Η νέα χρονιά ήρθε και φέρνει ωραίες όψεις πλανητικές,  με σκοπό να δώσει νέες ενέργειες και δυνάμεις στο 12ζωδιακό.O ήλιος απ’ τον Aιγόκερω όπως και η Αφροδίτη ,κάνουν ωραία σχέδια για τα επαγγελματικά  αλλά και τα ερωτικά.  O Ερμής φέρνει λίγες αναταραχές στην επικοινωνία αλλά με ηρεμία θα βρεθούν οι ισορροπίες. O Κρόνος απ’ τον Υδροχόο μας δείχνει τα πρέπει και ο Oυρανός στον Tαύρο μας φέρνει τις καλές αλλαγές. Σωτήριος θα είναι ο Δίας , φέρνοντας τύχη σε όλα τα ζώδια.

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrologynews.

Κριός

20/3-19/4

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με φίλους και συνεργάτες, αλλά φέρνει και αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Όλα τα σχέδια σας θα περάσουν από φίλτρο για να μπορέσετε να επιλέξετε το σωστό μονοπάτι. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ανοδική πορεία,  καθώς έχετε επιτυχίες σε ζητήματα καρδιάς και έρωτα. Με καθαρό μυαλό τα σχέδια σας θα πάρουν σάρκα και οστά και επιτέλους η γαλήνη θα πάρει θέση στην ζωή σας .

Ταύρος

20/4-21/5

Έχετε περάσει πολλά αυτήν την περίοδο και έχετε κουραστεί ψυχικά. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την εβδομάδα και μπορείτε να κάνετε νέα σχέδια , με σκοπό την ανάπτυξη των οικονομικών σας. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά.  Δώστε χρόνο στον δεσμό σας , ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο . Κάθε απόφαση θα λαμβάνεται  βάσει  ομαλής συζήτησης. Δώστε σημασία στα θέλω σας , χωρίς ενοχές και υπερβολές.

Δίδυμος

22/5-21/6

Έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε στον επαγγελματικό τομέα την πραγματική αξία σας με τους ανώτερους να εντυπωσιάζονται από τις δεξιότητες σας. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται χαρές και δυνατές συγκινήσεις λοιπόν και πρέπει να χαλαρώσετε λίγο,  ώστε να κοιτάξετε προσεκτικά τα ερωτικά σας σχέδια.  Δημιουργούνται ευκαιρίες που θα σας δώσουν τα θεμέλια που θέλετε. Όλα τα επίπεδα της ζωής σας δέχονται θετικές αλλαγές με σκοπό την άνοδο σας !

Καρκίνος

22/6-22/7

Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας σε επαγγελματικό επίπεδο και σε  αισθηματικό τομέα.   Δώστε σημασία στα νέα σχέδια σας με σκοπό την εξέλιξη σας για ένα καλύτερο μέλλον. Εργασιακά θέματα θα βρουν λύσεις και μπορείτε να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια στον οικονομικό τομέα. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αυτή την περίοδο με σκοπό να ηρεμήσει λίγο η ψυχή σας. Ήρθε η στιγμή να βάλετε θεμέλια στον δεσμό σας και φυσικά τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά !

Λέων

23/7-22/8

Τρέξιμο αρκετό και πολλές υποχρεώσεις θα είναι το χαρακτηριστικό της εβδομάδας σας. Όλα γυρίζουν γύρω από εσάς και εσείς επιτέλους μπορείτε να εισπράξετε τον μόχθο σας μέσα απ’ τον επαγγελματικό τομέα.  Δώστε σημασία στα νέα σχέδια σας,  τα οποία ευνοούνται χάρη στην σκληρή δουλειά σας κρατήστε χαμηλό προφίλ έπειτα από συζητήσεις με ανώτερους. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά.  Δώστε χρόνο σε κάθε ερωτικό σχέδιο με σκοπό την επιτυχία σας !

Παρθένος

23/8-22/9

Έχετε επιτυχίες σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα αυτήν την εβδομάδα. Ο εργασιακός τομέας ευνοείται  αισθητά.  Δώστε την πρέπουσα σημασία σε συζητήσεις με συνεργάτες και ανώτερους. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει άνοδο και εσείς ακτινοβολείτε σαν τον ήλιο. Ήρθε η ώρα να πάρετε αποφάσεις παρέα με το ταίρι σας για ένα καλύτερο σταθερό μέλλον . Από δω και μπρος μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας χωρίς να φοβάστε τίποτα. Όλα θα γίνουν ομαλά και τα νέα σχέδια σας είναι έτοιμα να μπουν σε εφαρμογή. Με σταθερά βήματα θα πετύχετε τα σχέδια σας χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Ζυγός

23/9-22/10

Η εβδομάδα των αλλαγών είναι εδώ και σας χτυπά την πόρτα . Ο επαγγελματικός τομέας μπορεί να έχει λίγες εντάσεις , όμως εσείς έχετε ενέργεια θετική για να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια.  Δώστε σημασία στα σχέδια σας και κάντε ήρεμους διαλόγους με συνεργάτες και φίλους. Όλα θα πάρουν το δρόμο τους με ανοδική πορεία,  καθώς θα αρχίσετε να παίρνετε ανάσες καλές στον οικονομικό τομέα. Ο ερωτικός τομέας σας θέλει νικητές και πρωταγωνιστές της εβδομάδας . Δώστε σημασία στα θέλω σας,  αλλά και του συντρόφου σας και θα ξεκινήσει ένα καλύτερο μέλλον για εσάς.

Σκορπιός

23/10-21/11

Έχετε την τάση να υπερβάλετε λίγο στον ερωτικό τομέα.  Αφήστε πίσω τα παλιά και δώστε σημασία στα καινούργια ερωτικά σας σχέδια,  τα οποία με ηρεμία ψυχής παρέα με το ταίρι σας θα φέρουν θετικές εξελίξεις. Ο επαγγελματικός τομέας θέλει λίγη προσοχή μιας και έντονες συζητήσεις μπορεί να σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Δώστε σημασία στην επικοινωνία με φίλους και συνεργάτες και βάλτε νέα θεμέλια , ώστε να υπάρχει ομαλή εξέλιξη σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα.  ‘Ολα θα γίνουν όπως πρέπει με ξεκάθαρο μυαλό.

Τοξότης

22/11-21/12

Δώστε χρόνο στα σχέδια σας , τα οποία ευνοούνται χάρη στην σκληρή δουλειά σας με θετική ανταπόκριση. Ο τομέας εργασίας έχει την τιμητική του και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας,  χωρίς υπερβολές και αρνητικά συναισθήματα. Με ηρεμία ψυχής θα βρείτε τρόπους και λύσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας και το χαμόγελο σας επιστρέφει στα χείλη σας. Ο ερωτικός τομέας σας δίνει χαρές και απλόχερα αγάπη. Βάλτε το ωραίο χαμόγελο σας και η επιτυχία δεδομένη μέσα στην ζωή σας .

Αιγόκερως

22/12-20/1

Μπορείτε να δείτε καθαρά όλα τα θέματα της ζωής σας και να βάλατε τα ανάλογα θεμέλια που θέλετε. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο.  Δώστε σημασία στα νέα σχέδια σας,  ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο την επόμενη περίοδο στον οικονομικό τομέα. Ο ερωτικός τομέας δε,  κρύβει χαρές και δυνατές συγκινήσεις.  Ήρθε η ώρα να πάρετε αποφάσεις για το ερωτικό σας μέλλον , παρέα με το ταίρι σας , ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο μέσα στην ζωή σας .

Υδροχόος

21/1-19/2

Κάντε κλικ στην εβδομάδα αυτή . Δημιουργούνται ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις μέσα στον επαγγελματικό τομέα. Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα στον οικονομικό τομέα με σκοπό να αποφύγετε πολλά εμπόδια. Ο ερωτικός τομέας σας θέλει νικητές,  εφόσον ο μπαμπάς Κρόνος σας δείχνει τα πρέπει και τα θέλω όπως πρέπει . Όλα θα μπουν σε σειρά και θα μπορέσετε να ηρεμήσετε λίγο ψυχικά και πνευματικά . Δώστε σημασία στις ανάγκες του συντρόφου σας και παρέα θα χτίσετε ένα καλύτερο μέλλον με βάση το αέρινο ένστικτο σας. Καλό θα είναι να προγραμματίσετε και κανένα ταξίδι …

Ιχθύες

20/2-19/3

Κάντε κλικ στην εικόνα σας και πρέπει να δώσετε σημασία στα θέλω σας,  ώστε να βελτιώσετε την ζωή σας όπως ακριβώς θέλετε. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την εβδομάδα με σκοπό την εξέλιξη σας.  Μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας χωρίς να πιέσετε άλλο εσάς. Ήρθε η στιγμή να καταλάβουν κάποιοι τι αξίζετε σε επαγγελματικό επίπεδο και φιλικό τομέα. Ο ερωτικός τομέας σας θέλει νικητές και άκρως εντυπωσιακούς,  αφού η εύνοια του Δία σας φέρνει δύναμη και δωράκια αγάπης…

 

 

 

Astrotips

 

Κριός :        Δώσε χρόνο στην ψυχή σου να ηρεμήσει !

Ταύρος :     Κάνε υπομονή στα επαγγελματικά σου !

Δίδυμος :   Δώσε βάση στο ένστικτο σου !

Καρκίνος : Κάνε κλικ στην καρδιά σου !

Λέων :        Δώσε σημασία στα θέλω σου !

Παρθένος :Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για την αγάπη!

Ζυγός :       Άσε τα πείσματα και βάλε μπρος την αγάπη !

Σκορπιός :  Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για την δουλειά σου !

Τοξότης :     Κάνε κλικ στα ερωτικά σου σχέδια !

Αιγόκερως : Δώσε χρόνο στα σχέδια σου χωρίς να φοβάσαι τίποτα !

Υδροχόος :  Ηρεμία ψυχής θέλει,  όχι εντάσεις !

Ιχθύες :       Κάνε υπομονή στα οικονομικά σου και δεν θα χάσεις !

 

Mε εκτίμηση

 

Νίκος Γεννηματάς

 

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος