Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη κάθισε το μεσημέρι της Δευτέρας (31/1) η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη και μίλησε για όλα.

«Τραγουδούσα. Είχαμε ένα συγκρότημα με κάτι φίλες παλιά. Έφευγα από το θέατρο και πηγαίναμε τραγουδούσαμε σε μικρά μαγαζάκια. Μου άρεσε που το έκανα αυτό. Αποφάσισα όμως να κάνω ένα πράγμα και να το κάνω καλά και επέλεξα την υποκριτική. Τραγουδούσα μετά μόνο στο θέατρο. Δεν ήθελαν να γίνω ποτέ επαγγελματίας τραγουδίστρια», είπε αρχικά για την αγάπη της στο τραγούδι.

«Είναι περίφημο αυτό»

Φέτος, πρωταγωνιστεί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην θεατρική παράσταση «Sexy Laundry», στο Θέατρο «Κάππα». Πρόκειται για ένα έργο που έχει να κάνει με τη σχέση ενός ζευγαριού, που έχει απομακρυνθεί. Τι ανέφερε για τη συνεργασία τους;

«Με τον Σπύρο έχουμε κοινούς κώδικες σχετικά με το πώς μπορεί να είναι η υποκριτική. Οπότε γρήγορα δέσαμε στη σκηνή, παρότι δεν γνωριζόμασταν πριν», σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Το έργο είναι κατά βάση κωμωδία αλλά έχει πολλές πλευρές και πολλά συγκινητικά κομμάτια».

«Είναι η πρώτη φορά που παίζουμε μαζί με τον Σπύρο. Έχουμε μια ανταποδοτική τρυφερότητα και είναι περίφημο αυτό», παραδέχτηκε.

«Μας βρίσκεται σε ένα ξενοδοχείο. Έχουμε πάει εκεί για ένα Σαββατοκύριακο, με προτροπή δική μου. Εκεί το ζευγάρι προσπαθεί να έρθει και πάλι κοντά και να βρει ο ένας τον άλλον», τόνισε για την πλοκή του έργου.

Με αφορμή την παράσταση, θεωρεί ότι ήρθε η στιγμή να καθοριστούν καλύτερα οι ρόλοι; Να μιλάνε οι γυναίκες;

«Το έργο είναι γραμμένο το 2002 και είναι σα να γράφτηκε τώρα. Αν μπεις μέσα σε ένα σπίτι θα ακούσεις τα ίδια. Σίγουρα πρέπει να καθοριστούν οι ρόλοι. Είναι ένας μόνιμος αγώνας αυτός. Δεν ξέρω πώς μπορεί να αλλάξει γιατί συνδέεται με πολλά κοινωνικοπολιτικά πράγματα. Ένας άντρας πολύ εύκολα αμύνεται γιατί δεν καταλαβαίνει τη γυναίκα που έχει απέναντι του», απάντησε η ίδια.

«Αν πρέπει να το εξηγήσω με λόγια…»

Επίσης, παραδέχτηκε ότι είναι μοναχική. «Είμαι μοναχική και αυτό από ένα σημείο και μετά είναι δυσλειτουργικό. Όσο περνάνε τα χρόνια δυσκολεύεσαι όλο και περισσότερο να συνομιλήσεις με τους άλλους», ανέφερε.

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν της αρέσει όταν οι άνθρωποι πουλάνε δημοσιότητα. «Ζορίζομαι με τον δικό μου χαρακτήρα. Κάποιοι βλέπουν τη δημόσια εικόνα σου και αποφασίζουν τι είσαι. Αυτό αμέσως σε βάζει σε ένα πλαίσιο και αγωνίζεσαι να βγεις από αυτό».

Τέλος, αποκάλυψε ότι δεν θα έδινε συνεντεύξεις αν ήταν στο χέρι της.

«Νομίζω ναι. Δεν θα έδινα συνεντεύξεις. Κάνω αυτή τη δουλεία και παίζω γιατί ελπίζω ότι θα επικοινωνήσω αυτό που κάνω. Τώρα αν πρέπει να το εξηγήσω με λόγια, μου είναι δύσκολο. Ο κόσμος είναι πιο ευαίσθητος από όσο νομίζω. Θεωρώ ότι θα καταλάβει αλλά αυτό δεν ισχύει», κατέληξε