Ο Afzal Kahn, o ιδιοκτήτης του βελτιωτικού οίκου A.Kahn Design, πολυεκατομμυριούχος πλέον, έχει τρέλα με τις εξατομικευμένες πινακίδες κυκλοφορίας.
Ανάμεσα στη συλλογή πινακίδων που έχει, είναι και η ακριβότερη πινακίδα στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία γράφει F1, και την είχε αγοράσει το 2008 πάνω από 450.000 λίρες (524.000 ευρώ), ενώ διαθέτει επίσης την 4 HRH, την 4 FFF καθώς και την 00 77.
Σύμφωνα με Βρετανικά μέσα κάποιος προσέφερε στον Kahn το ποσό των 6 εκατ. λιρών, κοντά στα 7 εκατ. ευρώ δηλαδή, ώστε να αγοράσει την F1 πινακίδα, αλλά ο Kahn αρνήθηκε, αφού όπως έχει δηλώσει επανειλημμένος, η F1 πινακίδα είναι η αγαπημένη του και την έχει τοποθετήσει και σε μια από τις 6 Bugatti Veyron που έχει στο γκαράζ του.
Μεταξύ μας τώρα, ο Kahn έχει τόσα χρήματα που πραγματικά θεωρώ πως δεν πρόκειται να πουλήσει ποτέ τη συγκεκριμένη πινακίδα. Εξάλλου για αυτόν είναι πιο σημαντικό το να έχει αυτή την μοναδική πινακίδα στη κατοχή του, παρά να προσθέσει 6-7-8 εκατ. ευρώ στον ήδη παραφουσκωμένο τραπεζικό του λογαριασμό.

Πηγή: dailymail.co.uk