«Τον εμπιστεύτηκα και με πρόδωσε» δήλωσε η πρώην σύντροφός του – Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παντρεύτηκε πριν 1,5 μήνα στην Αλόννησο – «Δεν ξέρω πώς την τούμπαρε».
Ντόμινο αποκαλύψεων έχει πυροδοτήσει η δημοσιοποίηση της υπόθεσης διαρροής ιδιωτικών βίντεο από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, πρώην πλέον συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα».
Η πρώην σύντροφός του μιλώντας στο Star αποκάλυψε ότι είχε ενημερώσει τη -μέλλουσα τότε- σύζυγό του για το ζήτημα, την εποχή που έκανε την καταγγελία στις αρχές. Η ενημέρωση έγινε κατά τη διάρκεια τυχαίας συνάντησης, παρουσία και του Στάθη Παναγιωτόπουλου.
«Οφείλω να επιβεβαιώσω ότι είχα ενημερώσει τη μέλλουσα γυναίκα του, σε μια τυχαία συνάντηση που είχαμε οι τρεις μας σχετικά με το επερχόμενο δικαστήριο και για όσα μου συνέβησαν, παρουσία και του ιδίου. Τότε δεν είχαν ακόμα παντρευτεί και θεώρησα σωστό να την ενημερώσω για να ξέρει. Εκείνος την πήρε και έφυγαν…», είπε η 30χρονη.
«Χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο ένα άσχετο αντρικό όνομα»
Η 30χρονη υποστήριξε ότι οι υπόλοιποι συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» είχαν άγνοια για τα όσα συνέβησαν, καθώς ο Στάθης Παναγιωτόπουλος «δεν τους το είχε πει γιατί ντρεπόταν».
«Σε δύο κανάλια σε γνωστές ιστοσελίδες του διαδικτύου χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο, δήλωνε ότι είναι άντρας 55 ετών τότε και ότι ενδιαφέρεται για γυναίκες. Χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο ένα άσχετο αντρικό όνομα. Εκεί αφού με ενημέρωσε η γνωστή μου για την ύπαρξη βίντεο στο οποίο με αναγνώρισε, βρήκα τέσσερα βίντεο και 300 φωτογραφίες τα οποία είτε του είχα στείλει για προσωπική χρήση, είτε τα τραβούσε μόνος του. Δεν γνώριζα ότι θα τα δημοσιοποιήσει», είπε η 30χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα της κακοποιητικής συμπεριφοράς του Παναγιωτοπούλου.
«Τον εμπιστεύτηκα και με πρόδωσε»
Η κοπέλα διευκρίνισε: «Μεγάλο μέρος από το υλικό είχε τραβηχτεί με τη συγκατάθεσή μου και άλλο εν αγνοία μου, δεν υπήρχαν όμως κρυφές κάμερες και αυτό θέλω να το πω. Τον εμπιστεύτηκα και με πρόδωσε. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις γυναίκες που βγήκαν να μιλήσουν και με τη μαρτυρία τους να στηρίξουν τα όσα πέρασα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, το τηλέφωνό μου χτυπάει συνεχώς, θα ήθελα μέσα από την εκπομπή σας να ζητήσω να μη με ενοχλούν.
Όταν νιώσω έτοιμη θα μιλήσω από μόνη μου. Είναι πολύ δύσκολο και στενάχωρο να μαθαίνεις πως πιθανόν μεγάλος αριθμός ατόμων και επαγγελματιών που εργάζονται στο Ράδιο Αρβύλα μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους, όμως αυτό θα έπρεπε να το σκεφτεί ο ίδιος ο Στάθης πριν κάνει όσα έκανε», συμπλήρωσε η 30χρονη.
«Οι Ράδιο Αρβύλα δεν έχουν καμία σχέση»
«Οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση, δεν το γνώριζαν. Μου το είχε πει και ο ίδιος ο Στάθης, δεν τους είχε ενημερώσει γιατί ντρεπόταν. Μάλιστα, από το διάστημα που ήμασταν μαζί δεν είχα καταλάβει ότι έκαναν κολλητή παρέα εκτός από το επαγγελματικό κομμάτι. Λυπάμαι αλλά γι’ αυτό δεν φταίω εγώ», είπε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.
Η 30χρονη υποστήριξε ότι πάλευε τρία χρόνια για να κατέβουν τα βίντεο κι ακόμη αναδημοσιεύονται. «Θέλω να ακούσουν την επιθυμία μου και να σεβαστούν την ψυχολογία μου γιατί δεν είμαι καλά. Αυτή τη στιγμή θέλω να ηρεμήσω και όσοι ασχολούνται με την υπόθεση να το σεβαστούν. Δεν είναι η ώρα να πούμε κάτι παραπάνω. Αν υπάρχουν και άλλες κοπέλες έστω και ανώνυμα ας μιλήσουν ή ας επικοινωνήσουν και με τη δικηγόρο μου», τόνισε.
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παντρεύτηκε πριν 1,5 μήνα
Κι ενώ η υπόθεση έχει προκαλέσει οργή στους πολίτες, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, όπως μετέδωσε ο Alpha, την ίδια ώρα εθεάθη να τρώει χθες σε γνωστό εστιατόριο της Περαίας με τη σύζυγό του.
Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι ο πρώην συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα παντρεύτηκε στην Αλόννησο πριν 1,5 μήνα, μετά από γνωριμία λίγων μηνών μηνών.
Η γνωριμία τους έγινε τον Ιούλιο, όταν η κοπέλα πήγε να εργαστεί στο μαγαζί που διατηρεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο νησί. Τέσσερις μήνες αργότερα, παντρεύτηκε. Ο γάμος τους φέρεται ότι έγινε την 1η Νοεμβρίου από τον δήμαρχο Αλοννήσου σε στενό κύκλο, με δύο μάρτυρες και ένα φιλικό ζευγάρι. «Εγώ μέσα Αυγούστου την ενημέρωσα σχετικά. Αυτός δεν ξέρω πώς την τούμπαρε και παντρεύτηκαν» είπε η κοπέλα στον Alpha.
Άγνοια δήλωσε και ο αδερφός του Στάθη Παναγιωτόπουλος, αν και είναι δικηγόρος. «Δεν θα τον εκπροσωπήσω εγώ. Δεν ήξερα καθόλου για την υπόθεση. Ενδεχομένως να είχε διστάσει να το πει σε εμένα παρότι είμαι πολλά χρόνια δικηγόρος. Μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο αλλά δεν το ήξερα. Το πληροφορήθηκα από τα ΜΜΕ… Είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε. Έχει κατανοήσει εντελώς τι έκανε, δεν είναι προσχηματική η συγνώμη του. Είναι πραγματική» δήλωσε.