Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την εξιχνίαση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, ειδικότερα μετά τη σύλληψη του φερόμενου δράστη το μεσημέρι της Τετάρτης. Oι Αρχές έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση δύο ακόμη ατόμων και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες συλλήψεις τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 23χρονος αρνείται τα πάντα, είναι ιδιαίτερα «σκληρός» και δεν δίνει κανένα στοιχείο στους αστυνομικούς. Παράλληλα φέρεται να λέει, σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού Open, ότι «δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο με έχετε εδώ, δεν καταλαβαίνω για ποιο περιστατικό μου μιλάτε».

Σημειώνεται ότι ο νεαρός με καταγωγή από την Αλβανία, είναι σεσημασμένος και θεωρείται σκληρός χούλιγκαν. Ειδικότερα, το 2019 είχε επιτεθεί ξανά σε ομάδα ατόμων με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ενώ σε βάρος του εκκρεμεί η διεξαγωγή δίκης για το συμβάν.

Τότε ο 23χρονος, μαζί με άλλα τρία άτομα είχαν επιτεθεί με παρόμοιο τρόπο σε δύο νεαρούς. Αφού τους αιφνιδίασαν τους ρώτησαν τι ομάδα είναι. Τα χτυπήματα ήταν ταυτόσημα, με μαχαίρι στον μηρό, με τους αστυνομικούς να μιλούν για σχεδόν ίδιες συνθήκες. Ο 23χρονος τότε συνελήφθη ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Mega, ο 23χρονος συλληφθείς είχε πάρει μέρος στα επεισόδια του Βόλου στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ, με τα έκτροπα που είχαν σημειωθεί τότε πάνω στη γέφυρα. Μάλιστα, φαίνεται και τότε να κρατά μαχαίρι και να επιτίθεται, ωστόσο δεν είχε συλληφθεί.