Με αφορμή την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπή της ΕΠΟ να αφαιρέσει από τον ΠΑΟΚ επτά βαθμούς με ψήφους 2-1, οι οργανωμένοι οπαδοί του Δικεφάλου εξέδωσαν ανακοίνωση και επιτέθηκαν στον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη!

H ανακοίνωση:

«Μετά και την οριστική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, που αποφάσισε να μην λάβει απόφαση, να μην εξετάσει την ουσία της υπόθεσης, αλλά να αποδεχτεί το πόρισμα της στημένης επιτροπής των Αυγενάκη, Μητσοτάκη, και του πρωθυπουργού της χώρας Μαρινάκη, και παρά το γεγονός πως βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, είμαστε έτοιμοι και δηλώνουμε την πρόθεση μας να υποδεχτούμε μετά βαΐων και κλάδων την ομάδα του Έλληνα Εσκομπάρ, την πρώτη αγωνιστική των φετινών play off.

Αδιαφορούμε πλήρως για το αν το παιχνίδι θα γίνει με κόσμο ή χωρίς, αδιαφορούμε πλήρως για τις προτροπές μιας απόλυτα εξαρτημένης κυβέρνησης, αδιαφορούμε πλήρως για τα διαγγέλματα του εντολοδόχου πρωθυπουργού και των όμοιων του.

Η ζωή μας είναι ταγμένη στα τέσσερα γράμματα, και καμιά πανδημία δεν είναι ικανή να μας αποτρέψει από την υπεράσπισή τους.

Απαιτούμε την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να υποδεχτούμε τις πουτάνες του πειραιά, όπως τους αρμόζει.

Την φετινή απονομή, θα την κάνουμε εμείς…».