Μια εβδομάδα ξεκινά με την δύναμη στο ζενίθ για όλο τον ζωδιακό κύκλο . Oι όψεις των πλανητών θα φέρουν την ισορροπία σε όλους και όλες.O ήλιος πέρασε στον παιχνιδιάρη Ζυγό και όλα τα επίπεδα της ζωής θα περάσουν σε μια ροζ φούσκα. Όλα τα ζώδια αυτήν την περίοδο θα περάσουν από δυσκολίες σε μια περίοδο ανεμελιάς με σκοπό την γαλήνη στην ψυχή…

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrologynews.

 

 

Κριός

20/3-19/4

Έχετε την τάση να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει , εφόσον έχετε αυτήν την  πύρινη παιδική ενέργεια. Δώστε σημασία σε στόχους και μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας , αφού τώρα έχετε μεγάλα σχέδια και όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει άνοδο και ο ερωτικός σημαντικές εξελίξεις με πολλές χαρές !

Ταύρος

20/4-21/5

Θα πρέπει αυτή την περίοδο να δώσετε σημασία σε θέματα υγείας μέσα στην οικογένεια η την δική σας. Η κόπωση έχει γίνει υπερκόπωση. Αγάπες μου τα καλά αγαθά ,  κόποις  κτώνται! ‘Ομως κοιτάξτε και εσάς λίγο και τις ανάγκες σας. Ο επαγγελματικός τομέας κρύβει χαρές και οικονομικές . Ο ερωτικός τομέας δε,  κρύβει χαρές και δυνατές συγκινήσεις !  Ήρθε η ώρα της ανταμοιβής σας !

Δίδυμος

22/5-21/6

Όλα τα επίπεδα της ζωής σας δέχονται αλλαγές και εξελίξεις θετικές. Δώστε σημασία στα θέλω σας και στα καινούργια σχέδια σας , τα οποία ευνοούνται χάρη στην σκληρή δουλειά σας και την θετική ενέργεια σας. Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα στα οικονομικά σας , για βγείτε νικητές μετά από ένα δύσκολο διάστημα το οποίο πάει , πέρασε. Επαγγελματικά  θα γίνουν αλλαγές όπως πρέπει και ερωτικά θα ζήσετε τον έρωτα με εφηβική διάθεση !

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Κάντε νέα αναζήτηση σχεδίων σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα .  Ευννοείστε σε αγορές έξυπνες και πρέπει να βρείτε ισορροπίες μεταξύ οικογένειας και θέματα σπιτιού !  Δώστε σημασία στο υδάτινο μυαλό σας. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ανοδική πορεία καθώς θα γίνουν όπως πρέπει οι αλλαγές. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται χαρές και δυνατές συγκινήσεις καθώς και οι καλοί φίλοι σας δίνουν ενέργεια και απλόχερα την αγάπη τους !

Λέων

23/7-22/8

Μια εβδομάδα ξεκινά με πολλές δυνατότητες εξέλιξης σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Αφήστε το έντονο παρασκήνιο στην εργασία σας να λειτουργήσει υπέρ σας .  Τζάμπα διαφήμιση θα έχει ο βασιλιάς του κύκλου. Εσείς με την αρχοντιά σας θα νικήσετε και θα βρείτε τρόπους για να κάνετε καλύτερη την ζωή σας. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά και αισθητά αυτή την περίοδο με σκοπό να ξεφύγετε από φοβίες και τοξικούς ανθρώπους !

Παρθένος

23/8-22/9

Δώστε χρόνο στην σχέση σας να ξεφύγει από πολλά προβλήματα που σας έχουν κουράσει κυρίως στον ψυχισμό σας. Επαγγελματικά  αυτή την εβδομάδα θα βρείτε τρόπους να αυξηθούν τα οικονομικά σας και θα μπορέσετε να απολαύσετε καλύτερα την ζωή σας. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει άνοδο και πρέπει να χαλαρώσετε λίγο,  έπειτα από ένα δύσκολο διάστημα το οποίο σας κούρασε πολύ !

 

Ζυγός

23/9-22/10

Μπορεί να έχουν έρθει τα πάνω κάτω σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας , όμως πρέπει να πρυτανεύσει η λογική σας και να κάνετε καινούργια σχέδια σε όλα τα επίπεδα… Μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να σας επηρεάζουν αρνητικά και να σας συμβουλεύουν λάθος… Δώστε σημασία στο αέρινο ένστικτο σας. Ο ήλιος θα φέρει επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο και θα σας δώσει φως στον ερωτικό τομέα , ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο.

Σκορπιός

23/10-21/11

Δώστε χρόνο στην ψυχή σας να ξεκουραστεί λίγο από τα βάσανα του επαγγελματικού τομέα και της οικογένειας σας. Δώστε βάρος στην ξεκούραση σας πρώτα καθώς  πρέπει να θωρακίσετε τον οργανισμό σας. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται επιτυχίες με σκοπό το χαμόγελο να επιστρέψει στα χείλη σας. Ο ερωτικός δε τομέας θα σας φέρει γεγονότα ακριβώς όπως τα θέλετε αρκεί να ηρεμήσετε λίγο και να βάλετε θεμέλια στον δεσμό σας !

Τοξότης

22/11-21/12

Η εβδομάδα αυτή κρύβει χαρές και δυνατές συγκινήσεις σε ερωτικό επίπεδο και φιλικό τομέα. Η  καρδούλα σας γεμίζει με αγάπη και χαρά! Η δύναμη αυτή θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε θέματα σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα. Όλα άρχισαν να στρώνουν όπως τα θέλετε και εσείς με παιδική διάθεση θα ηρεμήσετε αλλά θα βρείτε και  τρόπους , ώστε αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας !

 

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Μπορεί να έχετε μια γλυκιά εβδομάδα καθώς  τρέχετε για να προλάβετε τις εξελίξεις στην οικογένεια σας  ! Σε επαγγελματικά και ερωτικά ζητήματα όπως και σε ζητήματα υγείας τρίτων προσώπων. Δώστε σημασία όμως και στα θέλω σας,  ώστε να κρατηθούν οι ισορροπίες. Βήμα βήμα θα γίνουν όπως πρέπει όλα και θα  μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας αλλά και των συναισθημάτων σας.

Υδροχόος

21/1-19/2

Έχετε επωμιστεί πολλά προβλήματα από την οικογένεια σας και πρέπει να βρείτε λύσεις σε όλα άμεσα και γρήγορα. Ο μπαμπάς Κρόνος ,  σας σπάει το νευρικό σύστημα όμως με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο,  με σκοπό μόνο την επιτυχία σας!  Ο ερωτικός δε τομέας,  κρύβει χαρές και δυνατές συγκινήσεις!  Αφεθείτε ερωτικά  και πνευματικά!

Ιχθύες

20/2-19/3

Όλα μου τα πλούτη η αγάπη ετούτη… Η αγάπη , ο ερωτικός τομέας και η φιλία θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ζωή σας όπως εσείς θέλετε. Δώστε σημασία σε πρακτικά ζητήματα και σε θέματα δουλειάς,  ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο στην εργασία σας. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά με σκοπό η λάμψη σας να είναι σαν του ήλιου… Δώστε χρόνο σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας , να βρεθούν  ισορροπίες και γαλήνη όπως πρέπει !

 

Astrotips

 

Κριός :         Δώσε χρόνο στην σχέση σου !

Ταύρος :      Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου…

Δίδυμος :     Κάνε ένα ρετούς για να βρεις γαλήνη !

Καρκίνος :    Κάνε κλικ στην εικόνα σου !

Λέων :          Μην αφήσεις κανέναν να σου χαλάσει την καλή διάθεση !

Παρθένος :   Κάνε υπομονή σε οικονομικό θέμα !

Ζυγός :          Αποφάσισε εσύ για εσένα !

Σκορπιός :     Δώσε βάση στα λόγια φίλων …

Τοξότης :       Κάνε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής !

Αιγόκερως :   Δώστε τα πάντα για την καλή υγεία !

Υδροχόος :    Μην αφήνεις την κούραση να σε καταβάλει …

Ιχθύες :      Ζήσε ανέμελα και ήρεμα !

 

 

 

 

Mε εκτίμηση

 

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος