Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει χωρίσει από τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Η ίδια επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους μέσα μιας ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram το απόγευμα της Τετάρτης 18/1.

Το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή «Breakfast @Star» προβλήθηκε και η πρώτη συνέντευξη της τραγουδίστριας μετά τον χωρισμό της.

Η δημοσιογράφος ρώτησε την Ειρήνη Παπαδοπούλου αν είναι σε σχέση με την ίδια να απαντά, «Καλά πήγε κι αυτό».

Στη συνέχεια, η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκάλυψε πως είναι σε μια φάση αλλαγών στη ζωή της ενώ είπε πως αυτό που δεν συγχωρεί είναι η απιστία.

«Είμαι σε φάση που αλλάζω. Δεν έχω κι άλλη επιλογή. Στα φέρνει πάντα έτσι η ζωή που σου δίνει τη σφαλιάρα και σου λέει, “τι δε καταλαβαίνεις”. Είμαι γενικά σε μια φάση ή όλα ή τίποτα. Αυτό που προς το παρόν δε συγχωρώ είναι η απιστία. Με έχουν απατήσει. Έχω έντονο ένστικτο» είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Όσο για το αν έχει η ίδια απιστήσει, η Ειρήνη Παπαδοπούλου απάντησε, «Επειδή δεν μου αρέσει να είμαι ο μπι της παρέας, το έχω κάνει για μένα για να μη νιώθω μπιπ».

Στη συνέχει, η Ειρήνη Παπαδοπούλου είπε και έναν στίχο από το νέο της τραγούδι το οποίο έχει ιδιαίτερο νόημα.

«Αχ, θα σου πω τον πόνο μου. Το νέο τραγούδι λέγεται, “Μη μου χαλάς τη μοναξιά”. Μη μου χαλάς τη μοναξιά αν δε μπορείς να την γκρεμίσεις. Έχω πληγές μεσ’ τη καρδιά, πληγή κι εσύ αν είσαι, να φύγεις», ανέφερε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.