Πήγαν έμειναν πάλι στο σπίτι στη Χαλκιδική… Πήγε ο γιος μου να τους δει δύο φορές. Εγώ βγήκα μαζί του, εκείνη την ημέρα (της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε οι δύο μπαμπάδες», δήλωσε για την ημέρα που ο γιος του δεν ξαναείδε το παιδί του.

«Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο και του γιου μου», είπε εκνευρισμένος αποκαλύπτοντας ότι έχουν γίνει όλες οι νόμιμες κινήσεις και μάλιστα έχει ενημερωθεί και η Interpol, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν διαφύγει παράνομα στο εξωτερικό.