Οργισμένη εμφανίστηκε στον αέρα της «Super Κατερίνα» η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Ο influencer βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο στόχαστρο και δέχεται επιθέσεις στα social media επειδή αρχικά υπερασπίστηκε τον Δημήτρη Φιντιρίκο, που κάποιοι βιάστηκαν να μπλέξουν στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, και στη συνέχεια έκανε like σε ομοφοβικά σχόλια κατά του Ηλία Γκιώνη.

Στο πλευρό του βρίσκεται η φίλη του, Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το μοντέλο μίλησε το πρωί της Δευτέρας (24/1) στην Κατερίνα Καινούργιου και τοποθετήθηκε για όσα έχουν γίνει.

Ακολουθούν όσα είπε

«Έχω φτάσει σε ένα σημείο που δε μπορώ να πιστέψω ότι είναι αυτός ο κόσμος που ζούμε, είναι αυτός ο κόσμος στον οποίο θα φέρουμε παιδιά για να συνεχίσουν να ζούνε. Δε μου αρέσει η λέξη influencer αλλά το λέω έτσι γιατί δε ξέρω πως να το πω και για να συνεννοηθούμε. Είναι κάποιοι άνθρωποι που μας ακολουθούν για δικούς του λόγους ο καθένας. Το κομμάτι του βιασμού είναι αυτονόητο για όλους μας ότι όχι είναι κατακριτέο, είμαστε όλοι μαζί με την κοπέλα, είμαστε όλοι μαζί με το θύμα, όλοι προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Η κοπέλα αυτό που θέλει αυτή τη στιγμή είναι στήριξη και όχι το μπάχαλο που προσπαθούν να δημιουργήσουν.

Όλο αυτό ξεκίνησε από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει το θέμα για δική του δημοσιότητα είτε ακόμα και για πολιτική σκοπιμότητα. Πατάνε πάνω σε κακοποιημένα σώματα και ψυχές. Μιλάω για πολιτική σκοπιμότητα του συγκεκριμένου ατόμου. Πατάνε πάνω σε κακοποιημένα σώματα, σε ψυχές, δεν τους ενδιαφέρουν τα θύματα, το κάνουν για προσωπικά συμφέροντα. Δε θα κάτσω να κάνω μάγκα κανέναν και να πω το όνομά του γιατί είναι πάνω από τα stories μου και περιμένει να πω το όνομά του.

Κάνουμε δυο καλά και επειδή κάνω δυο καλά μέσα από εκεί προσπαθώ να βγάλω όση κακία και ζήλια και φθόνο έχω για τον Αλέξανδρο και κάθε Αλέξανδρο και ανθρώπους που ξεκίνησαν μόνοι τους από το μηδέν. Αυτό για την κλοπή είναι το τελευταίο, μιλάμε για πολύ άσχημη λεκτική βία, για πράγματα που δεν επιτρέπονται. Όταν θες να κάνεις ένα καλό για κάποιους ανθρώπους το κάνεις με άλλο τρόπο όχι λασπολογώντας, όχι πατώντας πάνω σε άτομα που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα.

Δε μιλάμε μόνο για τον Αλέξανδρο τώρα. Δεν είμαι εδώ για να απαντήσω για κανέναν. Είμαστε όλοι υπόλογοι των πράξεών μας. Αν κάνουμε με κάποιον παρέα και αυτός έχει διαπράξει το οποιοδήποτε έγκλημα, δεν έχουμε εμείς την ευθύνη. Ο Παναγιωτόπουλος ήταν τόσα χρόνια φίλος με όλα αυτά τα παιδιά, ήταν στην τηλεόραση και δεν ήξερε κανένας τίποτα για τη διπλή ζωή που είχε. Για ποιο λόγο λοιπόν να την πέσουν στον Αλέξανδρο και τον κάθε Αλέξανδρο για να δώσει εξηγήσεις για κάτι με το οποίο δεν έχει σχέση. Επειδή μίλησα με τον Αλέξανδρο, το παιδί έκλαιγε, έκλαιγε όλο του το σπίτι, το παιδί του, η γυναίκα του. Ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση γιατί όταν γυρνάνε και σου λένε αυτά για το παιδί σου… Ο Αλέξανδρος πήρε τα αδέρφια Αντετοκούμπο και τους είπε ότι επειδή βλέπει την κατάσταση να ξεφεύγει θέλει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Ήταν δική του απόφαση. Τα αδέρφια Αντετοκούμπο τον στηρίζουν ακόμα. Δεν ισχύει ότι τον έδιωξαν».