Γεια σας και χαρά σας!  Μια εβδομάδα ξεκινά με πολλές δυνατότητες εξέλιξης σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας . Ο ζωδιακός κύκλος δέχεται ενέργεια θετική ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο.  Η καλή διάθεση και οι θετικές πλανητικές όψεις θα βοηθήσουν να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.  Δώστε σημασία στα θέλω σας και βάλτε νέα θεμέλια. Εύχομαι ολόψυχα καλή εβδομάδα με υγεία…

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά,  μπορείτε να τις ακούτε στην εκπομπή  ΄΄Δεκάδες ιστορίες΄΄,   κάθε Τετάρτη,  στις 12.00μ.μ. – 14.00μ.μ. στo διαδικτυακό ραδιόφωνο  News.Makedonias.gr .

 

Κριός

20/3-19/4

Έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε στον επαγγελματικό τομέα την πραγματική αξία σας . Δώστε σημασία στα συναισθήματα σας ελεύθερα και ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει άνοδο με εσάς πρωταγωνιστές του έρωτα.  Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας σε όλα τα επίπεδα και θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα του κόπου σας. Κάντε κλικ σε έξυπνες λύσεις .

 

 

Ταύρος

20/4-21/5

Έχετε επιτυχίες σε επαγγελματικό επίπεδο και τα γκολ έρχονται απ’ τα αποδυτήρια !  Δεν χρειάζεται καν να μπείτε μέσα στον αγωνιστικό χώρο γιατί η επιτυχία είναι όλη δική σας . Το έντονο παρασκήνιο υπάρχει φανερά και εσείς ακτινοβολείτε σαν τον ήλιο μιας και βάλατε θεμέλια την κατάλληλη στιγμή . Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται χαρές και δυνατές συγκινήσεις !

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Μπορείτε να κάνετε νέα σχέδια σε όλα τα επίπεδα καθώς  πρέπει να βάλετε στοπ σε τοξικές συμπεριφορές μέσα στον τομέα εργασία. Η  διάθεση στο ζενίθ και νέα θεμέλια έρχονται για να συνδεθείτε καλύτερα με την επιτυχία σας. Ο ερωτικός τομέας δε,  φέρνει επιτέλους την ηρεμία ψυχής και μπορείτε να ζήσετε στιγμές χαλάρωσης και πάθους !

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Η  εβδομάδα αυτή είναι η καλύτερη για να συνδεθείτε καλύτερα με τους στόχους σας σε επαγγελματικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα . Όμως χρησιμοποιήστε  την φαντασία σας και φτιάξτε ένα καλύτερο μέλλον κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας!  Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και μπορείτε να δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην ψυχολογία σας !  Όλα αλλάζουν γρήγορα και εύκολα πλέον !

 

Λέων

23/7-22/8

Βασιλιάδες μου έχετε ξεπεράσει τα εμπόδια σας στον επαγγελματικό τομέα και πλέον η αδιαφορία τσακίζει συμπεριφορές στα τοξικά άτομα του τομέα εργασίας. Η νίκη είναι όλη δική σας και μπορείτε να βάλετε όρια και  όρους με προϋποθέσεις. Ο ερωτικός τομέας σας δίνει τη δυνατότητα εξέλιξης μέσα στον όμορφο δεσμό σας . Βάλτε το ωραίο χαμόγελο σας,  εκείνο που σας ταιριάζει !

 

 

Παρθένος

23/8-22/9

Βάλτε νέα σχέδια σε εφαρμογή στα επαγγελματικά σας και οι ευκαιρίες θα πέφτουν βροχή. Δώστε ένα τέλος σε διενέξεις στον επαγγελματικό τομέα και όλα θα γίνουν όπως πρέπει με ξεκάθαρο μυαλό. Ο ερωτικός τομέας σας θέλει νικητές και πρωταγωνιστές της εβδομάδας.  Δώστε απλά τα ρέστα σας χωρίς υπερβολές και αρνητικά συναισθήματα !

 

Ζυγός

23/9-22/10

Μια εβδομάδα ξεκινά με πολλές υποχρεώσεις του τύπου ξεκαθάρισμα λογαριασμών με φίλους και συνεργάτες. Ο τομέας εργασία θέλει λίγη προσοχή και πρέπει να δώσετε δίκιο εκεί που πρέπει όχι εκεί που λένε τα συναισθήματα σας. Ο ερωτικός σύντροφος , σας υποστηρίζει και δείχνει κατανόηση σε κάθε τόλμημα σας . Μην δίνετε αφορμές για σχόλια στον περίγυρο σας !

 

 

Σκορπιός

23/10-21/11

Έχετε ξεπεράσει τα όρια σας και πλέον όλα σας φταίνε . Με έναν  καλό απολογισμό και ένα  ξεκαθάρισμα λογαριασμών με συνεργάτες , θα έρθουν τα πράγματα στην θέση τους.  Ο ερωτικός τομέας σας θέλει δραστήριους και μαχητικούς αυτήν την περίοδο,  με σκοπό την άνοδο του δεσμού σας . Βάλτε την φαντασία σας στον αυτόματο πιλότο  και τα επίπεδα της ζωής σας θα έρθουν στα σημεία που θέλετε !

 

 

Τοξότης

22/11-21/12

Η  ώρα της ανταμοιβής ήρθε και τα νεύρα πέρασαν στο παρελθόν σας. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο και θα έχετε τις ευκαιρίες που θέλετε για να φτιάξετε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς και τα οικονομικά σας σχέδια. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και μπορείτε να κάνετε και κανένα ταξιδάκι παρέα με το ταίρι σας . Δώστε σημασία στα πρακτικά σας και όλα θα γίνουν όπως πρέπει !

 

 

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Τα οικογενειακά σας είναι σε μια φάση χάους , αφού όλοι και όλα έπεσαν πάνω σας. Ο κλήρος πέφτει στον γενναίο και εσείς θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια.  Μιλήστε ανοιχτά για τους προβληματισμούς σας και όλα θα γίνουν όπως πρέπει . Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο και ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά. Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα για να βρείτε ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής !

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Βάλτε νέα θεμέλια στην εργασία σας και δώστε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας,  ώστε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας. Τα οικονομικά σας σχέδια θα περάσουν από φίλτρο και θα δείτε διαφορά μεγάλη. Ο ερωτικός τομέας όμως φέρνει επιτέλους την ηρεμία ψυχής και την γαλήνη στην όμορφη καρδούλα σας .  Δώστε τα όλα στον βωμό του έρωτα και της επιτυχίας !

 

Ιχθύες

20/2-19/3

Μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας αυτή την εβδομάδα με έξυπνες λύσεις και αγορές που αφορούν στο σπίτι σας . Δώστε σημασία στα θέλω σας χωρίς να φοβάστε τίποτα και ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται μεγάλη επιτυχία και άνοδο… Ο ερωτικός τομέας όμως φέρνει επίσημα τα καλά νέα και δώρα και εσείς θα ζήσετε μοναδικές στιγμές πάθους παρέα με το ταίρι σας , μακριά από αδιάκριτα βλέμματα !

 

 

Astrotips

 

 

Κριός :              Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Ταύρος :          Βάλε γκολ σε όλα τα επίπεδα !

Δίδυμος :         Δώσε σημασία στην ξεκούραση σου !

Καρκίνος :        Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου !

Λέων :              Πέτα χαρταετό για το καλό σου !

Παρθένος :       Κάνε υπομονή στα οικονομικά !

Ζυγός :             Βρες τους προδότες που εμποδίζουν την ανάπτυξη σου !

Σκορπιός :        Κάνε κλικ στην εικόνα σου !

Τοξότης :          Ηρεμία ψυχής θέλει τώρα !

Αιγόκερως :      Βάλε στοπ στην ανέχεια !

Υδροχόος :        Κάνε το τεστ σου στον επαγγελματικό τομέα !

Ιχθύες :            Δώσε σημασία στα συναισθήματα σου ελεύθερα !

 

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος