Συνελήφθη ο «Ινδιάνος δρομέας» όπως το είχαν αποκαλέσει οι αστυνομικοί ο οποίος διένυσε τουλάχιστον 100 μέτρα για να πέσει με σφοδρότητα πάνω στον 27χρονο αστυνομικό και να τον ρίξει κάτω από τη μοτοσικλέτα ακολουθώντας οι θλιβερές εικόνες του ξυλοδαρμού του στην Νέα Σμύρνη.

Πρόκειται για έναν 30χρονο άνδρα Ελληνο-Ιρακινό φίλαθλο ποδοσφαιρικής ομάδας και η σύλληψη του έγινε το απόγευμα της Τετάρτης από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας την ώρα που έφευγε από την εργασία του και κινούμενος προς το σπίτι του στην Μαγούλα. Είναι αποθηκάριος σε μεγάλο κατάστημα τροφίμων στον Ασπρόπυργο.

Αυτή την ώρα οδηγείται ενώπιον του Εισαγγελέα. Είχε σχηματιστεί ήδη δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άλλα αδικήματα σε βάρος αγνώστων ατόμων και αναμένεται στην συνέχεια να παραπεμφθεί στον ανακριτή. Η ταυτοποίηση του είχε γίνει ανάμεσα σε 3 βασικούς υπόπτους ενός κύκλου 10 ατόμων  από την τράπεζα δεδομένων του Τμήματος Αντιμετώπισης Βίας στου Αθλητικούς Χώρους, όπως επίσης και μια σημαντική κατάθεση ανθρώπου που φαίνεται να γνώριζε και την ταυτότητα του αλλά και τον τρόπο που ενεργεί.