Επιστρέφει στην τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη; - Το κανάλι που την προσέγγισε

 

Στην τηλεόραση ετοιμάζεται να επιστρέψει η Ελένη Μενεγάκη, η οποία σύμφωνα με τη Real News, δέχθηκε πρόταση από το κανάλι του Mega.

Σύμφωνα με την εφημερίδα  υπήρξε κατ’ αρχάς μια ανοιχτή συζήτηση προθέσεων ανάμεσα στο Mega και την Ελένη Μενεγάκη, όπου μπήκαν οι βάσεις για ενδεχόμενη συνεργασία την προσεχή σεζόν.

Στόχος του καναλιού είναι να αξιοποιήσει την Ελένη Μενεγάκη στο καθημερινό του πρόγραμμα, κατά προτίμηση στην πρωινή του ζώνη. Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής της υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ενώ φέρεται να δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να δοκιμαστεί σε κάτι καινούργιο και ότι, αν αποφασίσει να επιστρέψει, θα το κάνει για να αναλάβει καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο.

Οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμα σε αρχικό στάδιο χωρίς να έχουν καταλήξει σε συμφωνία, ωστόσο ο δίαυλος επικοινωνίας του MEGA με την Ελένη Μενεγάκη παραμένει ανοικτός.

Το κανάλι αναμένεται μέσα στα επόμενες εβδομάδες να οριστικοποιήσει τις αποφάσεις του για το μπάτζετ της νέας σεζόν και κατόπιν θα ακολουθήσει νέος κύκλος συζητήσεων.

Ενδεικτικό των προθέσεων του Mega, ωστόσο, είναι ότι συμπεριέλαβε το όνομα της Ελένης Μενεγάκη σε έρευνα κοινής γνώμης για την αξιολόγηση τηλεοπτικών προσώπων, την οποία διεξήγαγε το κανάλι τον Ιανουάριο και, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέγραψε πολύ θετικά αποτελέσματα για τη μεγάλη απούσα της φετινής σεζόν.