Μια εβδομάδα ξεκινά με αρκετές ευκαιρίες για άνοδο και πρέπει να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που έρχονται σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και και  στον αισθηματικό τομέα. Ο ερωτικός τομέας για όλα τα ζώδια είναι πικάντικος και πρέπει να χαλαρώσετε και να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό .Η επικοινωνία είναι το σίγουρο όπλο για όλο το 12 ζωδιακό και πρέπει όλα τα θέματα της ζωής σας να τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και θετική ενέργεια… Εξάλλου η εβδομάδα αυτή κρύβει δωράκια για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά…

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrology news.

 

 

Κριός ♈

20/3-19/4.

Δώστε σημασία στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού σας. Οι μπαταρίες σας θέλουν γέμισμα λόγω του υπερβολικού φόρτου εργασίας. Η κόπωση έχει γίνει υπερκόπωση και πρέπει να θωρακίσετε τον οργανισμό σας. Ο ερωτικός τομέας σας δίνει δύναμη και κουράγιο και μπορείτε να κάνετε νέα σχέδια για την πορεία της σχέσης σας. Αφήστε πίσω τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις.

 

Ταύρος ♉

20/4-21/5

Θα πρέπει να είστε αρκετά υπεύθυνοι και προσεκτικοί σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Έχετε την τάση να κρύβεστε μέσα στον οικογενειακό τομέα. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, μην κάνετε τους πυροσβέστες. Όποιος φταίει ας πληρώσει το τίμημα. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο. Δώστε σημασία και εσείς στις ανάγκες του συντρόφου σας.

 

Δίδυμοι ♊

22/5-21/6

Δώστε σημασία στις προσωπικές σας ανάγκες και προσπάθειες. Το έντονο παρασκήνιο καλά κρατεί αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Από δω και μπρος ακούτε μόνο την ψυχή σας και πράττετε μόνο με το κοφτερό μυαλό σας. Μην ακούτε ωραία λογάκια μέσα στον επαγγελματικό τομέα. Κάποιοι μάλλον φοβούνται την επιτυχία σας. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με πολλές χαρές.

 

Καρκίνος ♋

22/6-22/7

Έχετε κουραστεί πολύ μέσα στο σπίτι και την οικογένειά σας με αρκετά θέματα προς διευθέτηση. Η εβδομάδα σας φέρνει επιτυχία σε γραφειοκρατικά ζητήματα και μπορείτε να βάλετε την ζωή σας σε ένα καλό πρόγραμμα. Καλοί φίλοι σας στηρίζουν και σας δίνουν τα φώτα τους…Ο ερωτικός τομέας θέλει λίγη προσοχή λόγω ασυνεννοησίας με τον ερωτικό σας σύντροφο.

 

Λέων ♌

23/7-22/8

Πύρινη λαίλαπα η εβδομάδα αυτή όπως και τα νεύρα σας. Μην αφήνετε ανάξια άτομα να παίξουν με το μυαλό σας και την καρδιά σας σε επαγγελματικά και φιλικά ζητήματα. Η οικογένεια σας θέλει λίγη προσοχή μιας και θα υπάρξουν μικροεντάσεις. Βάλσαμο σας,  ο ερωτικός τομέας που επουλώνει της πληγές της ψυχής σας.

 

Παρθένος ♍

23/8-22/9

Έχετε την δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε το θόλο τοπίο στον επαγγελματικό τομέα και σε αισθηματικό επίπεδο. Πρέπει να κάνετε αλλαγές και να σβήσετε από το μυαλό σας κάθε τι αρνητικό και πρέπει να βάλετε θεμέλια γερά για ένα καλύτερο μέλλον. Ο ερωτικός τομέας θέλει καλλιέργεια, αλλά θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε παλιές υποχρεώσεις σας και μαζί χέρι χέρι θα πάτε μπροστά.

 

Ζυγός  ♎

23/9-22/10

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για να τακτοποιήσετε παλιές υποχρεώσεις και καινούργιες που έρχονται. Με καθαρό μυαλό και καλούς διαλόγους θα πετύχετε αυτό που θέλετε με αρκετή σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά αλλά βρίσκεται σε ένα επίπεδο που πρέπει να δώσετε σημασία με το ταίρι σας σε πρακτικά ζητήματα. Ευνοούνται οι επισημοποιήσεις …

 

Σκορπιός  ♏

23/10-21/11

Αρκετά νευρική είναι η εβδομάδα σας και πρέπει να ικανοποιήσετε πολλά άτομα ταυτόχρονα όπως οικογένεια, φίλους ,συνεργάτες και τον ερωτικό σύντροφο. Πρέπει να θωρακίσετε τον οργανισμό σας μιας και δεν σας επαρκεί ο χρόνος.  Επενδύστε στο ένστικτο σας και στο κοφτερό μυαλό σας. Πρέπει να χαλαρώσετε λίγο από το ψυχικό βάρος.

 

Τοξότης ♐

22/11-21/12

Δώστε σημασία στα θέλω σας χωρίς να φοβάστε τίποτα. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με πολλές ευκαιρίες και επιτυχίες. Δώστε νέα πνοή στα σχέδια σας σε εργασία και στον ερωτικό τομέα. Η αποζημίωση της ψυχής σας μεγάλη. Αφεθείτε σε αγκαλιές και ερωτικά παιχνίδια μιας και η θετική ενέργεια σας είναι στο ζενίθ…

 

Αιγόκερως ♑

22/12-20/1

Ηρεμία ψυχής και σώματος έχετε την εβδομάδα ετούτη μιας και έχετε βάλει πλώρη για να βελτιώσετε την ψυχή σας και το σώμα σας. Ο επαγγελματικός τομέας είναι σε καλό δρόμο και τώρα έχετε ανάγκη να εκφραστεί η ψυχή σας καθώς  και ο ερωτισμός σας. Όλα θα γίνουν βάση σχεδίου. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται και θα έχετε γλυκές επιτυχίες…

 

Υδροχόος ♒

21/1-19/2

Δώστε τα όλα μέσα στον επαγγελματικό τομέα! Υπάρχουν αλλαγές που έρχονται και πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε όλες. Ο τομέας οικογένεια παρουσιάζει ανοδική πορεία και μπορείτε να πάτε μπροστά με αρκετές χαρές. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ανοδική πορεία καθώς θα αποφασίσετε με το ταίρι σας το επόμενο βήμα στο δεσμό σας.

 

Ιχθύες ♓

20/2-19/3

Θα έχετε μια γλυκιά εβδομάδα με αρκετές υποχρεώσεις και δυνατές συγκινήσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Αλλαγές έρχονται σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά  και στον αισθηματικό τομέα .Δώστε σημασία στα θέλω σας και δεν θα χάσετε. Η ζωή σας αλλάζει γρήγορα και εύκολα και  από δω και μπρος θα κοιτάξετε εσάς λίγο παραπάνω. Και στον ερωτικό τομέα αφήστε πίσω τα παλιά και γράψτε νέα ιστορία με το ταίρι σας.

 

 

                                               Astrotips

 

 • Κριός :          Δώστε σημασία στα συναισθήματα σας!
 • Ταύρος :       Η αλήθεια και ο διάλογος είναι το φάρμακο…
 • Δίδυμος:       Ισχυρή αυτοπεποίθηση και πίστη τα όπλα σας!
 • Καρκίνος:     Χαλαρά με τον ερωτικό τομέα !
 • Λέων:           Ηρεμία χρειάζεται όχι νεύρα !
 • Παρθένος:    Πρέπει να δώσετε σημασία στα απλά…
 • Ζυγός :         Δώστε αγάπη γύρω σας και θα σας επιστραφεί …
 • Σκορπιός:     Δώστε την κατάλληλη προσοχή σε γαστρικά!
 • Τοξότης:       Προβλέπονται υπερβολές και χαρές …
 • Αιγόκερως:   Αφεθείτε στα συναισθήματα σας!
 • Υδροχόος:    Οικογένεια και αγάπη το φάρμακο σας…
 • Ιχθύες:         Δώστε σημασία στα συναισθήματα σας !

 

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος