Στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη με μια ιδιαίτερη εμφάνιση που εκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις, στο πλαίσιο της διημερης επίσκεψής της στην Θεσσαλονίκη.

Η πρόεδρος της επιτροπής Ελλάδα 2021 συναντήθηκε με τον δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν τις εκδηλώσεις για τα 200 χρονια της επανάστασης.

Ο δημαρχος καλωσόρισε την κ. Αγγελοπουλου με μια μικρή ξενάγηση στο γραφειο του. Η ίδια θαύμασε ιδιαίτερα τις μινιατούρες με τα αυτοκίνητα, ενώ οι δυο τους απόλαυσαν ενα διαχρονικό κομμάτι στο αμερικανικό jukebox από το 1959, στο οποίο ο δήμαρχος έχει μεγάλη αδυναμία οπως αποκάλυψε. Η κ. Αγγελοπουλου χαριτωλογώντας ζήτησε από τον δήμαρχο φεύγοντας να της χαρίσει την κασέτα με τον Καζαντζίδη. Η ξενάγηση ολοκληρώθηκε με αναφορά στον πίνακα του Παύλου Μελά που κοσμεί το γραφείο του δημάρχου. Η κυρία Αγγελοπούλου εξέφρασε τον θαυμασμό της για την αγάπη του Κωνσταντίνου Ζέρβα στον πολιτισμό και την ιστορία.