Πρωταγωνιστής  της εβδομάδας μας είναι ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό…Σε  όλα τα ζώδια θα φέρει χροκαθυστερήσεις σε όλα τα επίπεδα. Πρέπει να προσέχουμε τις μετακινήσεις μας και τις επαφές μας με μεταλλικά αντικείμενα. Όλα τα σχέδια σας θα μπουν σε φίλτρο ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο στην ζωή σας. Δώστε σημασία σε πρακτικά θέματα…Με ηρεμία και χαλάρωση θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια και θα κάνετε καλύτερη την ζωή σας!

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrologynews.

 

 

 

Κριός

20/3-19/4

Σημασία έχει να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια.  Στον  επαγγελματικό τομέα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις και θα μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις ώστε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ανοδική πορεία καθώς θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά την δέσμευση με την γαλήνη σας να μπαίνει ξανά στην ζωή σας.  Δώστε σημασία σε συζητήσεις με συνεργάτες και φίλους!  Κρύβουν πολλές ευκαιρίες και επιτυχίες…

 

Ταύρος

20/4-21/5

Δώστε τα όλα σε επαγγελματικό επίπεδο , με σκοπό να έρθετε κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας και των οικονομικών σας θεμάτων. Ήρθε η στιγμή να καταλάβουν κάποιοι την πραγματική αξία σας και να μπουν στην θέση τους.  Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος αλλά εσείς κάνετε σωστές κινήσεις και θα έχετε επιτυχίες σε όλα τα σχέδια σας. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά . Δώστε χρόνο στον σύντροφό σας, ώστε να σας δώσει σαφείς ενδείξεις για τον δεσμό σας. Προσεκτικά όμως με τις αγορές και φυσικά στις μετακινήσεις σας !

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Δώστε τα ρέστα σας στην δουλειά σας αλλά και την οικογένειά σας,  η οποία σας χαρίζει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης . Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό,  σας δίνει τον χρόνο να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια αλλά και να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Ο ερωτικός τομέας μπορεί να έχει λίγα νεύρα εσείς όμως με τις κατάλληλες κινήσεις θα έχετε την δυνατότητα εξέλιξης. Όλα τα επίπεδα της ζωής σας δέχονται αλλαγές με σκοπό την ανακούφιση σας. Δώστε τα φώτα σας σε όσους τα χρειάζονται…

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Η εβδομάδα αυτή με εφηβική διάθεση θα ξεκινήσει,  ώστε να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια σε επαγγελματικό επίπεδο και σε αισθηματικό τομέα. Μπορεί να βιώνετε την ασυνεννοησία του περίγυρου σας , όμως έχετε άλλα σχέδια με προορισμό την επιτυχία σας αλλά και την ευτυχία σας που τόσο πολύ την έχετε ανάγκη. Επαγγελματικά σχέδια ευνοούνται χάρη στην σκληρή δουλειά σας και ο ερωτικός τομέας υπόσχεται χαρές και δυνατές συγκινήσεις . Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας !

 

Λέων

23/7-22/8

Έχετε την ανάγκη να μείνετε συντονισμένοι στους στόχους σας αλλά  έχετε και την τάση απομόνωσης από τα εγκόσμια… Όλα αυτά τα αντιφατικά συναισθήματα οφείλονται στην ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζυγό αλλά και του Κρόνου απ’ τον Υδροχόο… Ο Δίας όμως έχει καλά δωράκια για εσάς σε επαγγελματικό επίπεδο και σε ερωτικό τομέα. Αφήστε την αγάπη να μπει στην ζωή σας και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην εβδομάδα σας !

 

Παρθένος

23/8-22/9

Ο Ερμής ανάδρομος αλλά  θα βρείτε τρόπους και λύσεις σε κάθε είδους πρόβλημα και αν συναντήσετε μέσα στην εβδομάδα σας. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά σχέδια,  τα οποία θα φέρουν καλό κέρδος σε λίγο καιρό απο τώρα. Ο ερωτικός τομέας δε,  κρύβει χαρές και δυνατές συγκινήσεις . Ήρθε η στιγμή να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας χωρίς να φοβάστε τίποτα. Ήρθε η ώρα να πάρετε στα σοβαρά και την δέσμευση…

 

Ζυγός

23/9-22/10

Έχετε την δυνατότητα να ξεφύγετε από τοξικές ενέργειες κάποιων ανθρώπων που σας θέλουν εκτός παιχνιδιού. Ο ανάδρομος Ερμής σας κάνει επιφυλακτικούς αλλά και σας δίνει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσει το θόλο τοπίο σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Ο επαγγελματικός τομέας χρειάζεται λίγη αναβάθμιση και θα σηκώσετε τα μανίκια ώστε το όφελος να έρθει γρήγορα… Ο ερωτικός τομέας δε,  σας θέλει νικητές και πρωταγωνιστές της εβδομάδας. Προσέξτε όμως την επικοινωνία σας με τον περίγυρο σας και κυρίως με τον σύντροφό σας.

 

Σκορπιός

23/10-21/11

Έχετε την τάση να υπερβάλετε λίγο στον επαγγελματικό τομέα.  Υπάρχουν πολλές χαρές,  όμως οι υποχρεώσεις σας και τα στάνταρτ σας είναι στο ζενίθ σας. Η τελειομανία σας θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα της δουλειάς σας και η ψυχολογία ανεβαίνει αισθητά με νίκες και ωραία λόγια για το όνομα σας. Ερωτικά δίνετε σημασία στην ψυχική ξεκούραση σας τόσο την δική σας , όσο και του συντρόφου σας και μαζί θα πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον !

 

Τοξότης

22/11-21/12

Έχετε μια ευλογημένη εβδομάδα με προορισμό την επιτυχία σας και την οικονομική εξέλιξη σας. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο και πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο μέσα στην εργασία σας.  Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και μπορείτε να δείτε τα καλά αποτελέσματα μετά από μια δύσκολη κατάσταση που περάσατε. Τώρα ήρθε η ώρα της ανταμοιβής σας σε όλα τα επίπεδα !

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Έχετε την τάση να υπερβάλετε λίγο στον ερωτικό τομέα και πρέπει μέσα στην εβδομάδα να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.  Με ηρεμία ψυχής και σώματος θα μπορέσετε να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσει το θόλο τοπίο στον ερωτικό σας κόσμο. Τουλάχιστον έχετε την στήριξη του συντρόφου σας.  Βάλτε νέα θεμέλια σε εφαρμογή και η γαλήνη θα βρεθεί  κοντά σας. Επαγγελματικά θα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές με σκοπό την άνοδο σας !

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Ο μπαμπάς Κρόνος σας θέλει νικητές και πρωταγωνιστές της εβδομάδας αλλά και σωστούς μαθητές.  Κάντε νέα αναζήτηση σχεδίων σε επαγγελματικό επίπεδο και σε οικονομικό τομέα. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει με σωστά βήματα. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την εποχή και ο Δίας φέρνει δωράκια με σκοπό την χαλάρωση της ψυχής σας. Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής και κόψτε κακές συνήθειες,  με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του οργανισμού σας .

 

 

Ιχθύες

20/2-19/3

Κάτι καινούργιο έχει ξεκινήσει στα ερωτικά σας και εσείς ακτινοβολείτε σαν τον ήλιο! Δώστε σημασία στα σχέδια σας,  τα οποία ευνοούνται χάρη στην θετική ενέργεια σας αλλά και την υδάτινη σκέψη σας. Όλα τα σχέδια σας ευνοούνται και θα πρέπει να δώσετε χρώμα και χρόνο στον έρωτα να σας αποδείξει πράγματα όμορφα. Επαγγελματικά  θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας . Δημιουργούνται ευκαιρίες για σημαντικές αλλαγές μέσα στην εβδομάδα σας και οικονομικά θα βελτιωθεί η κατάσταση σας. Προσοχή όμως σε συζητήσεις με συνεργάτες και οικογένεια !

 

Astrotips

 

 

Κριός :          Βάλε θετική ενέργεια στον ερωτικό τομέα !

Ταύρος:        Δώσε χρόνο στην σχέση σου…

Δίδυμος :      Κάνε υπομονή στα επαγγελματικά δρώμενα !

Καρκίνος :    Κάνε ένα καλύτερο πρόγραμμα !

Λέων :           Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Παρθένος :   Άσε την γκρίνια και χαμογέλασε…

Ζυγός :          Δώσε σημασία στα ερωτικά σου !

Σκορπιός :    Μην είσαι υποτονικός…

Τοξότης :      Δώσε βάση στο ένστικτο σου…

Αιγόκερως :  Κάνε κλικ στην εικόνα σου !

Υδροχόος :   Δώσε βάση στην καρδιά σου χωρίς υπερβολές !

Ιχθύες :        Κάνε το δικό σου θέλω,  πράξη !

 

 

Mε εκτίμηση

 

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος