Ένα ηλεκτρικό VW Golf θα είναι το επίσημο αυτοκίνητο της 85ης ΔΕΘ, μέχρι την έλευση του νέου ID.3 που θα το αντικαταστήσει και θα παρουσιαστεί και για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό κατά τη διάρκειά της.
Σήμερα πραγματοποιήθηκε η παράδοση-παραλαβή του «επίσημου αυτοκινήτου της 85ης ΔΕΘ» από την Kosmocar, παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της Kosmocar Αντώνη Μαυριδόγλου, του διευθυντή πωλήσεων, Νίκου Πρέζα, του προέδρου της ΔΕΘ, Τάσου Τζήκα και του διευθύνοντος συμβούλου, Κυριάκου Ποζρικίδη.
«Είναι μεγάλη η χαρά μας που το ηλεκτρικό αυτοκίνητο VW e Golf θα αποτελέσει το επίσημο αυτοκίνητο της ΔΕΘ. Η έκθεση άλλωστε εδώ και πολλά χρόνια είναι εναρμονισμένη με την τεχνολογία. Η παρουσία του συγκεκριμένου ηλεκτρικού αυτοκινήτου θα αποτελέσει τη συνέχεια παρουσίασης καινοτόμων προϊόντων», τόνισε ο πρόεδρος της ΔΕΘ κ. Τζίκας για να συμπληρώσει ο κ. Ποζρικίδης: «Διαλέξαμε αυτό το αυτοκίνητο γιατί δείχνει το μέλλον. Είναι αυτό που θα μας οδηγήσει στην επόμενη φάση της αυτοκίνησης. Είμαστε χαρούμενοι που στη ΔΕΘ, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις αρχές Σεπτέμβρη, θα έχουμε στη διάθεσή μας ένα τέτοιο όμορφο, καινοτόμο και χαρισματικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο».