Μια εβδομάδα ξεκινά με αρκετές χαρές και αισιοδοξία πλέον για ένα καλύτερο μέλλον κομμένο και ραμμένο στα μέτρα όλων των ζωδίων. Oι όψεις των πλανητών στέλνουν ενέργεια και πολλές υποχρεώσεις , με σκοπό να αγκαλιάσουμε την επιτυχία και να φέρουμε την γαλήνη στις ψυχές μας. Oι αλλαγές που έρχονται μας δίνουν αέρα ανανέωσης και πνευματικής ηρεμίας …Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrology news.

 

Κριός

20/3-19/4

Έχετε την ευκαιρία να δείξετε στον περίγυρο σας την πραγματική αξία σας ως άνθρωπος και οντότητα. Το έντονο παρασκήνιο που υπάρχει δεν είναι ικανό να σας ταράξει την ηρεμία ψυχής σας. Ο επαγγελματικός τομέας έχει ανοδική πορεία καθώς θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε όλες τις δυνάμεις σας. Ο ερωτικός όμως δίνει απλόχερα τα δώρα του με χαρές και πολύ έντονο πάθος. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει,  εφόσον έχετε θετική σκέψη και ενέργεια…

 

Ταύρος

20/4-21/5

Τεράστια επιτυχία αλλά και πολλές ευθύνες θα έχετε από δω και μπρος σε επαγγελματικό επίπεδο και όλα αυτά συντελούν στο να στρώσετε τον οικονομικό τομέα σας.  Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και θα έχετε την κατάλληλη στιγμή τις ανάλογες επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική τάση καθώς έχετε πολλές ευκαιρίες για επισημοποίηση δεσμού και το ταίρι σας είναι διαθέσιμο να σας ακολουθήσει…

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με φίλους και συνεργάτες,  με σκοπό να γίνουν όλα όπως ήταν πριν…Με το όξινο μυαλό σας σε εγρήγορση και με τις πρωτότυπες ιδέες σας,  θα φτάσετε στην κορυφή σας και θα μείνετε συντονισμένοι στους στόχους σας , με σκοπό την διατήρηση σας σε υψηλά επίπεδα. Επαγγελματικά θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας,  με σκοπό την άνοδο στον οικονομικό τομέα. Ο  ερωτικός σύντροφος όμως ίσως κάνει μερικά παραπονάκια …Με γλυκό τρόπο θα κάνετε πολλές συζητήσεις για έρθετε κοντά στην ευτυχία…

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Πολλά θέματα που σας απασχολούν πρέπει να μπουν στο μικροσκόπιο… Επαγγελματικά έρχονται ευκαιρίες για σημαντικές επαφές και συζητήσεις για την εξέλιξη σας . Πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να πάρετε αποφάσεις για την ζωή σας με ηρεμία ψυχής…Ο ερωτικός δε τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την εβδομάδα , όμως έχετε το ένστικτο σας ενεργό ώστε να διασφαλιστεί η ζωή σας !  Τα ερωτικά σας σχέδια θα τα εξετάσετε καλύτερα μέσα στο Σαββατοκύριακο.  Πρέπει να ζητήσετε και την γνώμη ενός καλού φίλου με σκοπό να νιώσετε ασφάλεια !

 

Λέων

23/7-22/8

Μια ευλογημένη εβδομάδα ήρθε επιτέλους για εσάς με σκοπό την εξέλιξη σας!  Μέσα στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την άνοδο σας. Ακούστε συμβουλές από άτομα κύρους που ανοίγουν πόρτες για κάτι πολύ ανώτερο στην ζωή σας. Οικονομικά βρίσκεται σε εξέλιξη όμως …Προσοχή σε έκτακτα έξοδα! Ο ερωτικός τομέας σας κλείνει το μάτι μιας και μια ερωτική εξομολόγηση ως προς εσάς είναι καθ’ οδόν…Όλα γίνονται με γλύκα και δυνατά συναισθήματα…

 

Παρθένος

23/8-22/9

Δώστε σημασία στα συναισθήματα σας,  χωρίς να πιέσετε άλλο τον εαυτό σας και πρέπει να αποδεσμευτεί η ψυχή σας από τοξικά διαστήματα αλλά και ανθρώπους που σας έκαναν την ζωή πατίνι. Επαγγελματικά θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας, ώστε να έρθετε κοντά στο στόχο σας και να βάλετε θεμέλια σε οικονομικό επίπεδο. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά και αισθητά θα έλεγα , με σκοπό να πάρετε αποφάσεις με το ταίρι σας για ένα καλύτερο ερωτικό μέλλον !

 

Ζυγός

23/9-22/10

Έχετε την δυνατότητα εξέλιξης στον επαγγελματικό τομέα και αυτό το διάστημα θα το χαρείτε ιδιαίτερα,  αφού οι συνεργάτες σας , σας δίνουν ενέργεια απλόχερα. Ο ερωτικός τομέας σας θέλει νικητές και δυναμικούς,  με σκοπό την εξέλιξη σας μέσα απ’ το συναίσθημα. Μιλήστε ανοιχτά στο άτομο που σας ενδιαφέρει και φυσικά η απάντηση θα είναι θετική. Όλα στρώνουν όπως τα θέλετε αρκεί να μην ανοίγετε τα χαρτιά σας σε τρίτα πρόσωπα! Κάντε κλικ στην εικόνα σας και κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής ώστε να βρείτε ισορροπίες με τον οργανισμό σας !

 

Σκορπιός

23/10-21/11

Πολλές σκέψεις και προτάσεις για την δουλειά σας , σας κάνουν ακαταμάχητους και η δυναμική πορεία σας δίνει περισσότερη ενέργεια σε κάθε σχέδιο σας.  Επαγγελματικά έρχονται ευκαιρίες για σημαντικές αλλαγές και η επιτυχία είναι καθ’οδόν. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει άνοδο και πρέπει να δώσετε σημασία στα θέλω σας αλλά και τα θέλω του συντρόφου σας !  Μέσα στην εβδομάδα θα βρείτε τρόπους και λύσεις ώστε να κάνετε καλύτερη την ζωή σας με γερά θεμέλια σε όλα τα επίπεδα. Δώστε χρόνο και χώρο για καινούργια σχέδια ερωτικού χαρακτήρα !

 

Τοξότης

22/11-21/12

Μπορεί να κουράζεστε πνευματικά και σωματικά όμως η χαρά της επιτυχίας σας ξεκουράζει ψυχικά. Η ηθική δικαίωση σας σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα,  σας δίνει ενέργεια για να πάτε μπροστά με ένα καλύτερο μέλλον. Δώστε σημασία στην ξεκούραση σας ,στην διατροφή σας και στον ποιοτικό ύπνο. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλές χαρές και πρέπει να βρείτε περισσότερο χρόνο για το ταίρι σας. Κάντε μαζί σχέδια ώστε να γεφυρώσετε τις από κοινού επιθυμίες σας,  χωρίς να φοβάστε απολύτως τίποτα!

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Όλα συντελούν στο να πετύχετε τα σχέδια σας εύκολα και γρήγορα όπως θέλετε. Αυτήν την περίοδο βάζετε γερά θεμέλια στον επαγγελματικό τομέα. Ξεκαθαρίσματα έχουν την τιμητική τους σε όλα τα επίπεδα και αυτή η πράξη θα φέρει ψυχική ανακούφιση. Οικονομικά θα δείτε διαφορά μεγάλη στο ταμείο σας και ο ερωτικός τομέας σας θέλει νικητές ακόμα και στην αγάπη. Με ωραίες συζητήσεις θα έρθετε κοντά στο αντικείμενο του πόθου σας!  Και οι δύο μαζί θα ζήσετε μοναδικές στιγμές ! Όλα θα γίνουν όπως θέλετε βάσει  σχεδίου αφού το γήινο ταμπεραμέντο σας είναι στο ζενίθ του …

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Ο ανάδρομος Κρόνος στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας,  σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε αποφάσεις και τον απαιτούμενο χρόνο,  ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο στην ζωή σας. Πάρτε τον χρόνο που σας δίνει ο Κρόνος,  ώστε να βρείτε ισορροπίες. Ο επαγγελματικός τομέας φέρνει επιτυχία και χαρές… Όλα θα μπουν στο μικροσκόπιο σας με σκοπό να εξετάσετε όλες τις παραμέτρους. Ο ερωτικός σύντροφος σας υποστηρίζει πολύ και θέλει το καλύτερο για εσάς. Η ψυχή σας γεμίζει με αγάπη και ωραία συναισθήματα και το χαμόγελο επιστρέφει στα χείλη σας !

 

Ιχθύες

20/2-19/3

Ο Δίας σας φέρνει το νέο μέλλον της ζωής σας ! Αλλαγές έρχονται με σκοπό την επιτυχία σας και πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Επαγγελματικά έρχονται ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας καθώς θα πρέπει επίσης  να κάνετε ένα καλύτερο πρόγραμμα στα οικονομικά σας. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά αυτή την περίοδο.  Δώστε ευκαιρίες ώστε να γιατρευτεί η καρδούλα σας!  Κάντε κλικ στην καλή λειτουργία της ψυχής σας και βάλτε νέα σχέδια σε εφαρμογή !

 

Astrotips

Κριός :             Δώσε σημασία σε ζητήματα καρδιάς !

Ταύρος :          Κάνε ένα καλύτερο πρόγραμμα !

Δίδυμος :        Μην μένεις πίσω,  κοίτα μπροστά…

Καρκίνος:       Άκου το ένστικτο σου !

Λέων :            Πες ναι στην αγάπη…

Παρθένος :     Βάλε την ηρεμία στην ζωή σου !

Ζυγός :           Ξεκάθαρα λόγια ερωτικά φέρνουν επιτυχία !

Σκορπιός :      Μην δημιουργείς φανταστικούς εχθρούς…

Τοξότης :       Κάνε κλικ στην καλή λειτουργία της καρδιάς σου !

Αιγόκερως :   Πάρε αποφάσεις για τα ερωτικά σου !

Υδροχόος :     Δώσε πνοή σε κάθε σχέδιο !

Ιχθύες :         Δώσε σημασία στα οικονομικά σου !

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος