Καλή εβδομάδα αγαπημένοι μου φίλοι εύχομαι…Το πλανητικό σκηνικό έχει τον Άρη στον Ζυγό . Αυτό το φαινόμενο μας κάνει αρκετά δυναμικούς,  κυρίως τα ζώδια του αέρα. Τώρα θα πρέπει όλα τα ζώδια να προσέχουμε τον τρόπο που επικοινωνούμε , διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος παρεξηγήσεων. Ο δυνατός Θεός του πολέμου θα βάλει τρικλοποδιές και πρέπει να προσέχουμε τον τρόπο που επικοινωνούμε αλλά και τον τρόπο που οδηγούμε. Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν για όλο το 12ζωδιακό για να έχουμε επιτυχία και καλές ειδήσεις,  θα πρέπει να προσέχουμε τους πάντες και τα πάντα !

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrologynews.

 

 

Κριός

20/3-19/4

Δυναμική η εβδομάδα αυτή,  αλλά με τον πλανήτη σας στον Ζυγό θα πρέπει να έχετε το ένστικτο σας στο ζενίθ για να προλάβετε καταστάσεις και εξελίξεις μέσα στον επαγγελματικό τομέα . Υπάρχουν ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις αλλά και πολύ δυνατό παρασκήνιο,  το οποίο θα πρέπει να προσέχετε για τυχόν διαφορές με συνεργάτες και άτομα του επαγγελματικού τομέα. Ο έρωτας στροβιλίζεται γύρω σας με σκοπό να ηρεμήσετε λίγο ψυχικά από τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν. Ο ερωτικός σύντροφος είναι το πραγματικό στήριγμα σας.

Ταύρος

20/4-21/5

Σημαντικές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα αλλά και θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας χωρίς να πιέσετε άλλο εσάς αλλά και τον ερωτικό σας σύντροφο . Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα στον επαγγελματικό τομέα και μην δίνετε αφορμές σε ανώτερους ,  μιας και ο Άρης βάζει τρικλοποδιά στον επαγγελματικό τομέα. Δώστε την πρέπουσα σημασία στην εργασία σας και θα δείτε διαφορά μεγάλη και στα οικονομικά σας. Με ηρεμία ψυχής και σωστά βήματα αλλά και με μια ταυρίσια διπλωματία θα ξεφύγετε από φοβίες και προβλήματα.

Δίδυμος

22/5-21/6

Δώστε τα ρέστα σας στην δουλειά σας!  Κρατήστε δίπλα σας μόνο τα θετικά στοιχεία σας και αφήστε το ένστικτο σας να σας οδηγήσει στην επιτυχία σας. Όλα τα επίπεδα της ζωής σας δέχονται αλλαγές με σκοπό να φτιάξετε ένα καλύτερο πρόγραμμα για το μέλλον σας. Ο ερωτικό τομέας ευνοείται αρκετά και αισθητά αυτή την περίοδο αλλά δώστε σημασία στον τομέα επικοινωνία για να βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και ερωτικού συντρόφου. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει εφόσον έχετε θετική ενέργεια στη σκέψη σας !

Καρκίνος

22/6-22/7

Μια ευλογημένη εβδομάδα ήρθε για εσάς αφού δίνετε σημασία στα πρακτικά ζητήματα της ζωής σας. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ανοδική πορεία καθώς έχετε την δυνατότητα εξέλιξης και μπορείτε να θέσετε τους όρους σας σε ανώτερους. Δώστε σημασία στα σημάδια του κορμιού σας αφού έχετε κόπωση που μπορεί να γίνει υπερκόπωση. Ο ερωτικός τομέας σας θέλει νικητές και ρομαντικούς… Αφεθείτε σε μονοπάτια πάθους και θα ηρεμήσετε ψυχικά !

Λέων

23/7-22/8

Με τον Άρη στον ζυγό θα μπορούσε να πει κανείς ότι  ήρθε η ώρα να πετάξετε τοξικούς ανθρώπους από όλη την ζωή σας. Επαγγελματικά δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας και αυτό ενοχλεί κάποιους που απλά δεν μπορούν να σας φτάσουν. Δώστε σημασία σε σχόλια και μην αφήσετε κανέναν να  σπιλώσει την φήμη σας.Ήρθε η ώρα για αλλαγές και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην εργασία σας. Ο ερωτικός τομέας σας δίνει απλόχερα χαρές και λύσεις σε κάθε σκοτεινό σχέδιο ανταγωνισμού !

Παρθένος

23/8-22/9

Πρέπει να πάρετε αποφάσεις για τα αισθηματικά σας σχέδια.  Λόγω συνθηκών έχετε κουράσει λίγο το ταίρι σας… Δώστε την ευκαιρία μέσα στην εβδομάδα να ξεκαθαρίσει το θόλο τοπίο στα αισθηματικά σας. Όλα θα στρώσουν με ήρεμο διάλογο και καλή πρόθεση και  απ’ τις δυο πλευρές. Επαγγελματικά θα γίνουν σοβαρές προτάσεις για σημαντικές εξελίξεις,  τις οποίες θα τις περάσετε από φίλτρο , ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο μέσα στην εργασία σας και τα οικονομικά σας !

Ζυγός

23/9-22/10

Ο πλανήτης του πολέμου είναι στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Το κλίμα είναι εμπόλεμο και πρέπει να πρυτανεύσει η λογική μέσα στον επαγγελματικό τομέα και στον ερωτικό επίσης. Δώστε σημασία στην δουλειά που ανεβαίνει και μην σπαταλάτε άλλο τον χρόνο σας σε καυγάδες με φίλους και συνεργάτες!  Ο έρωτας είναι βάλσαμο στην τραυματισμένη ψυχούλα σας αλλά και εκεί μην χάσετε το μέτρο σας. Με καλή διπλωματία και ηρεμία όλα θα γίνουν όπως πρέπει !

Σκορπιός

23/10-21/11

Έχετε την τάση να υπερβάλετε λίγο στον επαγγελματικό τομέα . Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις στην δουλειά σας!  Κρατήστε μόνο τα καλά και αφήστε πίσω σας ότι σας έχει ενοχλήσει. Οι κεραίες σας είναι ανοιχτές και μπορείτε να προλάβετε τις κακοτοπιές. Ερωτικά μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο αύριο παρέα με το ταίρι σας αθόρυβα και ήρεμα όπως εσείς θέλετε. Η αγάπη θα είναι το βάλσαμο σας και θα μπορέσετε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης !

Τοξότης

22/11-21/12

Έχετε κουραστεί από πισώπλατα μαχαιρώματα και τοξικούς ανθρώπους μέσα στην εργασία σας. Ήρθε η ώρα του κυνηγού Τοξότη να αποδείξει την πραγματική αξία του σε όλα τα επίπεδα της ζωής . Δώστε σημασία στα θέλω σας χωρίς να φοβάστε τίποτα !  Πρέπει να ξεκαθαρίσει το θόλο τοπίο στον επαγγελματικό τομέα και θα δείτε διαφορά μεγάλη στον οικονομικό αφού έχετε καλές εξελίξεις. Στον έρωτα είστε τόσο δυνατοί παίκτες που μόνο χαρές και υποστήριξη θα έχετε,  με σκοπό το χαμόγελο σας να επιστρέψει στα χείλη σας. Δώστε σημασία στην ξεκούραση σας ψυχική και σωματική !

Αιγόκερως

22/12-20/1

Πολλές υποχρεώσεις στον οικογενειακό τομέα έχετε και τρέχετε με ταχύτητα φωτός για να προλάβετε τις εξελίξεις. Με ηρεμία ψυχής και μυαλού όλα θα γίνουν,  απλά πρέπει να προσέχετε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τον περίγυρο σας. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο και πρέπει να δώσετε την πρέπουσα σημασία για να βγείτε νικητές του παιχνιδιού. Ο έρωτας υπόσχεται πολλά και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας παρέα με το ταίρι σας!  Σύντομα θα λάβετε θεαματικά αποτελέσματα…

Υδροχόος

21/1-19/2

Οικογένεια και υποχρεώσεις σας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά αυτή την περίοδο. Δώστε σημασία στην ψυχική υγεία σας και την σωματική φυσικά για να συνδεθείτε καλύτερα με τον εαυτό σας. Ο επαγγελματικός τομέας φέρνει νέα σχέδια τα οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά. Μην δίνετε σημασία σε λόγια τρίτων και δώστε σημασία στα ερωτικά σας , τα οποία ευνοούνται χάρη στην θετική ενέργεια σας!  Εκπλήξεις απ’ το ταίρι σας θα σας φτιάξουν τη διάθεση σας !

Ιχθύες

20/2-19/3

Έχετε επιτυχίες σε επαγγελματικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα !  Η ώρα της ανταμοιβής ήρθε , ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα. Με καλή διάθεση και υπομονή απ’ το παρασκήνιο που προκαλεί ο Άρης στον Ζυγό,  θα μπορέσετε να απολαύσετε μοναδικές προσφορές από ανώτερους στον επαγγελματικό τομέα. Ο ερωτικός δε , σας δίνει πάθος και ένταση,  ώστε αλλάξετε λίγο την ρουτίνα της καθημερινότητας στα ερωτικά σας.

 

 

Astrotips

 

Κριός :          Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Ταύρος :       Κάνε υπομονή και δείξε επιμονή στην εργασία !

Δίδυμος :      Κάνε ένα βήμα πιο κοντά στον ερωτικό τομέα…

Καρκίνος :     Δώσε τα ρέστα σου στην εργασία !

Λέων :           Μην αφήνεις κανέναν να σου χαλάει την διάθεση σου !

Παρθένος :    Κάνε κλικ στην καρδιά σου !

Ζυγός :          Σκέψου πριν μιλήσεις με φίλους και συνεργάτες…

Σκορπιός :     Μην κάνεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας !

Τοξότης :       Βάλε την ξεκούραση στο πρόγραμμα σου !

Αιγόκερως :   Κάνε κάτι για εσένα ατομικά και θα δεις διαφορά…

Υδροχόος :     Άσε το ένστικτο σού να σε οδηγήσει στην επιτυχία !

Ιχθύες :         Τα λόγια και οι πράξεις σου πρέπει να συμβαδίζουν !

 

Mε εκτίμηση

 

Νίκος Γεννηματάς

 

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος