Πανευτυχής με την ευρεία νίκη (4-2) του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ήταν ο Μίχαελ Ένινγκ, ο οποίος τόνισε πως σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η γρήγορη ισοφάριση των «κίτρινων».

«Είδαμε ότι το θέλαμε περισσότερο από τον αντίπαλο μας. Η υποστήριξη του κόσμου ήταν σημαντική και μας βοήθησε να γυρίσουμε παρότι δεχτήκαμε ένα γκολ νωρίς. Δεν είχαμε καλό πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στην συνέχεια η ομάδα αναδιοργανώθηκε και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που είχε», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Άρη στην κάμερα της Nova.

Για το ποιο ήταν το κλειδί του ντέρμπι: «Ήταν πολύ σημαντικό ότι ισοφαρίσαμε γρήγορα. Αυτό μας έδωσε σιγουριά, κλείσαμε τους διαδρόμους και πιέσαμε. Ο ΠΑΟΚ δεν ήξερε τι να κάνει με την μπάλα, το εκμεταλλευτήκαμε και νικήσαμε».

Για τη συμμετοχή του στους πανηγυρισμούς με τη λήξη του αγώνα: «Έχω μια μεγάλη καριέρα πίσω μου και έχω ζήσει ανάλογες στιγμές με τη Νυρεμβέργη. Όμως εδώ είναι κάτι το ιδιαίτερο. Όταν βλέπεις τέτοιο κόσμο να έχει τέτοιες εκδηλώσεις αγάπης τότε δεν μπορείς να μην συμμετέχεις κι εσύ».