Μια διήμερη γιορτή αγάπης διοργανώνει το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου στην Αίθουσα εκδηλώσεων της ΧΑΝΘ το Σάββατο 7 & την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 με χειροποίητες κατασκευές, εργαστήρια χειροτεχνίας, βιβλία και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά.

“Στο Βazaar θα βρείτε υπέροχες χειροποίητες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα στολίδια, λαχταριστές σπιτικές λιχουδιές, κοσμήματα, διακοσμητικά αντικείμενα, βιβλία και όχι μόνο, σε προσιτές τιμές.

Στο Βazaar μας θα υπάρχει ένα μικρό εργαστήρι για παιδιά, τα οποία θα μπορούν να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας με χάρτινα στολίδια που θα φτιάχνουν μόνα τους.

Σας περιμένουμε να κάνετε τις εορταστικές αγορές σας και να χαρίσετε αγάπη και στήριξη στο έργο μας!”

Το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου:
Το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου είναι το δεύτερο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα και λειτουργεί από το 1997. Εγκαινιάσθηκε τον Οκτώβριο του 1998 από τον τ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο.

Το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου οικοδομήθηκε σε μία έκταση 29 στρεμμάτων, η οποία αποκτήθηκε το 1991 χάρις στο κληροδότημα LEON PISANI.

Αποτελείται από 10 σπίτια οικογενειών SOS για 60 παιδιά, τον Ξενώνα προστασίας και θεραπείας κακοποιημένων βρεφών και νηπίων, το σπίτι του Διευθυντή , το σπίτι των Θείων, το σπίτι για τα εργαστήρια και το Κοινοτικό όπου στεγάζονται γραφεία, βιβλιοθήκη, μελετητήριο κλπ. Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει το εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα, γήπεδα, 2 παιδικές χαρές και το ανοικτό θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Απασχολούνται 27 άτομα σε ημερήσια βάση (επιστημονικό, παιδαγωγικό και διοικητικό προσωπικό) και το σύνολο των κτιριακών εγκαταστάσεων είναι 3.500 τμ.

Πληροφορίες:
ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΠΛΑΓΙΑΡΙ
Τ.2392063891
Γραφεία: Γρ.Παλαμά 8, Κέντρο, Τ.2310226644

Πληροφορίες

Αίθουσα εκδηλώσεων ΧΑΝΘ, Θεσσαλονίκη

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου
Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:00