Μια εβδομάδα ξεκινά με ωραίες όψεις αστρικές ικανές να μας βγάλουν από τα αδιέξοδα μας. Το πέρασμα του Δία στους Ιχθείς φέρνει δώρα σε όλο το 12ζωδιακό μιας και είμαστε κοντά στο να κλείσουμε ένα μεγάλο κεφάλαιο με αγάπη και να ανοίξει ένα καινούργιο με αρκετές χαρές. Ο Κρόνος στον Υδροχόο φέρνει αλλαγές και δίνει λογική στα πρέπει , ενώ ο Άρης στον καρκίνο κάνει δυναμικά παιχνίδια μυαλού ώστε να αναπτυχθεί κάτι καλό σε επαγγελματικό και ερωτικό επίπεδο.

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrology news.

 

Κριός

20/3-19/4

Δώστε σημασία στα επαγγελματικά σας σχέδια !  Δημιουργούνται  ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις και η χαρά σας θα είναι μεγάλη, μιας και η ψυχολογία ανεβαίνει στο κανάλι που θέλετε εσείς. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά και αισθητά θα έλεγα,  με σκοπό να έρθετε κοντά στο ταίρι σας και να βάλετε θεμέλια στην σχέση σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα βιώσετε συναισθηματικές συγκινήσεις και κατακτήσεις.  Μην πάρετε αποφάσεις βιαστικές !

 

Ταύρος

20/4-21/5

Ο ουρανός σας δίνει ελπίδα και ευκαιρίες για σημαντικές επαφές με άτομα κύρους , που ανοίγουν πόρτες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας . Δώστε βάση μέσα στην εβδομάδα στις ευκαιρίες,  για να στρώσετε το οικονομικό σας επίπεδο. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και μπορείτε να κάνετε μια αλλαγή στην σχέση σας,  με σκοπό να ξεπεράσετε τους σκοπέλους. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την τάση να υπερβάλετε λίγο στον έρωτα,  αλλά οι κατακτήσεις θα είναι πολλές…

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Μια ευλογημένη εβδομάδα ήρθε για εσάς,  με αποτέλεσμα να ηρεμήσετε μετά από ένα δύσκολο διάστημα. Ο επαγγελματικός τομέας είναι σε σταθερή ανάπτυξη και εσείς τρέχετε για να προσαρμόσετε το νέο πρόγραμμα σας. Ο ερωτικός τομέας σας θέλει νικητές μέσα από την αγάπη και μπορείτε να δείτε τα πράγματα λίγο χαλαρά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την γοητεία σας σαν όπλο ,με σκοπό να δείξετε την αξία σας και στον έρωτα… Καλό σημάδι λοιπόν !

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Ο Άρης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας,  σας χαρίζει απλόχερα δύναμη και θάρρος για να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια σε οικονομικό επίπεδο αλλά και  σε επαγγελματικό. Μην υπερβάλετε όμως με την δύναμη σας και κρατήστε χαμηλό προφίλ, έπειτα από διαπραγματεύσεις με συνεργάτες. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ανοδική πορεία, καθώς έχετε την ευκαιρία να εξελιχθεί κάτι πολύ ανώτερο στην ζωή σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πλησιάσετε περισσότερο ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα απ’ την πύρινη επικοινωνία σας.

 

Λέων

23/7-22/8

Τρέχετε συνέχεια να προλάβετε τις εξελίξεις στην δουλειά σας και η κούραση σας είναι μεγάλη. Δώστε σημασία στις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και κάντε κλικ στην αύξηση των εσόδων σας. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και χαλαρώστε λίγο. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλές χαρές με σκοπό να κάνετε νέα ερωτικά σχέδια με το ταίρι σας. Οι  αδέσμευτοι του ζωδίου είστε κοντά στο να βιώσετε έναν έρωτα κεραυνοβόλο !

 

Παρθένος

23/8-22/9

Η ώρα της ανταμοιβής και της αλήθειας  ήρθε ! Αλλά ο επαγγελματικος τομέας ευνοείται αρκετά… Αυτό θα φέρει σαν αποτέλεσμα και άλλες ευθύνες αλλά και υποχρεώσεις. Δώστε σημασία στα πρακτικά σας ζητήματα. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει άνοδο αλλά ίσως το ταίρι σας , σας εκδηλώσει λίγες ζήλειες. Είναι καλό να συνδεθείτε καλύτερα και με ηρεμία. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε το ενδιαφέρον σας στο αντικείμενο του πόθου σας !

 

Ζυγός

23/9-22/10

Δώστε σημασία στα θέλω σας χωρίς ενοχές και τύψεις. Ο επαγγελματικός τομέας θέλει ένα καλό ρετούς , ώστε να αναπτυχθεί κάτι καλύτερο. Στον ερωτικό τομέα αφήστε πίσω τα τοξικά διαστήματα και αφιερώστε χρόνο στην σχέση σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πλησιάσετε περισσότερο στο ποθούμενο σας ,με σκοπό να το ρίξετε στην ερωτική σας παγίδα…

 

Σκορπιός

23/10-21/11

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με φίλους , οικογένεια και τον ερωτικό σύντροφο σας…Με καθαρό μυαλό θα πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας, αλλά χωρίς ενοχές και φοβίες. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο! Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας,  με σκοπό να έρθετε κοντά στο ποθούμενο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου,  θα αρχίσετε να σκέφτεστε την δέσμευση, χωρίς να πιέσετε άλλο τον εαυτό σας και να δείχνετε καλύτερα τα συναισθήματα σας !

 

Τοξότης

22/11-20/12

Κάντε κλικ στην εικόνα σας !  Γυμναστική, διατροφή και ρετους στο πρόγραμμα σας το καινούργιο. Επαγγελματικά θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και οι επιβραβεύσεις,  μεγάλες…Ο ερωτικός τομέας σας θέλει νικητές του αγώνα και θα δείτε διαφορά μεγάλη απ’ την συμπεριφορά του συντρόφου σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα βγάλετε τα βέλη απ’ την φαρέτρα σας, με σκοπό να τα ρίξετε στον έρωτα και στο ποθούμενο σας !

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Ένας ωραίος δρόμος άνοιξε για εσάς στον επαγγελματικό τομέα σας. Δώστε την απαιτούμενη ενέργεια , ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο. Οικονομικά κάντε κλικ σε έξυπνες αγορές και θα έχετε την δυνατότητα να ξεφύγετε από φοβίες και προσωπικά εμπόδια. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά και αισθητά την περίοδο αυτή. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πλησιάσετε στον έρωτα μέσω καλών φίλων.

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Ίσως η καλύτερη εβδομάδα του χρόνου για εσάς… Παρόλα τα τρεξίματα , στρώσατε την ζωή σας και βάλατε θεμέλια. Ο ερωτικός τομέας είναι στο ζενίθ σας και η αγάπη είναι η ασπίδα σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αρχίσετε να σκέφτεστε να κάνετε νέες γνωριμίες μέχρι να βρεθεί αυτό που θέλετε !

 

Ιχθύες

20/2-19/3

Ο Δίας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας,  κάνει ωραίες όψεις ώστε να έρθετε κοντά στην ευτυχία αλλά και την επιτυχία σας. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο και η ψυχολογία ανεβαίνει αισθητά. Ο ερωτικός τομέας σας θέλει νικητές μέσα απ’ την ερωτική αρένα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου , σας δίνεται η ευκαιρία να δείξετε τι κρύβεται μέσα σας στο άτομο που έχετε επιλέξει εδώ και καιρό… Όλα θα γίνουν μαγικά και όμορφα !

 

Astrotips

 

 

Κριός :            Δώσε σημασία στα θέλω σου !

Ταύρος :        Άσε την γκρίνια και βάλε στόχους !

Δίδυμος :       Χαλάρωσε λίγο έρχονται χαρές …

Καρκίνος :     Πριν μιλήσεις σκέψου πρώτα !

Λέων :            Μην κολλάς στο παρελθόν…

Παρθένος :    Ξεκαθάρισμα λογαριασμών επιτέλους !

Ζυγός :           Δώσε τα εύσημα εκεί που πρέπει !

Σκορπιός :      Άσε τις ζήλειες για να κερδίσεις…

Τοξότης :       Κάνε κλικ στην καρδιά σου !

Αιγόκερως :   Δώσε σημασία στην ψυχική υγεία…

Υδροχόος :    Άσε τα πείσματα με την οικογένειά σου!

Ιχθύες :         Κάνε υπομονή και θα κερδίσεις …

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος