Το νέο έτος μπορεί οι περισσότεροι να το περίμεναν με ανυπομονησία ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που οι πληγές τους προσπαθούν να «επουλωθούν» με τον ερχομό του 2023.

Ο λόγος για την Δώρα Τσαμπάζη η οποία το 2022 έζησε δύσκολες στιγμές καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της σύζυγος, Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Από τότε η νεαρή γυναίκα προσπαθεί να βρει τα βήματα της, να είναι δυνατή για τα δύο τους παιδιά και να κρατάει μόνο τις γλυκές της αναμνήσεις μαζί του.

Ωστόσο, την Πρωτοχρονιά η Δώρα Τσαμπάζη έκανε μία άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με την οποία θέλησε να κάνει τον δικό της απολογισμό αλλά και να ευχηθεί υγεία σε όλο τον κόσμο.

«Το 2023 μπήκε και θα κάποιος θα έλεγε ότι πρέπει να νιώθω ανακούφιση για αυτή την δύσκολη χρονιά που έφυγε. Όμως τι ανακούφιση μπορώ να νιώσω όταν από εδώ και πέρα, κάθε χρόνος θα με βρίσκει χωρίς τον άνθρωπο μου; Οπότε η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν κακές και καλές χρονιές, δεν φταίνε τα χρόνια για την δυστυχία μας, καμιά φορά δεν φταίει και κανένας. Ακόμα και η χειρότερη χρονιά μέσα της σίγουρα θα κρύβει έστω και κάποιες όμορφες στιγμές. Και αυτές πρέπει να κρατάμε και ταυτόχρονα από αυτές να κρατιόμαστε. Καλή χρονιά με ΥΓΕΙΑ σε όλους», έγραψε χαρακτηριστικά η Δώρα Τσαμπάζη.

Δείτε την ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη: