Θα έχουμε μια γλυκιά εβδομάδα με λίγες ανατροπές,  οι οποίες θα έχουν θετική ανταπόκριση,  λόγω του Ουρανού στον Ταύρο , ο οποίος φέρνει αλλαγές και τα πάνω κάτω για καλό σκοπό… Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω,  προωθεί σχέδια σε ερωτικό επίπεδο και μας βάζει θεμέλια αλλά και ο Ήλιος ☀️ στον Τοξότη φέρνει στο 12ζωδιακό φως και περισσότερο φως σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας !  Καλή επιτυχία και καλή εβδομάδα σε όλους σας…

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrologynews.

Κριός

20/3-19/4

Έχετε την δυνατότητα να ξεκαθαρίσει το θόλο τοπίο στον επαγγελματικό τομέα. Τον τελευταίο καιρό έχετε επωμιστεί πολλά και πρέπει να χαλαρώσετε λίγο από τους δύσκολους βιορυθμούς σας. Πρέπει να προσέχετε περισσότερο την κόπωση,  μην γίνει υπερκόπωση και γενικότερα τον τομέα υγεία… Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία καθώς θα αρχίσετε να σκέφτεστε νέα σχέδια που μπορείτε να υλοποιήσετε παρέα με το ταίρι σας…

Ταύρος

20/4-21/5

Έχετε την τάση να υπερβάλετε λίγο στον επαγγελματικό τομέα,  μιας και μπορείτε να πάρετε και άλλες ευθύνες στην πλάτη σας. Όλα αυτά οφείλονται στην κούραση σας και στην ασυνεννοησία με τον επαγγελματικό περίγυρο σας. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά.  Δώστε χρόνο στον σύντροφό σας,  ώστε να αποδείξει πράγματα επί του παρόντος. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει,  εφόσον έχετε θετική ενέργεια στη ψυχή σας !

Δίδυμος

22/5-21/6

Έχετε πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις ! Στην δουλειά σας κρατήστε δίπλα σας μόνο τα θετικά στοιχεία και βάλτε νέα σχέδια σε εφαρμογή. Στον οικονομικό τομέα θέλετε λίγη παραπάνω προσοχή μιας και έκτακτα έξοδα κάνουν την εμφάνιση τους. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο!  Δώστε την ευκαιρία στην καρδιά σας , ώστε να ηρεμήσει έπειτα από ένα δύσκολο διάστημα !

Καρκίνος

22/6-22/7

Μια ευλογημένη εβδομάδα ήρθε για εσάς,  ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο στην εργασία σας και στον ερωτικό  τομέα. Επαγγελματικά μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας , χωρίς να πιέσετε άλλο εσάς και τους συνεργάτες σας. Μην ξεχνάτε,  η υπομονή είναι αρετή ! Ερωτικά παιχνίδια θα σας φτιάξουν τη διάθεση ,  έτσι ώστε να πάρετε τα πάνω σας και να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι της αγάπης !

Λέων

23/7-22/8

Ξέρω έχετε περάσει πολλά αυτήν την περίοδο,  με ένα εντυπωσιακό έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα. Σαν καλοί βασιλιάδες δείξατε την αξία σας και κάποιοι έφαγαν την σκόνη σας. Μην μπείτε σε διαδικασίες ώστε να απολογηθεί η ψυχή σας. Στον έρωτα έρχονται χαρές και δυνατές συγκινήσεις. Η τύχη σας χαμογελά γλυκά με σκοπό την εξέλιξη του δεσμού σας και στόχο την επιτυχία σας !

Παρθένος

23/8-22/9

Βάλτε νέα πνοή στα σχέδια σας,  κυρίως στον επαγγελματικό τομέα ! Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας αλλά και  ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και συνεργασιών. Θα μπορέσετε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές στον τομέα εργασία,  όπως και στο  οικογενειακό περιβάλλον. Ερωτικά είναι μια χαρά περίοδος,  ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο στην ερωτική σας ζωή ή να επισημοποιηθεί ο δεσμός σας.

Ζυγός

23/9-22/10

Μπορεί να έχει έρθει το πάτωμα ταβάνι, εσείς ωστόσο  ακτινοβολείτε σαν τον ήλιο και τρέχετε για να προλάβετε τις εξελίξεις στην δουλειά σας. Κρατήστε χαμηλό προφίλ , έπειτα από διαπραγματεύσεις με άτομα κύρους και βάλτε τους στόχους σας σε εφαρμογή. Ερωτικά περιμένετε απαντήσεις από το ταίρι σας , μέχρι τότε κρατήστε σιγή ιχθύος ! Όλα θα γίνουν όπως πρέπει ,εφόσον έχετε θετική ενέργεια στη ψυχή σας.  Πρέπει να χαλαρώσετε λίγο από τις πιέσεις του παρελθόντος !

Σκορπιός

23/10-21/11

Ήρθε η ώρα της αλήθειας στην όμορφη ζωή σας. Όλα τα επίπεδα δέχονται αλλαγές με σκοπό την επιτυχία σας και την εξέλιξη σας.  Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για σημαντικές επαφές , αλλά θα πρέπει να κρατήσετε τον άσσο στο μανίκι σας. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά και πρέπει να προγραμματίσετε καλύτερα τα σχέδια σας παρέα με το ταίρι σας .  Δώστε ρεσιτάλ αγάπης και πάθους !

Τοξότης

22/11-21/12

Η εβδομάδα αυτή είναι για εσάς μοναδική,  ώστε να δείξετε τα ταλέντα σας στον επαγγελματικό τομέα. Η επιβράβευση μεγάλη με αποτέλεσμα να  μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον. Τώρα μπορείτε να κάνετε καλύτερη και την ερωτική ζωή σας , με σκοπό την εξέλιξη του δεσμού σας πάνω σε νέες βάσεις και θεμέλια . Όλα όσα θέλετε , μπορείτε να τα αποκτήσετε αυτή την περίοδο,  η οποία είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας !

Αιγόκερως

22/12-20/1

Σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα σας είναι οι καλές συζητήσεις και συνεργασίες με άτομα που μπορούν να αναπτύξουν τον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα . Όλα τα σχέδια σας δέχονται θετικές επιρροές και το χαμόγελο επιστρέφει στα χείλη σας. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την εποχή,  με εσάς νικητές και πρωταγωνιστές του πάθους σας. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει , εφόσον έχετε ηρεμία ψυχής και σώματος !

Υδροχόος

21/1-19/2

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με φίλους και συνεργάτες. Δώστε σημασία στο ένστικτο σας και στο έντονο παρασκήνιο που υπάρχει στον τομέα της εργασίας σας. Ο Κρόνος δείχνει την σκληρή πατρική φιγούρα του πρέπει ,  όμως  ο Δίας απ την άλλη δείχνει τον δρόμο του θέλω.  Βρείτε ισορροπίες μεταξύ πρέπει και θέλω και η επιτυχία δεδομένη. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά,  με σκοπό την γαλήνη στην ψυχή σας !

Ιχθύες

20/2-19/3

Δώστε χρόνο στην ψυχή σας να ηρεμήσει από τα έντονα προγράμματα που είχατε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό . Μέσα απ’ τον επαγγελματικό τομέα θα βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και οικογένειας για να συνδεθείτε καλύτερα με τον ψυχισμό σας. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται χαρές και δυνατές συγκινήσεις . Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας αλλά και του ερωτικού συντρόφου σας. Δώστε χρόνο σε κάθε νέο σχέδιο σας !

 

Astrotips

 

Κριός :           Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Ταύρος :        Κάνε κράτει με τα έξοδα !

Δίδυμος :       Κάνε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής !

Καρκίνος :     Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Λέων:            Μην δίνεις αφορμές για σχόλια !

Παρθένος :    Δώσε σημασία στα θέλω σου !

Ζυγός :          Άσε τους εγωισμούς στον έρωτα !

Σκορπιός :     Δώσε σημασία στα οικονομικά σου !

Τοξότης :       Μην δίνεις λαβές στον ερωτικό τομέα !

Αιγόκερως :    Προσεκτικά έξοδα και συζητήσεις…

Υδροχόος :      Κάνε ένα καλύτερο πρόγραμμα στην δουλειά !

Ιχθύες :           Δώσε χαρά στον ερωτικό σύντροφο !

 

Mε εκτίμηση

 

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος