Η εβδομάδα αυτή είναι λίγο πιεστική θα έλεγα , αφού ο χρόνος δεν θα φτάνει για κάθε ζώδιο ώστε να πετύχει τους στόχους του. Όλα θα μπουν σε σειρά,  αφού η Αφροδίτη και ο Ερμής θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα. Απ’ την άλλη η κόντρα του Άρη και του Ποσειδώνα φέρνουν λίγα νεύρα και έντονα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών με μια εσάνς οφθαλμαπάτης. Με ψυχραιμία και υπομονή όλα θα γίνουν όπως πρέπει και η επιτυχία έρχεται στις ζωές σας !

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrologynews.

Κριός

20/3-19/4

Έχετε πολλές υποχρεώσεις μέσα στην εβδομάδα σας και προσπαθήστε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας.  Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις και θα δείτε την ψυχολογία σας να ανεβαίνει. Μην δώσετε σημασία σε λόγια τρίτων τοξικών ανθρώπων μέσα στον τομέα εργασία . Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο.  Δώστε σημασία στα συναισθήματα σας και κανονίστε και κανένα ταξιδάκι παρέα με τον ερωτικό σας σύντροφο .

Ταύρος

20/4-21/5

Έχετε μια ευλογημένη εβδομάδα ! Ήρθε επιτέλους η στιγμή να ξεκινήσει κάτι καινούργιο στον επαγγελματικό τομέα.  Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην τσέπη σας. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά με σκοπό την ηρεμία ψυχής σας. Τώρα μπορείτε να πάρετε αποφάσεις παρέα με το ταίρι σας για ένα καλύτερο μέλλον άκρως παθιασμένο… Κάντε κλικ σε κάθε σχέδιο και έξυπνη ιδέα που θα έχετε !

Δίδυμος

22/5-21/6

Κάντε ένα καλό απολογισμό της ζωής σας και βάλτε νέα θεμέλια στην όμορφη ζωή σας με σκοπό να ηρεμήσετε λίγο ψυχικά αλλά και σωματικά. Βήμα το βήμα θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια και θα κάνετε πολλές συζητήσεις οικονομικού χαρακτήρα με άτομα που έχουν την δυνατότητα να σας εξελίξουν σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα… Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο και έχετε ωραίες στιγμές χαλάρωσης παρέα με το ταίρι σας,  αρκεί να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια με σκοπό να δείξετε στον σύντροφό σας την ευγενική σας ψυχούλα !

Καρκίνος

22-22/7

Έχετε την τάση να υπερβάλετε λίγο στον επαγγελματικό τομέα διότι έχετε κουραστεί πολύ και σωματικά και ψυχικά. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει , εφόσον αναλάβουν τις ευθύνες τους και κάποιοι συνεργάτες. Η αποζημίωση έρχεται από τον έρωτα φυσικά και εκεί θα βρείτε ισορροπίες ψυχής. Η εβδομάδα αυτή είναι καλή για να μπορέσετε να επιλέξετε τους σωστούς στόχους σας σε όλα τα επίπεδα δώστε χρόνο και όλα θα γίνουν μαγικά.

Λέων

23/7-22/8

Η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς ήρθε και είναι καλό να μην ασχοληθείτε με ίντριγκες και λόγια στον επαγγελματικό τομέα. Κάντε αυτό που πρέπει και βάλτε τα πράγματα στην θέση τους με βασιλικό τρόπο. Οι επιτυχίες σας είναι μεγάλες και μπορείτε να ηρεμήσετε λίγο. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την εποχή. Μέσα από τα φωτεινά συναισθήματα σας θα μπορέσετε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές και το ταίρι σας θα είναι δίπλα σας κερί αναμμένο.

Παρθένος

23-8-22/9

Έχετε μια σοβαρή πρόταση για την δουλειά σας μέσα στην εβδομάδα. Θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ έπειτα από διαπραγματεύσεις με άτομα κύρους . Δώστε σημασία σε κάθε σχέδιο σας και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στον οικονομικό τομέα. Αφήστε πίσω τα παλιά χρόνια και κάποιες συμπεριφορές αρνητικές,  με σκοπό να φτάσετε στην κορυφή που τόσο πολύ σας αξίζει… Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά … Αφήστε πίσω τα νάζια και τα πείσματα και μιλήστε ανοιχτά με το ταίρι σας ώστε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ σας .

Ζυγός

23/9-22/10

Μην αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει την καλή διάθεση σας σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται χαρές και δυνατές συνεργασίες που θα σας εκτινάξουν στην κορυφή. Ο ερωτικός τομέας περνά μια κρίση είναι καλό να ξεχωρίσετε τα χλωρά απ’τα ξερά και να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο αύριο με ηρεμία ψυχής και σώματος . Η ζωή σας άλλαξε με σκοπό την εξέλιξη σας σε όλα τα επίπεδα σας,ήρθε η στιγμή να καταλάβουν κάποιοι τι αξίζετε και να μπείτε στο σωστό κανάλι ώστε να φτιάξετε ένα καλύτερο μέλλον !

Σκορπιός

23/10-21/11

Έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από φοβίες και τοξικούς ανθρώπους που σας κάνουν κακό στον ψυχολογικό σας κόσμο. Όλα τα επίπεδα της ζωής σας δέχονται καλές αλλαγές αφού μπορείτε να πάτε την ζωή σας παρακάτω με ηρεμία στην ψυχή σας. Ο επαγγελματικός τομέας σας θέλει δραστήριους και ενεργητικούς. Μόνο μην πέσετε σε παρασκηνιακές ενέργειες κάποιων ανθρώπων μέσα στην δουλειά που σας θέλουν εκτός παιχνιδιού. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά αυτό το διάστημα με σκοπό την άνοδο σας ψυχικά και πνευματικά. Το ταίρι σας είναι δίπλα σας και πραγματική σταθερή αξία !

Τοξότης

22/11-21/12

Δώστε τα ρέστα σας στην δουλειά σας και κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα για να προλάβετε τις εξελίξεις και τις καλές συγκυρίες . Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας . Κάντε κλικ στην εικόνα σας και στον πνευματικό σας εαυτό,με σκοπό να δείξετε την κατάλληλη στιγμή τι αξίζετε . Ο ερωτικός τομέας σας θέλει νικητές και πρωταγωνιστές της εβδομάδας εφόσον έχετε θετική ενέργεια στη σκέψη σας. Προγραμματίστε και κανένα ταξιδάκι !

Αιγόκερως

22/12-20/1

Μπορείτε να δείτε διάφορα πράγματα μέσα από τον τομέα της εργασίας και της οικογένειας,  όμως εσείς δεν θα μιλήσετε. Με σιωπή ιχθύων θα μπορέσετε να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια και να βάλετε θεμέλια στην όμορφη ζωή σας . Επαγγελματικά σχέδια ευνοούνται χάρη στην σκληρή δουλειά σας . Ο ερωτικός τομέας σας δίνει χαρές και μπορείτε να κάνετε τα σχέδια σας πράξη παρέα με τον σύντροφό σας ! Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε μετακινήσεις και συζητήσεις με άτομα της εργασίας προς αποφυγήν παρεξήσεων !

Υδροχόος

21/1-19/2

Κάντε κλικ στην εικόνα σας και βάλτε νέα σχέδια σε εφαρμογή , ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ανοδική πορεία καθώς θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε όλα σας τα όπλα με σκοπό την ανάπτυξη σας. Οικονομικά  θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο με τις αγορές αυτήν την περίοδο. Ο ερωτικός τομέας σας δίνει χαρές και λύσεις σε κάθε πρόβλημα με σκοπό την ηρεμία ψυχής σας. Η ώρα των αποφάσεων ήρθε και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις με τον ερωτικό σύντροφο σας !

Ιχθύες

20/2-19/3

Δώστε χρόνο στην ψυχή σας να ηρεμήσει λίγο από τα βάσανα που έχετε απ’ τον τομέα της εργασίας. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει , εφόσον έχετε θετική ενέργεια στη σκέψη και στην ψυχή σας. Ο επαγγελματικός τομέας θα πάρει γρήγορα τα πάνω του και μπορείτε να κάνετε νέα αναζήτηση σχεδίων με σκοπό την άνοδο . Ο ερωτικός τομέας έχει πολλές δοκιμασίες αλλά και ομορφιές που θα σας φτιάξουν τη διάθεση .Μην αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει την καλή διάθεση σας !  Τώρα μπορείτε να μιλήσετε ανοιχτά με τον ερωτικό σας σύντροφο με σκοπό να βάλετε θεμέλια στην όμορφη ζωή σας !

 

Astrotips

 

Κριός :          Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Ταύρος :       Κάνε καλύτερα οικονομικά σχέδια…

Δίδυμος :      Κάντε νέα σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο !

Καρκίνος :     Άσε την ψυχή σου να βρει γαλήνη

Λέων :          Άσε τα νάζια και πάτα γκάζια !

Παρθένος :   Ηρεμία θέλει η ζωή όχι νεύρα !

Ζυγός :        Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου…

Σκορπιός :    Έχεις πολλά τρεχάματα, βάλε στοπ !

Τοξότης :      Δώσε βάση σε θέματα σπιτιού !

Αιγόκερως :  Κάνε κλικ στην διάθεση σου !

Υδροχόος :   Όλα θα γίνουν,  βάλε λίγο θετική ενέργεια …

Ιχθύες :        Η ώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο ήρθε, δώσε τα ρέστα σου !

 

Mε εκτίμηση

 

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος