Γεια σας και χαράς σας και καλή εβδομάδα σε όλους και όλες ! Η  διάθεση ανεβασμένη λόγω του Ήλιου απ’ τον αέρινο Υδροχόο καθώς  η Αφροδίτη δίνει χαρές και ερωτικά μηνύματα.  Ο Ερμής φέρνει καλή επικοινωνία και ο ανάδρομος Άρης δίνει μια εσανς πύρινης λαίλαπας προς διεκδίκηση του δικαίου κυρίως στον επαγγελματικό τομέα . Ήρθε η στιγμή το 12ζωδιακό να έρθει κοντά στην επιτυχία,  έτσι όπως αξίζει στους 12 εκπροσώπους. Με χαλαρή διάθεση και ξεκάθαρο μυαλό , θα γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα. Σας εύχομαι ολόψυχα καλή εβδομάδα με υγεία και ευτυχία !

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά,  μπορείτε να τις ακούτε στην εκπομπή  ΄΄Οι απέναντι΄΄,   κάθε Τετάρτη,  στις 13.00 – 15.00μ.μ. στo διαδικτυακό ραδιόφωνο  News.Makedonias.gr .

 

 

Κριός

20/3-19/3

Η  εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για νέα σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο,  όμως μην ανοίγετε τα χαρτιά σας σε συνεργάτες,  γιατί μπορεί να διαρρεύσει τίποτα,  πρωτού το θέλετε εσείς.  Ο ερωτικός τομέας σας θέλει νικητές και πρωταγωνιστές της εβδομάδας.  Δώστε απλά τα ρέστα σας και αφήστε τους ανταγωνιστές σας να φάνε την σκόνη σας !

 

Ταύρος

20/4-21/5

Μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας αυτή την εβδομάδα,  με σκοπό να βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και οικογένειας.  Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας με καθαρό μυαλό και ήσυχη συνείδηση.  Όλα θα γίνουν όπως πρέπει,  εφόσον έχετε θετική ενέργεια στη ψυχή σας !

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Ο ανάδρομος Άρης βάζει τα πράγματα στην θέση τους και εσείς φεύγετε από ένα παρελθόν δύσκολο,  για να πάτε σε ένα καλύτερο μέλλον.  Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται επιτυχία και ο ερωτικός σας φέρνει δώρα και γαλήνη στην ψυχή σας. Κάντε κλικ στην καλή λειτουργία του μυαλού σας και οι ιδέες σας θα γίνουν πράξη γρήγορα και εύκολα !

 

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας . Αλλαγές έρχονται με σκοπό την άνοδο σας!  Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο και εσείς τρέχετε για να βρείτε λύσεις σε κάθε σχέδιο σας.  Ο έρωτας είναι βάλσαμο στην ψυχή σας,  αφού ο σύντροφός σας είναι κερί αναμμένο για τα μάτια σας !

 

 

Λέων

23/7-22/8

Η  ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας ήρθε βασιλιάδες μου. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον επαγγελματικό τομέα και να βάλετε κακές συμπεριφορές στην θέση τους, μιας και όλοι έπεσαν πάνω στις δυνάμεις σας. Ο ερωτικός τομέας όμως,  σας βρίσκει δραστήριους και μαχητικούς . Πολύ απλά δώστε οξυγόνο στον δεσμό σας,  ώστε να αναπτυχθεί μεγαλύτερη φλόγα !

 

Παρθένος

23/8-22/9

Κάντε νέα σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην τσέπη σας.  Μην πέφτετε σε παγίδες στον επαγγελματικό τομέα . Υπάρχουν σχόλια και τοξικές ενέργειες.  Ο ερωτικός σύντροφος όμως , σας δίνει χαρές και δυνατές συγκινήσεις, αλλά και ένα ταξιδάκι δώρο στον αγαπημένο σας προορισμό !

 

 

Ζυγός

23/9-22/10

Η ώρα της αλήθειας ήρθε και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας , με ηρεμία και χωρίς  νεύρα στον επαγγελματικό τομέα.  Υπάρχουν πολλές ίντριγκες και πισώπλατα λόγια!  Πρέπει να δώσετε δικαίωση εκεί που πρέπει … Ο ερωτικός τομέας ευνοείται , χάρη στην θετική ενέργεια σας και μπορείτε πλέον  να κάνετε καλύτερη την ζωή σας. Δώστε σημασία στα πρακτικά,  και όλα θα γίνουν όπως πρέπει , εφόσον δώσετε σημασία στα συναισθήματα σας !

 

 

Σκορπιός

23/10-21/11

Η  διάθεση σας είναι μεγάλη και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας στον επαγγελματικό τομέα. Ο ερωτικός τομέας δε , κρύβει χαρές και λύσεις σε κάθε φοβία και θα έρθετε κοντά με τον ερωτικό σας σύντροφο.  Όλα στρώνουν αισθητά χωρίς υπερβολές . Βάλτε τα πράγματα στην θέση που θέλει η ψυχή σας και θα δείτε ότι στο τέλος,  θα γίνουν όπως πρέπει τα σχέδια σας !

 

 

Τοξότης

22/11-21/12

Η  εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για νέα σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα.  Όλα γίνονται βάσει  σχεδίου και προγράμματος και εσείς ακτινοβολείτε σαν τον ήλιο.  Δώστε σημασία στα πρακτικά σας σχέδια για να συνδεθείτε καλύτερα με την επιτυχία σας . Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται χαρές και δυνατές συγκινήσεις και παρέα με το ταίρι σας θα βρείτε λύσεις !

 

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Η  διάθεση σας είναι λίγο πεσμένη λόγω  φόρτου εργασίας και λόγω οικογένειας , όμως πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας . Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ανοδική πορεία,  όμως ο ερωτικός λειτουργεί σαν όαση μέσα στην έρημο.  Κάντε νέα σχέδια παρέα με το ταίρι σας και οι λύσεις , καθ’ οδόν…

 

Υδροχόος

21/1-19/

Ο  και η Αφροδίτη στο ζώδιο,  σας φέρνουν μηνύματα αγάπης και έρωτα , αλλά και επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα.  Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις και εσείς γίνεστε ανεμοστρόβιλος για να βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και ερωτικού τομέα.  Όλα γίνονται βάσει σχεδίου και προγράμματος και εσείς ακτινοβολείτε σαν τον ήλιο !

 

Ιχθύες

20/2-19/3

Μπορείτε να πάρετε μια ανάσα λυτρωτική από τον επαγγελματικό τομέα,  μιας και έχετε δώσει τον καλύτερο εαυτό σας σε όλα τα επίπεδα της εργασίας σας. Ήρθε η ώρα της ανταμοιβής και εσείς επιλέγετε την ηρεμία πλέον… Ο ερωτικός τομέας σας δίνει χαρές απλόχερα με σκοπό την εξέλιξη του δεσμού σας.  Βάλτε το ωραίο χαμόγελο σας , αυτό που σας πάει…

 

 

Astrotips

 

Κριός :               Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Ταύρος :            Κάνε κλικ στην εικόνα σου !

Δίδυμος :           Έχε πίστη στο ένστικτο σου !

Καρκίνος :          Δώσε σημασία στα συναισθήματα σου !

Λέων :                Φύγε από τοξικούς ανθρώπους !

Παρθένος :         Σταμάτα την γκρίνια και βάλε στοπ σε σχόλια !

Ζυγός :               Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου !

Σκορπιός :          Δώσε βάση στην εργασία !

Τοξότης :            Δώσε τα όλα στον ερωτικό τομέα !

Αιγόκερως :        Κάνε υπομονή με την οικογένεια !

Υδροχόος :         Κάνε το τεστ σου ελεύθερα, με ηρεμία σε όλους και όλες !

Ιχθύες :              Κάνε το άσπρο μαύρο με ηρεμία ψυχής !

 

 

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος