Γεια σας και χαρά σας!

Μια εβδομάδα ξεκινά με ωραίες πλανητικές όψεις,  με σκοπό να φέρουμε την ισορροπία στον επαγγελματικό τομέα και στον ερωτικό. Η Αφροδίτη πέρασε στον Ταύρο και μέχρι της 8 Μαΐου  θα αρχίσει τα παιχνίδια με τον Ουρανό,  ο οποίος είναι και αυτός στον Ταύρο. Από την άλλη ο Κρόνος από  τον Υδροχόο,  της κουνά το δάχτυλο να συμμαζέψει τα σπασμένα της . Σε οικονομικά επίπεδα και ο Δίας ο οποίος είναι και αυτός στον Υδροχόο φέρνει δωράκια. Όλα αυτά μεταφράζονται ως εξής :  Θα προκύψει  πάθος και δύναμη για όλα τα ζώδια,  αλλά θα πρέπει να προσέχουμε τα πρέπει  και τα θέλω μας. Όλα θα πρέπει να περάσουν από ένα καλύτερο φίλτρο …

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrology news.

 

Κριός

20/3-19/4

Δυνατές συγκινήσεις και πύρινα πάθη θα βγουν στην επιφάνεια του εαυτού σας αυτήν την εβδομάδα και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην ψυχολογία σας. Ήρθε η ώρα να δώσετε σημασία στα πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών και οικονομικών σας. Έχετε την εύνοια,  αλλά θα σας βοηθήσει και η καλή σας τύχη .Στον ερωτικό τομέα αφήστε τα πείσματα και τα πειράματα και μιλήστε με ειλικρίνεια στο ταίρι σας. Τα αποτελέσματα σας θα είναι θεαματικά !

 

Ταύρος

20/4-21/5

Η Αφροδίτη μπήκε για τα καλά στο ζώδιο σας. Αυτή η όψη είναι η καλύτερη,  αφού η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης σας. Η θέα του έρωτα σας χαρίζει όμορφες στιγμές,  αλλά σας δίνει και την ομορφιά της. Η λάμψη σας μεγάλη και μπορείτε να πετύχετε πολλά σε επαγγελματικά και οικονομικά. Στον ερωτικό τομέα θα υπάρχουν αλλαγές και εξελίξεις στον δεσμό με πολλές πινελιές λογικής.

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε στον εαυτό σας,  ότι οι ιδέες σας έχουν την δυνατότητα να πείσουν τους πάντες. Η δύναμη του λόγου σας και το αέρινο μυαλό σας,  δημιουργούν μια συμπαντική ενέργεια- δύναμη. Επαγγελματικά μπορείτε να κάνετε ένα καλύτερο πρόγραμμα για να πετύχετε τους στόχους σας. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά και αισθητά,  κάτι το οποίο σας επιτρέπει να κινηθείτε αναλόγως στον ερωτικό σας σύντροφο.  Όλα διορθώνονται βάσει σχεδίου και στρατηγικής !

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Πρέπει να χαλαρώσετε λίγο από τα βάσανα σας. Έχετε περάσει πολλά αυτή την περίοδο και πλέον η καρδιά σας δεν αντέχει άλλα ζόρια. Πρέπει να προσέχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα και δεδομένα ! Υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος για κλοπή ή να βγουν στην επιφάνεια συζητήσεις που έπρεπε να μείνουν κρυφές.  Επαγγελματικά δίνετε τα ρέστα σας!  Οικονομικά… Προσοχή σε σπατάλες και ερωτικά! Αφεθείτε σε χαλαρωτικές αγκαλιές…

 

Λέων

23/7-22/8

Πολλές ευκαιρίες για σημαντικές επαφές , ενώ έχετε την δυνατότητα να πετύχετε τους στόχους σας με ήρεμο διάλογο και ιδιαίτερες λύσεις. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει άνοδο και έχετε πλέον τον άσσο στο μανίκι σας! Η Αφροδίτη στον Ταύρο ξεμπλοκάρει τον τομέα καριέρα και  ακτινοβολείτε! Ο ερωτικός τομέας σας δίνει δωράκια ψυχικά και πνευματικά. Όλα θα γίνουν όπως τα θέλετε, αν αφήσετε πίσω τοξικούς ανθρώπους !

 

 

Παρθένος

23/8-22/9

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με φίλους και συνεργάτες. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ανοδική πορεία καθώς έχετε την ευκαιρία να δείξετε την αξία σας σε ανώτερους και άτομα κύρους. Φίλοι και συνεργάτες πρέπει να μπουν στο μικροσκόπιο και ανάλογα να πράξετε. Ο ερωτικός τομέας είναι στήριγμα σας και σας βοηθά σε κάθε σας βήμα. Μπορείτε να κάνετε μια έκπληξη στο ταίρι σας ώστε να του πείτε ευχαριστώ !

 

Ζυγός

23/9-22/10

Πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με διάλογο ανάμεσα σε εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο. Πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή ανάμεσα σας και να χαράξετε μια κοινή πορεία με προορισμό την ευτυχία. Έχετε εύνοια στους διαλόγους με ηρεμία. Προσοχή στις διαφωνίες με την οικογένειά σας. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική τάση και νέες καλές θετικές ενδείξεις !

 

Σκορπιός

23/10-21/11

Πολλές αλλαγές έχετε κάνει το τελευταίο διάστημα και αυτό σας έχει ανακουφίσει αρκετά ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε καλύτερα και με την ποιότητα που σας αξίζει την ζωή σας. Έχετε πολλές ευκαιρίες για να κάνετε καινούργια σχέδια. Σε επαγγελματικό επίπεδο θυμηθείτε ότι είστε στην καλύτερη φάση σας για να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας και να βάλετε θεμέλια και εκεί ώστε να χτίσετε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο .

 

Τοξότης

22/11-21/12

Έχετε την τάση να βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και οικογένειας. Όμως πρέπει να δώσετε σημασία και στους στόχους σας , οι οποίοι είναι έτοιμοι να υλοποιηθούν με σκοπό να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σας. Στα επαγγελματικά σας ,  κάντε κλικ στην καλή λειτουργία της δουλειάς σας και θα δείτε διαφορά. Στον ερωτικό τομέα, αφήστε πίσω τα παλιά και δώστε νέα πνοή στην σχέση σας. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει εφόσον έχετε θετική ενέργεια !

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Τα δύσκολα μονοπάτια πέρασαν! Μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας με ηρεμία ψυχής αυτή την φορά. Θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να κοιτάξετε προσεκτικά τις κινήσεις σας αλλά και τις ανάγκες σας…Σε όσους αρέσετε για τους άλλους δεν θα μπορέσετε ! Επαγγελματικά δίνετε ρεσιτάλ επιτυχίας και ανόδου !  Ερωτικά δε,  θα νιώσετε έναν αέρα ανανέωσης,  με σκοπό την εξέλιξη του δεσμού σας. Δώστε φως στην ψυχή του συντρόφου σας !

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Πρέπει να δώσετε σημασία στα όνειρα σας,  με ήρεμο τρόπο. Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους,  αρκεί να διατηρηθεί η ισορροπία ανάμεσα στην οικογένεια και τον ερωτικό σας δεσμό. Πολλές υποχρεώσεις σας έχουν κουράσει …Επόμενο είναι να έχετε λίγα νεύρα! Ο Κρόνος σας βάζει στοπ σε έξοδα και ο Δίας βάζει φωτιά σε νέα επαγγελματικά σχέδια σας,  τα οποία ευνοούνται χάρη στην σκληρή δουλειά σας. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο ! Δώστε σημασία στα συναισθήματα σας αλλά και στου συντρόφου σας καθώς  και στης οικογένειας σας !

 

Ιχθύες

20/2-19/3

Πρέπει να δώσετε σημασία σε παρασκηνιακές κινήσεις φίλων αλλά και συνεργατών .Όλα θα περάσουν από το προσωπικό σας φίλτρο, για να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια σε οικονομικό επίπεδο και επαγγελματικό. Ο τομέας οικογένεια θέλει λίγη προσοχή μιας και θα χρειαστεί την άμεση φροντίδα σας. Ο ερωτικός τομέας δε,  αρχίζει να παίρνει τα πάνω του,  με σκοπό να δείξετε την κατάλληλη στιγμή τι αισθάνεται η ψυχή σας. Ο ερωτικός σύντροφος σας,  νιώθει την ανάγκη να αφεθεί άνευ όρων !

 

Astrotips

 

 

Κριός :           Βάλε την Θετική ενέργεια στη ζωή σου !

Ταύρος :        Αγάπη και χαρά θέλει η ζωή σου …

Δίδυμος :       Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Καρκίνος :     Κάνε κλικ στην καλή λειτουργία της ζωής σου!

Λέων  :           Δώσε βάση στην καριέρα σου…

Παρθένος :    Δώσε σημασία στα θέλω σου !

Ζυγός :           Βάλε ένα γκολ στον ερωτικό τομέα !

Σκορπιός :      Δώσε σημασία στην ξεκούραση σου …

Τοξότης :        Άσε τα νάζια και κάνε κάτι λοιπόν !

Αιγόκερως :    Άσε πίσω τα παλιά !

Υδροχόος :      Άσε τα πείσματα και κοίτα μπροστά !

Ιχθύες :          Δώσε σημασία στους στόχους σου !

 

 

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος