Γεια σας και χαρά σας ! Μια εβδομάδα ξεκινά , με πολλές δυνατότητες εξέλιξης για τον ζωδιακό μας κύκλο,  αφού πλέον μπορούμε να ηρεμήσουμε λίγο τα πράγματα στον ψυχικό  κόσμο των ζωδίων. Η Αφροδίτη στέλνει γλύκα στα συναισθήματα και ο Άρης το πάθος. Ο Ερμής φέρνει καλή επικοινωνία και κλείσιμο συμβολαίων για τα επαγγελματικά θέματα και φυσικά ο Δίας απ’ τον Κριό που θα φέρει και δωράκια προς πάσαν κατεύθυνση. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει , με ξεκάθαρο μυαλό και μπόλικη θετική ενέργεια.  Εύχομαι ολόψυχα να έχετε μια γλυκιά εβδομάδα !

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά,  μπορείτε να τις ακούτε στην εκπομπή  ΄΄Οι απέναντι΄΄,   κάθε Τετάρτη,  στις 13.00 – 15.00μ.μ. στo διαδικτυακό ραδιόφωνο  News.Makedonias.gr .

 

Κριός

20/3-19/4

Θα βρεθείτε σύντομα στην επιτυχία που σας αξίζει και αυτή την εβδομάδα θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες με σκοπό την εξέλιξη σας σε επαγγελματικό επίπεδο.  Θυμηθείτε ότι είστε κυρίαρχοι και τυχεροί αλλά με μέτρο όλα σε θέματα επικοινωνίας . Ο  ερωτικός τομέας σας δίνει χαρές απλόχερα και μπορείτε να δείτε την ζωή σας να αλλάζει βήμα το βήμα !

 

Ταύρος

20/4-21/5

Έχετε ξεπεράσει τα εμπόδια και τους κινδύνους σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.  Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ανοδική πορεία και θα έχετε την πρέπουσα επιτυχία και στα οικονομικά σας σχέδια.  Ο ερωτικός όμως τομέας,  θέλει λίγη ανανέωση. Με μια καλή κουβέντα με το ταίρι σας,  θα λυθούν όλα με ομαλό τρόπο και θα δείτε την ερωτική σας ζωή να αλλάζει !

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Έρωτας και δημιουργία… Η ώρα της ανταμοιβής ήρθε για τα καλά και θα έχετε την δυνατότητα εξέλιξης σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.  Ο επαγγελματικός τομέας δέχεται ενέργεια και έναν αέρα ανανέωσης με νέα σχέδια προς υλοποίηση,  που θα κάνει το ταμείο να μεγαλώνει. Ο ερωτικός τομέας σας φέρνει αντιμέτωπους με το βαθύτερο εγώ σας και θα βρείτε το νόημα . Από δω και μπρος θα γίνουν όλα  όπως πρέπει !

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Καλή εβδομάδα αν και κουραστική , σε όλα τα επίπεδα.  Πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά ραντεβού,  αλλά ατελείωτες ώρες δουλειάς,  με το ανάλογο αποτέλεσμα βέβαια.  Ο ερωτικός τομέας δε,  σας δίνει πικάντικη γεύση και γλύκα στην καρδούλα σας,   δώστε απλά τον καλύτερο εαυτό σας !

 

Λέων

23/7-22/8

Βασιλιάδες στο ζώδιο βασιλιάδες και στην κουλτούρα !  Ο περίγυρος καθάρισε από τοξικά άτομα και μπορείτε να κάνετε τα όνειρα σας πράξη .  Αφήστε πίσω τα παλιά και δώστε σημασία στα καινούργια σχέδια.  Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει άνοδο και εσείς ακτινοβολείτε  θετική ενέργεια.  Ο ερωτικός όμως τομέας δίνει απλόχερα δώρα καρδιάς  ! Μπορείτε με καλή κουβέντα να έρθετε κοντά στο ταίρι σας που λαχταρά με από αγωνία για το αποτέλεσμα !

 

 

Παρθένος

23/8-22/9

Έχουν αλλάξει σχεδόν όλα απ’ την ζωή σας!  Μόνο το άγχος έμεινε για να μπορέσει να έρθει η επιτυχία αυτούσια. Ο επαγγελματικός τομέας φέρνει νέες ευκαιρίες!  Κάποιοι θα αλλάξουν δουλειά και άλλοι θα εξελιχθούν ομαλά στην υπάρχουσα. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του συντρόφου σας . Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα , για να βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και ερωτικού τομέα !

 

 

Ζυγός

23/9-22/10

Το έξυπνο μυαλό σας έρχεται αντιμέτωπο με τα ζωηρά συναισθήματα σας ! Θα πρέπει να βρείτε ισορροπίες και την Χρυσή τομή για να συνδεθείτε καλύτερα με την επιτυχία σας. Ο  επαγγελματικός τομέας θέλει προσοχή με λόγια και άτομα που εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες σας . Βάλτε στοπ στην τοξική συμπεριφορά τους ! Ο ερωτικός τομέας όμως φέρνει επιτέλους την κατάλληλη στιγμή την γαλήνη και πολύ έντονο πάθος…

 

Σκορπιός

23/10-21/11

Λατρείες μου όμορφες η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για νέα σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο για  να βάλετε θεμέλια στα ερωτικά , σας χωρίς υπερβολές ! Θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια στα οικονομικά σας καθώς  μπορείτε να κάνετε καλύτερη την ζωή σας. Ο τομέας εργασία φέρνει ανανέωση στα σχέδια σας και εσείς ακτινοβολείτε θετική ενέργεια.  Ο ερωτικός όμως τομέας, υπόσχεται γλυκές στιγμές χαλάρωσης παρέα με το ταίρι σας !

 

Τοξότης

22/11-21/12

Τα βέλη  πρέπει να μείνουν στην φαρέτρα σας , με σκοπό την ανάλογη χρήση  τους! Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά νέα σχέδια αλλά πρέπει να πάρετε αποφάσεις με ηρεμία και καθαρό μυαλό.  Ο ερωτικός τομέας σας δίνει χαλάρωση και ευεξία αυτήν την περίοδο.  Δώστε απλά τα ρέστα σας και βάλτε φωτιά στα από κοινού όνειρα με τον σύντροφό σας !

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Σας έχουν ταλαιπωρήσει ο τομέας οικογένεια και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει χωρίς να ακούτε και κανένα ευχαριστώ.  Ήρθε η ώρα να σταματήσει η αδικία και να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας.  Βάλτε γερά θεμέλια στον επαγγελματικό τομέα και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην τσέπη σας.  Ο ερωτικός τομέας ευνοείται χάρη στην θετική εξέλιξη του δεσμού σας και το ταίρι σας λαμπάδα αναμμένη στο πλευρό σας !

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Η εβδομάδα ξεκινά με λάμψη και δημιουργία,  η οποία θα έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση των εσόδων σας.  Ο επαγγελματικός τομέας έχει τρέξιμο αρκετό , αλλά εσείς ακτινοβολείτε  σαν τον ήλιο.  Ο ερωτικός τομέας σας κάνει ακαταμάχητους πρωταγωνιστές της εβδομάδας ! Δώστε σημασία στα θέλω σας αλλά και στα θέλω του συντρόφου σας και όλα θα κυλήσουν ομαλά όπως ακριβώς θέλατε . Κάντε γλυκά όνειρα, για το μέλλον σας !

 

 

 

Ιχθύες

20/2-19/3

Η Αφροδίτη στο ζώδιο , σας φέρνει επίσημα τα δώρα της μιας και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον,  κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.  Ο επαγγελματικός τομέας έχει τρέξιμο και κούραση αλλά εσείς με το πάθος σας θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια . Ο ερωτικός τομέας είναι για εσάς μια όαση συναισθημάτων και μπορείτε να δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στον δεσμό σας !

 

 

Astrotips

 

 

Κριός:               Δώσε βάση στην εργασία !

Ταύρος :           Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου !

Δίδυμος :          Δώσε τα ρέστα σου στον ερωτικό τομέα !

Καρκίνος :        Μην απελπίζεται η καρδιά σου με τα έξοδα!

Λέων :              Αδιαφορία και όχι πολλά λόγια τα όπλα σου !

Παρθένος :       Δώσε τα όλα στον ερωτικό τομέα !

Ζυγός :             Δώσε σημασία στο ένστικτο σου !

Σκορπιός :        Κάνε ένα καλύτερο πρόγραμμα για τα επαγγελματικά !

Τοξότης :          Κάνε το τεστ σου ελεύθερα και σε όλα τα επίπεδα !

Αιγόκερως :      Μη δίνεις σημασία στα ανθρωπάκια !

Υδροχόος :        Δώσε λίγο χώρο στα ερωτικά σου !

Ιχθύες :            Δώσε σημασία στην ψυχική ξεκούραση !

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος