Γεια σας και χαρά σας και καλή εβδομάδα με υγεία και χαρά ! Από τις 7/3 πέρασε επίσημα ο Κρόνος στο ζώδιο του Ιχθύ καθώς αυτό το αστρολογικό γεγονός θα κρατήσει 3.5 χρόνια. Ο μπαμπάς Κρόνος θα βάλει θεμέλια σε όλους τους εκπροσώπους των ζωδίων , με σκοπό ένα καλύτερο μέλλον με ρομαντική διάθεση. Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για να βρείτε ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.  Δώστε σημασία σε πρακτικά  ζητήματα με μπόλικη θετική ενέργεια και θα έχετε την επιτυχία που αποζητάτε!  Εύχομαι ολόψυχα να έχετε μια γλυκιά εβδομάδα !

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά,  μπορείτε να τις ακούτε στην εκπομπή  ΄΄Δεκάδες ιστορίες΄΄,   κάθε Τετάρτη,  στις 12.00μ.μ. – 14.00μ.μ. στo διαδικτυακό ραδιόφωνο  News.Makedonias.gr .

 

Κριός

20/3-19/4

Η ώρα της ανταμοιβής ήρθε και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας με ηρεμία ψυχής και σώματος.  Όλα θα γίνουν όπως πρέπει , καθώς το πύρινο μυαλό σας γεννάει ιδέες πρωτότυπες.  Βάλτε νέα σχέδια σε εφαρμογή και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην τσέπη σας.  Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται χαρές και δυνατές συγκινήσεις !

 

Ταύρος

20/4-21/5

Έχετε ξεπεράσει τα εμπόδια σας σε επαγγελματικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα.  Δώστε σημασία στα συναισθήματα σας ελεύθερα,  χωρίς υπερβολές και αρνητικά συναισθήματα.  Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία καθώς τα σχέδια σας ευνοούνται,  χάρη στην σκληρή δουλειά σας . Κρατήστε χαμηλό προφίλ έπειτα από συζητήσεις με συνεργάτες και φίλους! Ο ερωτικός τομέας όμως φέρνει επίσημα δωράκια και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις παρέα με το ταίρι σας!

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Οι όψεις των πλανητών σας δίνουν απλόχερα την δυνατότητα εξέλιξης σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα.  Όλα γίνονται βάσει σχεδίου και προγράμματος και εσείς ακτινοβολείτε σαν το φως της ημέρας ! Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και μπορείτε να ξεκινήσετε καινούργια σχέδια παρέα με τον ερωτικό σας σύντροφο,  ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο μεταξύ σας…

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Η  διάθεση σας είναι μεγάλη και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας , χωρίς να φοβάστε τίποτα!  Όλα στρώνουν αισθητά χωρίς φόβο και νέες ευθύνες και θεμέλια είναι καθ’ οδό,  με σκοπό την άνοδο σας σε επαγγελματικό επίπεδο… Η δουλειά αποδίδει καρπούς και εσείς μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας.  Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται δύναμη , τόλμη και μπόλικο πάθος !

 

Λέων

23/7-22/8

Βασιλιάδες μου , ο Κρόνος έφυγε πλέον από τον Υδροχόο και το χαμόγελο επιστρέφει στα χειλάκια σας . Ο επαγγελματικός τομέας σας θέλει νικητές και πρωταγωνιστές της εβδομάδας . Δώστε σημασία σε έκτακτα έξοδα και όλα θα κυλήσουν ομαλά . Ο ερωτικός τομέας ευνοείται και μπορείτε να δείτε την εξέλιξη της σχέσης σας,  έτσι όπως το θέλατε.

 

Παρθένος

23/8-22/9

Έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε στον επαγγελματικό τομέα την πραγματική αξία σας χωρίς να πιέσετε άλλο εσάς και τους συνεργάτες σας ! Όλα αλλάζουν αισθητά,  χωρίς υπερβολές και εσείς τρέχετε σαν τον άνεμο να προλάβετε τις εξελίξεις . Ο ερωτικός τομέας φέρνει λύτρωση ψυχική και πνευματική μ,  αποτέλεσμα να δώσετε ό, τι καλύτερο έχετε μέσα σας στο ταίρι σας . Η θετική ενέργεια είναι το όπλο σας και μπορείτε να δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην ζωή σας !

 

Ζυγός

23/9-22/10

Το παρασκήνιο βγήκε στην επιφάνεια απ’ τον επαγγελματικό τομέα!  Καιρός για ανακατανομή ευθυνών προς πάσαν κατεύθυνση ! Δώστε σημασία στο δίκαιο και ο επαγγελματικός τομέας θα σας φέρει βραβείο μετά από ξεκαθαρίσματα λογαριασμών με συνεργάτες . Ο ερωτικός τομέας όμως φέρνει επιτέλους την ηρεμία , ην κατάλληλη στιγμή , με αποτέλεσμα να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στον δεσμό σας !

 

Σκορπιός

23/10-21/11

Η ώρα των αλλαγών ήρθε στην δουλειά σας και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις με λύτρωση ψυχική.  Η διάθεση σας είναι μεγάλη και μπορείτε να κάνετε νέα σχέδια με σκοπό την άνοδο των οικονομικών σας.  Ο ερωτικός τομέας σας δίνει χαρές απλόχερα και εσείς θα δώσετε νέα πνοή στον δεσμό σας . Όλα αλλάζουν γρήγορα και πρέπει να χαλαρώσετε λίγο από το στρες ! Με ένα καλύτερο πρόγραμμα θα υλοποιηθεί κάθε όνειρο σας !

 

 

Τοξότης

22/11-21/12

Έχετε μια γλυκιά εβδομάδα με σκοπό την άνοδο σας σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.  Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει άνοδο,  όμως νέα σχέδια μπαίνουν σε εφαρμογή με σκοπό την αύξηση των εσόδων σας . Ο ερωτικός τομέας θέλει λίγη προσοχή,  αφού νεύρα κάνουν την εμφάνιση τους… Με ηρεμία ψυχής και καθαρό μυαλό όλα θα γίνουν όπως πρέπει . Ο διάλογος θα είναι σύμμαχος , ώστε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και ερωτικού τομέα !

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Η  διάθεση σας είναι λίγο πεσμένη λόγω  φόρτου εργασίας και πρέπει να χαλαρώσετε λίγο από το τρέξιμο για να βρείτε ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής!  Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με σκοπό την άνοδο σας σε οικονομικό επίπεδο.  Ο ερωτικός τομέας όμως θα φέρει λύσεις σε κάθε πρόβλημα σας ! Εξάλλου η αγάπη είναι για εσάς η προσωπική σας μπαταρία !

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Η  εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για νέα σχέδια . Ο Κρόνος επίσημα αποχώρησε από το ζώδιο σας και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.  Ο επαγγελματικός τομέας έχει τρέξιμο αρκετό και εσείς θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια.  Οικονομία και σωστή διαχείριση θα έχουν την πρέπουσα βελτίωση!  Ο ερωτικός τομέας όμως,  φέρνει επίσημα πράγματα καθώς θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά την δέσμευση !

 

Ιχθύες

20/2-19/3

Ο μπαμπάς Κρόνος αγαπητά μου φιλαράκια , θα σας φέρει χαρές και δυνατές συγκινήσεις αλλά και βραβεία σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.  Όλα αλλάζουν αισθητά στον επαγγελματικό τομέα με εσάς πρωταγωνιστές της περιόδου . Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα για να συνδεθείτε με τους στόχους σας!  Ο ερωτικός τομέας δε , κρύβει χαρές αλλά και πολλές ευκαιρίες βελτίωσης.  Όλα θα γίνουν όπως πρέπει με ξεκάθαρο μυαλό !

 

Astrotips

Κριός :           Βάλε το ωραίο χαμόγελο σου στον ερωτικό τομέα !

Ταύρος :        Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Δίδυμος:       Έρωτα θέλει η ζωή και θετική ενέργεια !

Καρκίνος :    Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου !

Λέων :          Ήρθε η ώρα της ανταμοιβής !

Παρθένος :   Βάλε στοπ σε τοξικές συμπεριφορές !

Ζυγός :         Κάνε υπομονή στα οικονομικά !

Σκορπιός :    Δώσε ένα τέλος σε τοξικές ενέργειες !

Τοξότης :      Κάνε το άσπρο μαύρο !

Αιγόκερως :  Δώσε βάση στο ένστικτο σου !

Υδροχόος :   Καθαρά λόγια θα φέρουν την σφραγίδα της επιτυχίας !

Ιχθύες :        Δώσε βάση στις πράξεις σου !

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος