Μια εβδομάδα ξεκινά με την Αφροδίτη στο Σκορπιό να φέρνει δώρα και δύναμη σε όλα τα ζώδια. Όλα τα σχέδια θα περάσουν από φίλτρο για να συνδεθείτε καλύτερα με τις ουράνιες δυνάμεις. θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να βάλετε θεμέλια σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Οι αλλαγές που έρχονται είναι για καλό σκοπό και θα δούμε σημαντικές εξελίξεις και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ήρθε η ώρα τα 12 ζώδια να βρουν ισορροπίες για ένα καλύτερο μέλλον.

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrologynews.

 

Κριός

20/3-19/4

Έχετε επιτυχίες σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα δεν αποκλείετε να πάρετε αποφάσεις και να χαρείτε μια προαγωγή ή μια επισημοποίηση δεσμού. Όλα τα επίπεδα της ζωής σας έχουν αλλαγές με θετική ενέργεια στη σκέψη σας , αφού κάνατε σωστούς απολογισμούς σε θέματα συνεργασιών φιλίας και οικογένειας… Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον !

Ταύρος

20/4-21/5

Δώστε σημασία στα θέλω σας,  χωρίς να πιέσετε άλλο τον εαυτό σας ! Νέα σχέδια επαγγελματικά θα σας φτιάξουν τη διάθεση σας,  η οποία αλλάζει γρήγορα και εύκολα από δω και μπρος. Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα για να βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και ερωτικού τομέα . Όλα θα γίνουν όπως πρέπει εφόσον κάνετε προσεκτικά βήματα όπως εσείς ξέρετε. Η Αφροδίτη απ’ τον Σκορπιό σας δίνει την απαιτούμενη ενέργεια να κάνετε τα όνειρα σας πράξη. Όλα θα γίνουν με ηρεμία ψυχής και σώματος. Δώστε σημασία όμως και στην ξεκούραση σας !

Δίδυμος

22/5-21/6

Η ώρα της ανταμοιβής ήρθε και εσείς ακτινοβολείτε σαν τον ήλιο , αφού μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας αλλά και τον συναισθημάτων σας σε όλα τα επίπεδα. Οι μεγάλες καριέρες έχουν χτιστεί με μεγάλα όχι ! Και εσείς μπορείτε να πείτε ένα βροντερό όχι σε κάτι που δεν ταιριάζει στην προσωπικότητα σας, σε επαγγελματικό επίπεδο φυσικά. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο…  Δώστε την πρέπουσα σημασία !

Καρκίνος

22/6-22/7

Φιλίες και συνεργασίες θα περάσουν από μικροσκόπιο και ιδιαίτερα φίλτρα , μιας και τα ξεκαθαρίσματα έχουν την τιμητική τους. Παλιές συνεργασίες θα περάσουν στο χρόνο ντουλαπο της ιστορίας και νέες θα φέρουν την ισορροπία και την επιτυχία. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά με σκοπό να βάλετε θεμέλια στην ζωή σας ! Κάντε κλικ στην εικόνα σας και δώστε νέα πνοή στα θέλω σας με σκοπό να δείξετε την κατάλληλη στιγμή τι αξίζετε σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.

Λέων

23/7-22/8

Ήρθε η ώρα του βασιλιά ! Με αρχηγό το ένστικτο του κυνηγού,  θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια σε επαγγελματικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα .  Με λίγη υπομονή θα έχετε την δυνατότητα να ξεφύγετε από τοξικές ενέργειες κάποιων ανθρώπων που σας θέλουν εκτός παιχνιδιού, όμως θα μπορέσετε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης παρέα με φίλους η τον ερωτικό σας σύντροφο. Κάντε τα όνειρα σας πράξη και θα έχετε επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας !

Παρθένος

23/8-22/9

Μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας , χωρίς να αφήσετε κανέναν να παίξει με το μυαλό σας. Ο επαγγελματικός τομέας έχει ανάγκη από ψυχολογική υποστήριξη μιας και γίνεται χαμός γύρω σας ! Δώστε σημασία στα πρακτικά ζητήματα σας και θα δείτε διαφορά στην ζωή σας. Οικονομικά αποφύγετε περιττά έξοδα και κάντε αγορές μόνο για τα απαραίτητα. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά αυτό το διάστημα και μπορείτε να δείτε διαφορά στην καρδιά σας !

Ζυγός

23/9-22/10

Η αγάπη είναι θύελλα στην καρδιά σας αυτή την περίοδο!  Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας σε ζητήματα καρδιάς και έρωτα !  Το πάθος πρωταγωνιστής και εσείς ακτινοβολείτε σαν αστέρι. Δώστε όμως σημασία σε πρακτικά ζητήματα και σε νέα επαγγελματικά σχέδια τα οποία κάνουν την εμφάνιση τους. ‘Ολα θα γίνουν όπως τα θέλετε αρκεί να ηρεμήσετε λίγο ψυχικά και να δώσετε σημασία στις καλές συνεργασίες και συνθήκες μέσα στον επαγγελματικό τομέα !

Σκορπιός

23/10-21/11

Η Αφροδίτη πλανήτης της αγάπης της ομορφιάς αλλά και τις παγκόσμιας οικονομίας είναι πλέον για τα καλά στο ζώδιο σας. Νέα επαγγελματικά σχέδια ευνοούνται χάρη στην σκληρή δουλειά σας αλλά και ο οικογενειακός τομέας σας δίνει χαρές και δυνατές συγκινήσεις. Ο ερωτικός τομέας δε,  θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε παλιές υποχρεώσεις με το ταίρι σας και  επιτέλους μπορείτε να κάνετε καλύτερη την κοινή ζωή σας με σκοπό μια επισημοποίηση όπως ακριβώς θέλατε !

 

Τοξότης

22/11-21/12

Η κούραση έγινε υπερκόπωση πλέον. Καλή η εργασία αλλά κοιτάξτε εσάς και την υγεία σας !  Κάντε κλικ στην καλή λειτουργία του οργανισμού σας και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Η σκληρή δουλειά απέδωσε καρπούς και μπορείτε να κάνετε καλύτερη την ζωή σας σε όλα τα επίπεδα. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία καθώς θα αρχίσετε να σκέφτεστε νέα σχέδια σε ερωτικό επίπεδο !  Η ψυχή σας γεμίζει και θα κάνετε πολλές συζητήσεις οικονομικού χαρακτήρα με σκοπό την εξέλιξη σας …

Αιγόκερως

22/12-20/1

Όλα τα επίπεδα της ζωής σας έχουν αλλαγές με σκοπό να έρθετε κοντά στην επιτυχία σας που τόσο πολύ σας αξίζει! Ο οικογενειακός τομέας σας δίνει απλόχερα χαρές,  οι οποίες θα πολλαπλασιαστούν κι άλλο. Η ερωτική σας ζωή σας υπόσχεται πολλά αυτήν την εβδομάδα…  Δώστε χρόνο στην ψυχή σας να γεμίσει με αγάπη πάθος και έρωτα έτσι ακριβώς όπως το έχετε σκεφτεί . Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει το θόλο τοπίο σε φιλικό τομέα και σε ζητήματα συνεργασιών,  εφόσον έχετε τις απαραίτητες πληροφορίες για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι !

Υδροχόος

21/1-19/2

Οικογένεια αγάπη και χαρά στο ζενίθ σας. Όλα τα επίπεδα της ζωής σας έχουν αποκατάσταση μια και έχετε δουλέψει αρκετά τον εαυτό σας ! Μπορεί να έχετε πολλές χρονοκαθυστερήσεις . Σε πολλά επίπεδα εσείς έχετε βρει τις λύσεις χάριν στο όξινο μυαλό σας. Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα στα αισθηματικά σας σχέδια,  με σκοπό να δείξετε την αξία σας στον ερωτικό σύντροφο σας. Η ζωή σας αλλάζει γρήγορα και εύκολα από δω και μπρος και μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της ζωής σας,  τα οποία έχουν θετική εξέλιξη.

Ιχθύες

20/2-19/3

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με φίλους και συνεργάτες. Όλα τα επίπεδα της ζωής σας έχουν την πρέπουσα επιτυχία μιας και δουλέψατε πολύ με τον εαυτό σας. Δώστε σημασία σε ερωτικό ζήτημα,  το οποίο προκύπτει αιφνίδια και θα βρείτε τρόπους και λύσεις σε ζητήματα καρδιάς. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει άνοδο και πρέπει να δώσετε σημασία σε ζητήματα οικονομίας μιας τα έξοδα έχουν την τιμητική τους. Με ένα καλύτερο πρόγραμμα όλα θα γίνουν όπως τα θέλετε !

 

Astrotips

 

Κριός :Δώσε σημασία στα επαγγελματικά σχέδια !

Ταύρος :Δώσε σημασία στα συναισθήματα σου…

Δίδυμος :Όλα τα επίπεδα της ζωής σου έχουν αλλαγές θετικές !

Καρκίνος :Μην τα βάζεις με τους φίλους σου !

Λέων :Μην δίνετε σημασία σε γκρίνιες και κακά σχόλια !

Παρθένος :Δώσε βάση στα λόγια του συντρόφου σου …

Ζυγός :Δώσε σημασία στην ξεκούραση σου !

Σκορπιός :Κάντε νέα σχέδια σε ερωτικό επίπεδο !

Τοξότης :      Η υπερκόπωση ήρθε,  δώσε βάση στην ξεκούραση σου!

Αιγόκερως : Δώσε ευκαιρίες στα ερωτικά σου !

Υδροχόος :Κάνε υπομονή και δώσε χρόνο στην σχέση σου !

Ιχθύες :Δώσε βάση στην καρδιά σου χωρίς υπερβολές !

 

Mε εκτίμηση

 

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος