Υπάρχουν αρκετά σετ ουίσκι που θα έκαναν χαρούμενους πολλούς λάτρεις αυτού του δημοφιλούς αποστάγματος, κανένα ωστόσο δεν είναι σαν αυτό το σετ περιορισμένης έκδοσης από την The Craft Irish Whisky Co. και το Fabergé, το οποίο διαθέτει δύο φιάλες με το παλαιότερο και τριπλά αποσταγμένο ιρλανδικό ουίσκι και μια σειρά από άλλα καλούδια.cΟ λόγος για το The Emerald Isle Collection, ένα άκρως εντυπωσιακό σετ που είναι μια περιορισμένη έκδοση 7 τεμαχίων, το οποίο γιορτάζει τα «Επτά Θαύματα της Ιρλανδίας». Τα επτά σετ πρόκειται να δημοπρατηθούν σήμερα και καθένα από αυτά θα έχει τιμή εκκίνησης τα 2 εκατομμύρια δολάρια. Όλα τα έσοδα από την πώληση θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Το σετ στεγάζεται σε ένα κουτί από ξύλο καρυδιάς και περιέχει δύο μπουκάλια από το βραβευμένο single malt του αποστακτηρίου, το οποίο ωρίμασε σε αμερικανικά δρύινα βαρέλια και στη συνέχεια τελείωσε σε ένα σπάνιο βαρέλι σέρι Pedro Ximénez, αλλά και δύο αποκλειστικές δημιουργίες από το διεθνώς αναγνωρισμένο κοσμηματοπωλείο Fabergé.
Η πρώτη δημιουργία είναι ένα bespoke αυγό Fabergé Celtic, το οποίο κατασκευάστηκε από τον Dr. Marcus Mohr και διαθέτει χρυσό 18 καρατίων, αλλά και χρωματιστούς πολύτιμους λίθους. Η δεέτερη δημιουργία είναι ένα μοναδικό ρολόι Fabergé Altruist, το οποίο κατασκευάστηκε χειροποίητα από τον André Martinez και διαθέτει κάσα από ροζ χρυσό 18Κ και ένα μοναδικό καντράν που αποτίει εκ νέου φόρο τιμής στα Επτά Θαύματα.
Κάθε σετ περιλαμβάνει επίσης έναν υγραντήρα με δύο εξαιρετικά σπάνια πούρα Cohiba Siglo VI Grand Reserva και έναν επιχρυσωμένο κόπτη πούρων, πέτρες ουίσκι κατάλληλες για την ψύξη του ποτού, δύο ποτήρια, ένα φλασκί με ένα δείγμα από ουίσκι Emerald Isle (θεωρείται ένα από τα πιο σπάνια ιρλανδικά αποστάγματα που υπάρχουν) και μια καράφα γεμάτη με νερό από την ίδια περιοχή που παράγεται το ουίσκι.

https://perpetual.gr/