Θόλωσε τα νερά: Η «ύποπτη» κίνηση της φερόμενης ως δράστιδος μία ημέρα πριν το συμβάν με το βιτριόλι

Στην πρωινή εκπομπή του Star «Aλήθειες με την Ζήνα» μίλησε ο συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης που έχει συλληφθεί, προφυλακιστεί και κατηγορείται για την προσχεδιασμένη επίθεση με θειικό οξύ στο πρόσωπο της 33χρονης Ιωάννας έξω από την εργασία της δεύτερης στην Καλλιθέα.

Ο κος Σάκης Κεχαγιόγλου υποστήριξε ότι η ψυχολογική κατάσταση της 35χρονης έχει αλλάξει τις τελευταίες ημέρες και μαζί αλλάζει και η στάση της προς ανακριτές και ανθρώπους της ΕΛΑΣ. «Στις αρχές της είχα ζητήσει να με βοηθήσει να τη βοηθήσω γιατί η δικογραφία βοά. Τώρα είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση» δήλωσε ο δικηγόρος της στην εκπομπή.

Όπως τόνισε ο ίδιος η μεταφορά της από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Ελαιώνα δεν έγινε για λόγους ασφάλειάς της αλλά για λειτουργικούς λόγους και δεν υπάρχει κανένα θέμα ανησυχίας.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι η πελάτισσά του είναι έτοιμη να μιλήσει μετά από όλον αυτόν τον καιρό. Χωρίς να υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα του πότε θα γίνει, ο νομικός εκπρόσωπος της 35χρονης δήλωσε ότι είναι έτοιμη να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του ανακριτή.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι αν η κατηγορούμενη ομολογήσει και θέλει να πει κάτι στην Ιωάννα θα το κάνει η ίδια και όχι μέσω δικηγόρων.