Πολύς ο κόσμος πολλά και τα αναπάντητα γιατί… Όλοι μιλούν για το μεγαλείο ψυχής της οικογένειας να κάνει πράξη την επιθυμία της Έμμας να δωρίσει τα όργανα της σώζοντας με “το φευγιό” της συνανθρώπους της… Άνθρωποι που χάρη στην Έμμα θα συνεχίσουν να ζουν όσα δεν κατάφερε να ζήσει η άτυχη κοπέλα.

Μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή πρόσφερε με τον θάνατό της η 21χρονη φοιτήτρια, την οποία παρέσυρε και εγκατέλειψε ο 26χρονος οδηγός.

Οι γονείς της αδικοχαμένης Έμμας, έκαναν πράξη την επιθυμία της να δωρίσουν τα όργανά της, χαρίζοντας ζωή σε μια 40χρονη μητέρα που πήρε την καρδιά της και σε ακόμα τρεις ανθρώπους που πήραν νεφρούς και ήπαρ.

Οι γονείς της συγκινούν με το μεγαλείου ψυχής τους, ενώ η μητέρα της θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στη γυναίκα που πλέον έχει την καρδιά της. «Μέσω αυτής το παιδί μου δεν έχει χαθεί», είπε και εξέφρασε την επιθυμία να τη συναντήσει και να την αγκαλιάσει, όπως θα έκανε με το παιδί της.

Η καρδιά της Έμμας πλέον χτυπά σε 40χρονη γυναίκα, μητέρα ενός κοριτσιού, που ήταν στο τελικό στάδιο της καρδιακής ανεπάρκειας.

Η μεταμόσχευση κράτησε τέσσερις ώρες και η 40χρονη βρίσκεται διασωληνωμένη σε βαθιά καταστολή, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.

Το ήπαρ της Έμμας μεταμοσχεύτηκε σε έναν 62χρονο από τα Γρεβενά, ενώ μια καλύτερη ζωή περιμένει και δύο άλλες γυναίκες, μια 55χρονη στο Λαϊκό και μία 52χρονη στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, στις οποίες μεταμοσχεύτηκαν οι νεφροί της φοιτήτριας.